Keresés

Részletes keresés

porte Creative Commons License 2004.06.11 0 0 47
Mi van Kerékkel? Már intézi, a 15 milliós kauciót, és mivel szökésétől nem kell tartani, kiadják háziőrizetbe?;-)
tüzes fal Creative Commons License 2004.06.10 0 0 46
"Nem is értem, miért nem Bécsbe szökött, mint Kulcsár?"

A Várad plázába ócsított függönyök érkezhettek. :)

Előzmény: terrateniente (5)
porte Creative Commons License 2004.06.10 0 0 45
Nem mondtam, hogy fizetnek érte. Bár ha, ingyen vagy ennyire szervilis, azt még jobban nem értem.;-)Annyi pénzt nyúltak le, mint egy kisebb fejlődő ország, éves GDP-je. Ezeket véded?
Előzmény: toloba (40)
toloba Creative Commons License 2004.06.10 0 0 44
Hírműsorok? És csak az RTL-t említed? Írdd le a TV2-őt is...
Előzmény: terrateniente (43)
terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 43
No, ügyesek voltak a hírműsorok! :) Egy szó sem arról, hogy az ügyészség rendelte el a letartóztatást, egyetlen árva szó sem, ehelyett az RTL-n egy frappáns és professzionáli hangulatkeltő klip ismét a legfőbb ügyészről, közvetlenül a Kerék letartóztatásáról szóló tudósítás után. Vajon miért fosik ennyire a szoci és médiamaffiája Kerék letartóztatásáról?
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.06.10 0 0 42
Ezek szerint nem tudott KEREKET oldani.

HAHAHAHAHAHAHA!!!

Előzmény: terrateniente (-)
toloba Creative Commons License 2004.06.10 0 0 41
Ha jobban végigolvasod azt a hozzászólást, melyre válaszoltam, láthatod, hogy nem KCS jogait védem, csupán azt olvasni ki a hozzászólásból, hogy eset és eset közt nem tud különbséget tenni.
Előzmény: YOrionN (38)
toloba Creative Commons License 2004.06.10 0 0 40
Persze, bosszantóan. Nyílván ezért is fizetnek, ahogy harapófogó állíttya...
Előzmény: porte (36)
toloba Creative Commons License 2004.06.10 0 0 39
Bizonyíték arra hogy nem súgnak a rendőrségről...utólag tudta meg, nem előre.
Előzmény: polites (26)
YOrionN Creative Commons License 2004.06.10 0 0 38
Manapság a jog nem az igazság oldalán áll, ebből sem lesz semmi.
A kis tolvajokat lesittelik, a nagy halak megússzák.
Ez egy következmények nélküli ország.
Általában azok hivatkoznak a jogra, akik tisztán látják hogy szélhámosság van a dologban...na ja.
Előzmény: toloba (13)
terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 37
Ezek a mai falak nagyon vékonyak... :)
Előzmény: Törölt nick (28)
porte Creative Commons License 2004.06.10 0 0 36
Bosszantóan szervilis vagy.:-( Ki neked ez a Kulcsár, Kerék és a többi, hogy véded őket? Láttál már annyi pénzt, amennyit ezek megmozgattak? Ha 20-szor születsz újjá, talán akkor levered.:-D
Előzmény: toloba (13)
terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 35
No de az RTL Klub híradóját is nagyon várom, mert ők is élen járnak a tényfeltárásban! :)
Előzmény: terrateniente (34)
terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 34
Jajj, alig várom már a TV2 hírműsorát, hogy "hiteles" beszámolót lássák végre a történtekről! :))) Biztosan megemlítik majd Forró Tamás nevét, Lamperth Mónika férjét, kinek irodája ugye véletlenül Kerék úréval szomszédos volt... És így tovább... Bizonyára csak úgy sorjáznak majd a tények! :)
Előzmény: hbo (30)
terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 32
Ez olyan szép, ez a néhány mondat, hogy ezeket tanítani kellene felsőbb iskolákban a "Miről ismerhetjük föl a szocialista maffiát". Hát pontosan erről a szövegről, hogy ugyan-ugyan, mi aztán mindenkivel kapcsolatban állunk: :)

- Mi a véleménye arról, hogy az ellenzék és több sajtóorgánum információi szerint a Brittonnak kapcsolata van az MSZP-vel, egy kormánypolitikussal, és ezek miatt a kormánypárt érintett a brókerbotrányban?

