Túlzás lenne eseménytelen nem nevezni,mert nem volt az..volt hogy húst nyalattak velünk, amit előtte állatokkal nyalattak, volt hogy egy lány cigit lopott az óvónőtől, de akadt olyan is hogy légutak a gatyamat valaki.
Gyerekcsiny persze
Amikor cigizett egy lány, nem.rugták ki az óvónőt , a gyereket se.
Csatnós Nóra amúgy is fegyelmezetlen , bunkó kisjány volt olykor
.
Persze minden gyerek szokott az lenni a felnőttekkel.
Sátoraljaújhely Dohánygyári óvoda: az egészből csak arra emlékszem, hogy egy zöld mezőn/udvaron lefektetett fém villanyoszlopok között mászkáltunk
Bp. XII. Alkotás utca: semmi emlékem sincs róla, a szüleim szerint ez egy olyan ocsmány hely volt, hogy pár nap után pánikszerűen vettek ki onnan engem
Bp.XI. Honvédelmi Minisztérium óvodája: ez valahol a Gellért-hegy és a Villányi út közötti részen volt. Két db. külön busszal vittek minket, és mindig verseny volt, hogy melyik ér hamarabb az ovi bejáratához. Én a Királyhágó utcai katonai kórház előtti megállóban szálltam fel rá. Jellemző volt erre az óvodára, hogy akkora volt a területe, hogy a kertjében paradicsomot is ültettünk, de ettől függetlenül elfért mellette "játék gyanánt" egy kiszuperált vadászrepülőgép is! Fedőnevem a kacsa volt. Későbbi adalék, a 80-as években itt vagy ennek a helyén épült Cinege elvtárs nagy balhét kiváltó villája is!
zrínyi utca majd eötvös utcai óvoda (aminek az eötövös utcáról nem, viszont a kinizsiről és a szigetvárról volt bejárata)...jah és mindkettő Bp XX.kerület...
NIM, NehézIpari Minisztérium óvodája volt a 70-es években. Busszal vittek minket, és amikor nem volt busz, fekete Volgák, meg meg Mercik jöttek, mindegyikbe belepakoltak egy tucat ovist, és vonultunk konvojban! :)
Ezzel én is így vagyok, van pár fényképem, a nevekre emlékszem, de foggggalmam nincs, kit merre fújt a szél. Kivéve 3 embert, akikkel egy általánosba jártam.
Próbálj ICQ-n rákeresni a nevükre. Én oviból senkit nem találtam így, de egy-két régi osztálytársat igen.