Honnan tudod? Jezus is szamtalan csodat tett, ugyhogy a halottak idoszakos feltamasztasa a JEL-nek se lehet gond. Nezd meg, egy ideje mar pl. a kommunizmus ujraelesztesen dolgozik.
Erkölcsi elvárás egy korrekt párttól, hogy ne sértsen kegyeletet. Ne küldjön köszönőlevelet 19 éve elhalt választó polgárnak. Két perc alatt ellenörizhette volna az adatbázist. Schmidt Pál HAZUDOTT amikor azt monta, hogy számitó géppel ellenörizték az adatbázisukat.Persze ez egy polgári párt..
Kedves katolikus lelkészi helyi hálózat alias paplan! Olvastam a kampánycsend részére írt buzdító, lelkesító orális sexuális interakcióra vonatkozó felhívásodat. De én azért nem írék le ilyesmit.
Azt nem tudom, ellenben a Galj szerint telefonykonyvi adatbazisban hogy maradhatott egy 7 eve halott nenike?
Minek nagyobb az eselye, hogy valaki alairja egy regi ismeros nevevel a peticiot, vagy a matav 7 eve tarolja egy halott adatait?
Egyebkent eltevesztetted a nicket amivel beirtal, ez Turulkovics stilusa. Marmint, hogy az edig mondottakat figyelembe se teve, vegtelen ciklusban felteni ugyanazt a kerdest. :P
Tekintve, hogy a nagy Szecheny tervet is olyan szallo tulajdonossal reklamoztak aki nem is kapott tamogatast, nem is tudott rola hogy oriasposzterre rakjak ki a kepet....
Szerintem nem jobbos, hanem értelmes modik vannak szolgálatban...
mellesleg mit lehet ezen a topikon szétoffolni? Ha a sok hazugságismétlésed között valaki igazat ir az neked off, mi?:)