- Tény, hogy már deklaráltan MSZP közeli vállalkozói csoportnak minősítenek bennünket. Ezen meg vagyok rökönyödve. Ha mérlegre tennénk személyes és üzleti kapcsolatainkat, kiderülne, hogy 50-50 százalékban van kapcsolatunk mindkét oldallal.

Előzmény: polites (29)
polites Creative Commons License 2004.06.10 0 0 31
Forró nyom már egy éve. :)

Kerék tévedésből adott Forrónak egy kéretlen tagi kölcsönt. :)))

Előzmény: hbo (30)
hbo Creative Commons License 2004.06.10 0 0 30
"Kerék Csaba felügyelőbizottsági tagja volt annak a KH Invest Befektetési Tanácsadó Kft.-nek, amelyben különböző időszakokban Forró Tamás szintén fb. tag, Kulcsár Attila pedig ügyvezető volt."

Hmmm, ki lesz a kovetkezo...

polites Creative Commons License 2004.06.10 0 0 29
Riport a régi szép időkből:

Origo:
-----------------------
A Britton vezetője tagadja az MSZP-s kapcsolatot
2003. szeptember 4., csütörtök, 14:10

Sem Medgyessy Péter, sem más kormánypolitikus nem áll a Britton cégcsoport hátterében - állítja Kerék Csaba, a Britton Magyarország vezetője. A Kulcsár Attilával személyes és üzleti kapcsolatban álló üzletember azután adott interjút az [origo]-nak, hogy kiderült: egyre több forrás szerint a cég révén az MSZP-t is eléri a K&H-ügy. Kerék Csaba ezt elképzelhetetlennek tartja.

- Mi a véleménye arról, hogy az ellenzék és több sajtóorgánum információi szerint a Brittonnak kapcsolata van az MSZP-vel, egy kormánypolitikussal, és ezek miatt a kormánypárt érintett a brókerbotrányban?

- Tény, hogy már deklaráltan MSZP közeli vállalkozói csoportnak minősítenek bennünket. Ezen meg vagyok rökönyödve. Ha mérlegre tennénk személyes és üzleti kapcsolatainkat, kiderülne, hogy 50-50 százalékban van kapcsolatunk mindkét oldallal. Politikai ügyünk egyébként nem volt. Az, hogy egy ügyet átpolitizálnak, az más kérdés. Érdekes módon általában a baloldallal hoznak bennünket kapcsolatba, pedig - bár nem akarok tippeket adni - van olyan vállalkozásunk, ami az ellenkező oldalhoz kapcsolható áttételesen. Mi nem vagyunk baloldali vállalkozók.

- Állítólag a rendőrség már vizsgálja a Britton számlamozgásait. Megkeresték önöket a nyomozók?

- Nekem nincs tudomásom arról, hogy vizsgálják a számláinkat, de természetesnek tartom, ha így van, hiszen a rendőrök végzik a munkájukat. Szerencsétlen szituáció mindenesetre, hogy gyakran keveredik a két Britton, az amerikai tulajdonos, illetva a Britton Magyarország, amelyet mi vezetünk.

- Kik állnak az amerikai Britton hátterében?

- Hogy kik a tulajdonosai, azt nem tudom megmondani, mi csak a cég hivatalos felületével állunk kapcsolatban.

- Egyáltalán mi a kapcsolat a két Britton között?

- Az amerikai cég a magyarországiban tulajdonosként, pénzügyi befektetőként van jelen.

- Az ellenzék már azt tudakolja, hogy Medgyessy Péternek milyen kapcsolata lehet a Brittonnal. Kizártnak tartja, hogy egyszer kiderül: valóban politikusok állnak az amerikai cég hátterében?

- Nincs információm a tulajdonosokról, de ezer százalék, hogy nem fog ilyesmi kiderülni. Én is hallottam már arról, hogy Erős Jánost tartják tulajdonosnak, meg most mondják Medgyessy Pétert. Komikumba hajlik ez a teleregény, de nem lesz ilyen csattanója.

- Ismeri Medgyessy Pétert?

- Egyszer sem találkoztam még vele. Elméletileg találkozhattam volna vele, de ha véletlenül találkoztunk volna, akkor sem lenne más a helyzet. Mindenesetre mondhatom, ebből a szempontból szerencse, hogy nem találkoztunk.

