Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2009.09.20 0 0 3
EP-választás: vádemelési javaslat a szendrői ügyben


Az európai parlamenti (EP) választásokkal kapcsolatban országosan hét esetben indult eljárás a választás, a népszavazás és a népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény miatt, a rendőrség eddig egy ügyben küldte tovább az iratokat az ügyészségnek vádemelési javaslattal.


MTI| 2009. szeptember 20.

Három megyében - Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg - és Budapesten indult eljárás az EP-választás idején történt bűncselekmény miatt - tudatta Dudás Andrea hadnagy, az ORFK bűnügyi sajtóreferense.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében indult eljárásnak több gyanúsítottja is van, a megyei főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya már befejezte a nyomozást, és az ügyet vádemelési javaslattal továbbküldte az ügyészségnek.

Budapesten három nyomozás indult, és még mindegyik ügyben tart a tanúk kihallgatása - ismertette. Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy, míg Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében két ügyben indult eljárás ismeretlen tettesek ellen, az eljárás még mindkét megyében tart.
HIRDETÉS

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek annyit mondott, hogy a megyében vádemelési javaslattal lezárt ügy a szendrői eset volt.

Szendrőben áprilisban ötszáz forint értékű étkezési utalványt adtak többeknek az ajánlószelvényekért cserébe. Akkor a rendőrség azt közölte: a választás rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt az ügyben hét embert hallgatott ki.
http://nol.hu/belfold/ep-valasztas__vademelesi_javaslat_a_szendroi_ugyben

misimacko Creative Commons License 2004.06.12 0 0 2
Demokrűcia Központ
geszthi Creative Commons License 2004.06.12 0 0 1
Zold erdoben jartam,
szemeimmel kek cedulakat lattam.
Piros volt az emberek feje
Vajh mennyi lesz a partom EP helye?
Ha nyerunk akkor bukjon a kormany
azonnal legyen miniszterelnok az Orban.
Ha kevesebb azt nem lehet hagyni
Akkor majd ujra fogunk szamoltatni!
Kozenk furodott reges reg a turaniak e'ke
Legyen mar vege, vegre legyen beke.

Előzmény: lesifotos (-)
luciluca Creative Commons License 2004.06.12 0 0 0
Akk0r majd h0lnapután tudjuk, merjük, tesszük... :-)
Előzmény: lesifotos (-)
lesifotos Creative Commons License 2004.06.12 0 0 topiknyitó
Mivel holnap orkánerejű szél, felhőszakadás és jégeső várható, ezért ide nyomjátok be a már jó előre megírt, a holnapi választáson történt csalások részletezését, hátha áramszünet miatt az eredmények megismerése után már nem lesz módotok. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!