Még csak most kezd el fogadni a sportra, és még nincs tapasztalata? Körülbelül 3 éve játszom és fogadok. Azt tanácsolom, hogy látogasson el a mightytips hungary weboldalára. Ez egy olyan projekt, ahol egy embercsoport különböző bukmékerekről készít véleményeket, és megmutatja, ki megbízható és ki nem. Láttam ott fogadási stratégiákat is.
Az MINIMÁLIS feltétel hogy a sportfogadó ismerje az adott sportág csinját-binját,legyen értője.Ismerje a játékosokat,csapatokat hogy az aktuális esélyt figyelembe vehesse. Ezen tul valamilyen TÖBBLET képesség,intuició,szerencse,satöbbi.
Én például szakosodtam a BUNDESLIGA elsőosztály mérkőzéseire.Minél tájékozottabb az ember,minél naprakészebb a ismeretanyaga annál használhatóbb.
Az igaz hogy az interneten elérhető külföldi fogadóirodák célszerübbek mert nincs kötéskényszer és az oddsok is magasabbak. De a magyar ember Magyarországon szeretné a pénzét elkölteni.Kényelmes is betipegni a totózóba,ingyenes ujságjukat böngészgetni....szóval ez dilemma.
Éppen most irtam közérdekü levelet az APEH SZERENCSEJÁTÉKFELÜGYELETI Főosztálya részére hogy hassanak a magyar állami monopolhelyzetben elkényelmesedett Szerencsejáték ZRT-re ! Mérsékeljék a kötéskényszert....legfeljebb a magyar sporteseményekre tartsák fenn....hogy a bundák tudói ne élvezhessenek komoly előnyt.
Lökött:
Először is. Ne pénz szerzésből fogadj, ha ez van inkább menj el dolgozni. Csak olyan pénzt tegyél fel 1. ami a tied. 2. ha elveszíted ne hiányozzon
Ha az 1. megszeged, akkor rá**** mert jön a gyors halál...
A magyar Tippmix egy sz*r, keveset adnak, s még így is kicsi az esélye, hogy nyersz, mert 3at kell fogadni, meg 5öt. Aztán kevés az eély csak 1 X 2 es van, míg szlovákiában 1 1X 2 2X s van ahol még az 12 is megy...