Tehát szerinted pl. Usa banánköztársaság. Okos vagy.
Nem kell hidat foglalni, mert rajtunk nem múlik az újraszámolás.
A hídfoglalás szerintem, nem szélsőséges hanem egy laza happening, ami része a politikának. Képzeld: én a taxisblokádot is élveztem. Tudod én nem vagyok elborulva.
Pártot nem azonosulással választok, hanem azt amelyiknek az elképzelései legközelebb állnak az enyémhez.
Hááát... HKovács talán akkora hülyét már végképp nem akart csinálni magából, hogy kb. 13%-os difinél csalást csaholjon, meg újraszámlálást.
Bár kituggya...ami késik, nem múlik :)))
Azért az érdekes, hogy 02-ben a Fidesz vezényelte le a választást, és az MSZP-SZDSZ nyert.
Csalást kiáltottak azonnal, pedig ők voltak a felelősök a választás lebonyolításásért.
Most az MSZP-SZDSZ vezényelte le, és a Fidesz nyert.
Nem hallottam, hogy csalást kiáltottak volna.
Ez más?
Érdekes.
Az újraszámlálásnak törvényi feltételei vannak. Nem vagyunk egy k*rva banánköztársaság... van aki ezzel tisztában van. Ez a jelentős különbség a két nagy párt között.
Mellesleg ha szerinted egy hídfoglalás nem szélsősges cselekedet akkor mi az? :)
Hát tudod a Munkáspárt vezére Thürmer et. ma reggel azt nyilatkozta, ez az eredmény azt jelenti, hogy előre kell hozni a választásokat, vagyis szerinte bukott is a kormány...
:))))
hogy 24et jóltartunk az nem győzelem se neked se másnak. oda KELLETT küldeni valakiket, és kész.
Azonkívűl, hogy most a szorzótáblától a beaufort-skáláig mindent újra lehet számolni, csak annyi lesz az eredmény, hogy az olyanok mint te azt hiszik, hogy győztek, mások megmagyarázzák, hogy nem veszítettek, és kb az időjárásról is szavazhattunk volna.
:)
Kár, hogy Smith Pálból és a hasonlóan gondolkodókból nagyon kevés ül a másik oldalon...
:(
Annak is örülök, hogy az MDF "befutott", végülis rendszerváltó párt vagy mi a szöszsssz...
:)
OK!
Foglaljunk hidat!
Ha meg tudod mondani, hogyan csaltak benne vagyok, segítünk!
Addig szerény javaslatom: mondjuk a városligeti csónakázó tónál lévő kedves-romantikus műemlék hidat elfoglalni...
:)))
Semmi akadálya az újraszámolásnak. Hidd el a Fidesz ezen nem fog vergődni, ha komolyan kérik. Ez egy jelentős különbség a két nagy párt között. Ha valakinek kételyei vannak, szerintünk az nem a demokrácia ellensége és nem is szélsőséges. Ha fontosnak tartja kérje és megszavazzuk. Elvégre mi úriemberek vagyunk.
Azért szeretlek téged olvasni, mert te olyan egészséges, tiszta magvakat tudsz elültetni az én agyamba. És nagyon gyakran ezt az ültetést megvilágosodás is szokta követni. Nagyon gyakran.
Például most.
Nem. Még nem.
Na! Most!
Ez az! Még jó, hogy csaltak.
Egyébként egy másik topikban én már kértem az újraszámoltatás követelésben és csalóüldözésben jártas olvtársakat, hogy legyenek velünk szolidárisak, csatlakozzanak követelésünkhöz.
Mintha éreztem volna, hogy közel a megvilágosodás magva.
Köszönöm, kedves Uránusz!!:))))
Odakinn EGYÜTT SIKERÜL!!!!! NEM "sikerülhet" feltételes módban - haragudtam is kedvenc pártomra a kishitűség miatt:((( - , hanem SIKERÜL!!!!!
Egyébként nekem semmi bajom a pártokkal:)))) Nekem csak Kovács-Horn és társaikkal van bajom!!:((( Ha ők eltisztulnának színesebb lenne a politikai élet és gondolom akkor kedvenc pártod is valódi hitvallásának tudna eleget tenni:)))))
szerintem meg az mszp csalt. ismeet. es nem ertem hogy a fideszesek stb stb ezt most miert nem mondjak. hiszen nyilvanvalo hogyha a multkor is csalt akkor most is csalt..
tenyleg ujra kellene szamolni. es hogy mennyi volt az ervenytelen szavazat...
ha nem csalt volna akkor sokkal nagyobb merteku es sokkal realisabb lett volna a bukas. nem ilyen 13/11-es mandatumaraany...
es nem ertem hogy ha a kormanyt leszavaztak akkor miert szerepelt ilyen jol az szdsz. az is csalas. az mszp es az szdsz csalt!
Teljesen egyetértek a topicnyitóval.
A szavazatokat ismételten meg kell számlálni!
A választási csalásokat fel kell deríteni! Az eredményeket meg kell semmisíteni, új választásokat kiírni! Mindaddig míg a fidesz nem veszít. Mert nem érdemlik meg a hazugsággal, csalással szerzett győzelmet. Akik a múltkor újraszámlálást követeltek, azok értik miről beszélek. Akik már vádoltak választási csalással, azok is értenek. Legyetek most szolidárisak! Követeljük együtt a számlálást, meg csalóüldözést, meg egyébként is! Le a fidesszel! Hajrá Magyarország!
Gratulálok!
Ezt most "nyertétek"!
(Persze én maximalista vagyok sajnos!
Így én ezt akkor értékelném igazi "győzelemnek" (ha!!!) MINDENKI (na jó legalább 75-80 %-a) elment volna a jogosultaknak! Persze mint tudjuk ilyen egész Eyrópban nem volt, sőt mi még jók is vagyunk részvételi arányban...
Mindenesetre jár a gratuláció!!!
Köszönhetően Smith Pál és a hasonló kulturáltan politizáló tagnak!!!! Amit ő az utolsó 2 hétben tett az előtt meghajlok!
Főleg, hogy kedvenc pártom is viszonylag szépen szerepelt!!!
Ya és hajrá magyarok ott kint is majd!!! és EGYÜTT (!) OTT IS SIKERÜLHET!!!
Üdv. U.