Jó, mondjuk ez engem sem vígasztalt, de ha csak magamat nézem, rá kell döbbenjek, hogy ahhoz, hogy valaki megbukjon az érettségin, ritka egy hülyének kell lenni..... Én 4 évig 3-4-es tanuló voltam, ezt úgy hoztam, hogy nem tanultam szinte semmit.... Simán ment az érettségi... Bár tény, hogy a történelemtől nagyon féltem, mindig kettes voltam belőle, és bevallom, az érettségim is az lett ebből a tárgyból, de sikerült, én azért mentem oda :). De a többi 4-es, 5-ös :)
Ez nem olyan Topic volt, még mikor nekem szükségem volt rá! Nekem kidolgozott tételek kellettek, nem a komplett érettségi! Még a végén kóterba csuknak itt engem.... Egyébként ilyet nem csinálunk, drága barátom: ha én le tudtam érettségizni töriből, akkor Neked is menni fog... Én ugyanis ritka hülye voltam hozzá! Meglátod, nagyon izgalmas lesz, és nagyon jó lesz utána, amikor leesik az a nagy kő a szívedről!
Kilroy, drága! Ne cikizd, tudod jól, hogy a dupla betűk bebillentyűzése gyakran félresikerál.
Remélhetően vele is csak ez történt, hadd örüljön, hogy túl van egy megmérettetésen!
Szükségem lenne kidiolgozott töri, és irodalom érettségi tételekre, ha van valaki, akinek vannak a gépén, az küldje el ide, legyen szíves: dzseebee@mailbox.hu !! Nagyon fontos lenne, el?re is köszönöm.