- El sem tudja képzelni, hogy a politika megjelenik a cég hátterében? Kulcsár Attila közvetlen munkatársa beszélt erről állítólag a K&H belső ellenőreinek.

- Nem tudom elképzelni. Akkor valamilyen kapcsolattartónak meg kellett volna jelennie, ennek ki kellett volna derülnie a számunkra. Ilyen személy azonban nem került elő.

- Mi igaz abból, hogy autót adtak Puch Lászlónak, az MSZP pénztárnokának?

- Utánanéztünk az iratokban, mert előző nap, mikor erről kérdeztek, nem tudtam pontos információt adni, és kiderült, hogy nem neki adtuk el a Peugeot 607-est. Itt van az adásvételi szerződés, amely szerint egy másik, egyáltalán nem ismert személy vette meg az autót. Ha most Puch László a tulajdonosa és ő használja, az meglepő, de ebből nem lehet semmilyen következtetést levonni.

- Milyen kapcsolatban állt Kulcsár Attilával?

- Kulcsár Attilával volt személyes viszonyom, amit lehet sokféleképpen jellemezni. Eredetileg egy baráti társaságban ismerkedtünk meg, így elsősorban személyes a viszonyunk, de volt üzleti kapcsolatunk is.

- Akkor azt is tudja, hogy mit csinált Kulcsár a brókercégnél, hogy miért indult ellene nyomozás?

- Én a Kulcsár-ügyet nem látom tisztán. Még újságolvasóként sem vált egyértelművé számomra, hogy pontosan mit történt. Ha sikkasztott, akkor ő egy sikkasztó, ha mást, csinált, akkor más, de nem tudom egyértelműen meghatározni. Nagyon úgy néz ki, hogy elkövetett valamit, de nem tudjuk mi sem, hogy mi lehet az.

- A hírek szerint önnek és üzlettársának, Mészáros Jánosnak régebbről sok szocialista kapcsolata van. Elismeri?

- Olvastam a Figyelő cikkét, és valóban egy igazgatóságban dolgoztam például Fehér Erzsébettel, de ennek ellenére 11 évvel később még be kellett mutatkoznunk egymásnak. Az állítás attól még igaz, egy bank igazgatóságában dolgoztunk, de következtetést nem lehet levonni belőle. A személyi összefüggésekből bármit ki lehet hozni, de nem foglalkozunk vele. Csak azokat sajnáljuk, akik valamikor kapcsolatba kerültek velünk, és most együtt említik nevüket a cégünkkel.

- Mi lesz a Brittonnal?

- Volt egy szakmai és bizalmi tőkénk, amelyet 24 óra alatt elvesztettünk, amikor a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete az elnök megverése után a Pannonplast ügyében megnevezett bennünket mint baseballütős vagy már nem is tudom milyen céget. Máig is zavar ez a megfogalmazás.

- Egyáltalán megmarad a cégnév?

- Sok problémát okoz, de még nincs határozott döntésünk. Nekünk, a Britton Magyarországnak nincs okunk elbújni. Hiába is bújnánk. Vállaljuk, személyünkben is vállaljuk.

György Bence

[origo]

terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 27
polites: Vajon honnan kapott fülest Kerék, hogy délután óta körözik?

Jó kérdés, meg kellene kérdezni Lamperth asszonyt, hogy a férje mit tud...

Előzmény: polites (26)
polites Creative Commons License 2004.06.10 0 0 26
Úgy látszik, hogy korán nyitnak a bukaresti függönyboltok. :)

"Orodán Sándor, a Határőrség Országos Parancsnokságának szóvivője az MTI-nek elmondta: az ORFK Vizsgálati Főosztályának gazdasági bűnözés elleni osztálya sikkasztás miatt adott ki körözést szerda délután Kerék Csaba ellen. A körözött személy éjjel fél egykor jelentkezett kilépésre a román határnál fekvő Ártándon. Miután a határőrök azonosították őt, értesítették a körözést elrendelő szervet. Az intézkedés során Kerék Csaba nem tanúsított ellenállást."

Vajon honnan kapott fülest Kerék, hogy délután óta körözik?

sanyi Creative Commons License 2004.06.10 0 0 25
Szivesen megneznek rola is egy fotot.
Előzmény: terrateniente (-)
polites Creative Commons License 2004.06.10 0 0 24
Fiatalkorú.
Előbb az apja engedélyét meg kell szerezni.

