"A testületi ülésen a polgármester előterjeszti a háziorvosi rendelők privatizálását, csont nélkül átmegy.
Akkor most hogy van ez?"
hogyvanez hogyvanez, kicsiben es nagyban ugyanugy van ez, ha a haziorvosi rendelot a coculistak privatizaljak akkor az rossz privatizalas ha a fityeszistak akkor jo privatizalas, ha a kormendi korhazat a coculistak privatizaljak akkor az rossz privatizalas ha a fityeszistak akkor jo privatizalas, ha az egesz magyar korhazrencert a mikola torvenye alapjan privatizaljak akkor az jo privatizalas ha a kokenye alapjan akkor rossz privatizalas, igyvanez, igyvanez....
A petícióról, és persze másról is:
Az egészségügy privatizációja, az ellene való tiltakozás, az egyik kulcskérdés.
Akkor hogy van ez?
Városom polgármestere fideszes. A testületben 4 háziorvos szintén fideszes. A főtéren egy takaros kis asztalkánál, zászlóval feldíszítve, ül két fideszes aktivista, gyűjtik az aláírást.
A testületi ülésen a polgármester előterjeszti a háziorvosi rendelők privatizálását, csont nélkül átmegy.
Akkor most hogy van ez?
Tóbiás Józsefnak üzenem: én aláírtam, valós adatokkal, és mégsem kaptam levelet!
Viszont nem írtam alá semilyen MSZP-s dolgot, mégis egyszer névreszólóan, és 4x csak úgy, szórólapokat kaptam. Ezeket persze hiábavalóan, ne fáradjank többet, nem éri meg.
Figyelj hülyegyerek: ki írta fel ezeket a listára? Vagy gondolod, hogy az illető adatait a Demó központban szopta ki valaki az ujjából? Ha meg Fidesz támogató hozzátartozó írta rá, akkor az miért rohanna Tóbiásékhoz panaszkodni? Ergo: csak ti provokálhattatok. Erre vagy büszke?
Egyszerűen nem láttam értelmét. :)
Nincs szükségem direktmarketing-anyagokra, s a Fidesz sem nyerne vele semmit, ha küldözgetne ilyesmit. A petíciónak meg amúgy sincs jogi következménye, max. némi politikai tőke, az ellenzéki létnek megfelelő megalapozottsággal. :) Talán emlékszel még az MSZP négyigenes népszavazására - azóta is várom, mikor írják ki. :]]]
stevan stevan válasz erre | adatok | e-mail "2004-06-10 22:19:23 (25)
Ne legyél ostoba!
Logikus, hogy ez az aláírásgyűjtés nem a hitelességről szólt.
Olyan tökkelütötteket nehéz elképzelni (bár a beírásod szerint lehetnek az ismeretségi körödben ilyenek), akik először jól odahamisítják egy halott (vagy élő, de köztudottan "az árok túlpartján tanyázó") nevét az aláíró ívre, majd utóbb köszönőlevelet küldenek neki.
Ugggyan máááá!
Borzalmasan primitiv MSZP-s módszer egy napon két topikot nyitni ugyanabban a témában, egyformán hamis alapon.
Valószinüleg a topikindító írta alá hamis néven a peticíót, hogy többször szerepelhessen
"Ezt nem ertem. Mitol fugg, hogy valaki a peticion valos szemely? Pl. en az lennek?
Ha te írtad alá akkor valós személy vagy. Ha nem te írtad alá akkor a petíció szempontjából az aláírásod érvénytelen, tehát a petíció szempontjából nem vagy valós személy.
Elfelejtette szövegét a "betanított" tanú - zuhannyal fenyegetődzik az MSZP
Tóbiás József azt állította, hogy "több ezer" választópolgár kapott köszönőlevelet a petíció aláírásáért anélkül, hogy ellátta volna kézjegyével. Két tanúnak kellett volna igazolnia őt, az egyik azonban csak elnevette magát. A Fidesz reagálása.
2004-06-10 00:59:16
A pártigazgató szerint megyénként "legalább egy önkéntes jogászt toboroztak" az európai parlamenti választást megelőző és az azt követő néhány napra, arra az esetre, ha a Fidesz "burkolt törvénysértéseket" valósítana meg.
"A Fidesz ismét hazudott" - jelentette ki Tóbiás. A sajtótájékoztatón bemutatott két miskolci állampolgárt, egyikük elmondta: köszönőlevelet kapott a Fidesztől a nemzeti petíció aláírásáért annak ellenére, hogy nem írta alá az ívet.
Tóbiás József szerint olyan állampolgárokról van szó, "akikben van kurázsi, hogy tiltakozzanak adataikkal való visszaélés miatt". Azt állította, hogy "több ezer ilyen eset fordult elő", a zöld számukra érkező jelzések is erről tanúskodnak. "Ez megkérdőjelezi a petíció legitimitását is".
A másik bemutatott választópolgár, egy a kamerák előtt láthatóan zavarban lévő nő nem kommentálta az esetet, mondandóját nem fejezte be, elnevette magát...
Turul,
aze erdekelne, hogy ha a maszopnal talaltak volna ilyet, akkor miket irnal.
Sose ertettem miert jo ennyire hulyet csinalni magunkbol. Nem mintha szeretnem a maszopot, mert nem szeretem, de ez nem jelenti azt, hogy a masik oldal nyugodtan lehet hulye.
Semmit nem fogsz megtudni.;-) Olyan csökött blöff ez is, mint az a Demokratás hirdetés, amit az Mszp adott fel. Utána kiálltak rikoltozni, hogy a Fidesz így - úgy. Az is nevetségbe fulladt.