"Kerék bácsi, a Csabi megint rosszalkodott ..."

Előzmény: Törölt nick (21)
livefast Creative Commons License 2004.06.10 0 0 23
Azért, mert Borbély szóvivő így nevezte meg az újságírók előtt.

Előzmény: Törölt nick (21)
Innercity folk Creative Commons License 2004.06.10 0 0 22
Kulcsart az osztrak rendorseg orizte, es ha jol emlekszem meg csak ki sem hallgattak. Ahhoz is ugyeszi engedely kellene hogy a rendorseg kihallgathassa, marmint azota miota itthon van.

Amugy a fehergalleros bunozes mindig is kevesbe volt serulesveszelyes, ismereteim szerint.

Előzmény: terrateniente (12)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.10 0 0 21
Szétdurran a fejem ettől!

Asszongya az elébb Kondor Rádió:
"Elfogták K.Csabát, a Britton ügyvezetőjét"

Miért K. .....?

terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 20
polites: Az is jó kérdés, hogy ki lesz Kerék ügyvédje. Bánáti? :) Ő elég sokat tud, arról, hogy Kulcsár mit mondott még a vallomások előtt.

Bánáti az nagyon illetékes, hiszen egy másik ügyfelének, azaz Medgyessy Péternek az elvárásait is biztosan jól ismeri az ügyben... Hogy fognak ma aggódni a TV2 hírműsorában, hogy az ügyészség kihallgatja Kerék Csabát! Tán az is vezető hír lesz ma ismét, hogy milyen autóval jár Polt Péter! :) Mint tudjuk, csak Medgyessy, Gáljé meg Kovács Laca autója nem érdekli őket, no meg az, hogy vajon a letartóztatott Kerék Csabát milyen viszony fűzte a szomszédos irodában ügyködő Lamperth Móni belügyminiszter asszony férjéhez? Ez valahogy nem izgatja őket, nem is értem, miért? :)

Előzmény: polites (18)
polites Creative Commons License 2004.06.10 0 0 19
Hogyan mondják románul azt, hogy "Kék Fény"? :))
Előzmény: fanyűvő (16)
polites Creative Commons License 2004.06.10 0 0 18
Az is jó kérdés, hogy ki lesz Kerék ügyvédje.

Bánáti? :)
Ő elég sokat tud, arról, hogy Kulcsár mit mondott még a vallomások előtt.

Előzmény: terrateniente (17)
terrateniente Creative Commons License 2004.06.10 0 0 17
Valóban figyelemre méltó Lamperth Mónika igyekezete abban, hogy hamis bizonyítékokra hivatkozzon a parlamentben, de Kulcsár kihallgatása és vallmosára késztetése valahogy nem volt neki ilyen fontos. Vajon miért nem? Ja, hogy az elfogott Kerék Csaba és a BRITTON irodája éppen (véletltül!) ott van, ahol Lapmperth asszony férjének is? Micsoda véltelten már megint!
Előzmény: polites (15)
fanyűvő Creative Commons License 2004.06.10 0 0 16
Pld. Aradra
(csak a kulcsszavakat értem.

Aradul ar putea avea anul viitor un centru comercial tip Plaza

"O societate imobiliara din Ungaria si un concern englez studiaza posibilitatea înfiintarii la Arad a unui centru comercial de tip Plaza. Directorul BR Immobiliaria si Grupului Britton, ungurul Kerék Csaba a declarat ca Aradul figureaza printre intentiile de viitor ale companiilor pe care le reprezinta. Kerék a precizat ca municipiul trebuie sa corespunda criteriilor celor doua firme, în sensul ca trebuie sa existe o deschidere din partea edililor fata de solicitarile investitorului legate de infrastructura si terenul pe care urmeaza sa functioneze centrul comercial.
BM Immobiliaria si Britton vor inaugura, în decembrie, la Oradea, primul centru de acest gen (Lotus Market), urmând ca urmatorul sa fie construit la Cluj. Aradul figureaza în planul de investitii dupa orasul de pe Somes.

Kerék Csaba a precizat ca este în interesul firmei sa grabeasca investitia la Arad; el a declarat ca România este considerata pamânt virgin în privinta centrelor comerciale, iar primii cuceritori pot conta pe profituri semnificative."

Előzmény: toloba (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!