Keresés

Részletes keresés

untyi Creative Commons License 2004.06.14 0 0 10
Szerintem mára az emberek úgy vannak vele, hogy ha 1/5-e megvalósul a választottaik ígéretének, már elégedettek. Megnézik a programokat és kiválasztanak 1 ígéretet, és a többi nem is foglalkoztatja őket.
Előzmény: Korovioff (9)
Korovioff Creative Commons License 2004.06.12 0 0 9
Asszem, a jó program, meg a jó személy közt célszerű különbséget tenni. Ugyebár lehet akármilyen jó a program, ha a személyek az ellenkezőjét hajtják végre. Szavazásnál 1ébként érzésem szerint egyik szempont sem jó, pláne Magyarországon. Talán inkább azt célszerű megfontolni, hogy az illető személy ténylegesen mit csinált. Persze mondjuk, ha kicsit sokat hazudott, az azért nyilván nem sok jót igér.
Előzmény: untyi (7)
untyi Creative Commons License 2004.06.12 0 0 8
Beee.
untyi Creative Commons License 2004.06.12 0 0 7
Van sok ember, aki csak a csalafinta poltikusokban látja a hibát, pedig mikor ő szavazott, jó programra és személyekre voksolt.
originalqszi Creative Commons License 2004.06.09 0 0 6
na látod??? az mszp-t naggyal kéne írni, mégis mindig kicsivel írom:DDDDDDDDDDD ja, meg az szdsz-t issssssssss:)))))
Előzmény: Hayloft Ezekiel (4)
untyi Creative Commons License 2004.06.09 0 0 5
"Gratullálok, hogy ilyen nyiltan ország-világ előtt bevallod."

Mások is szokták, így: "átvert, akire szavaztam".

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.06.09 0 0 4
abban is meg vagy tévesztve, hogy az atilla nagybetű

így nem csoda, ha írásaidat két ujjal tartva fitymálgatjuk :))

Előzmény: originalqszi (2)
Qqberci Creative Commons License 2004.06.09 0 0 3
Máris megtévesztettek, mert elhitették veled, hogy tévedhetetlen vagy...
Előzmény: originalqszi (2)
originalqszi Creative Commons License 2004.06.09 0 0 2
Engem sose tévesztettek meg!!!!! Akik túlzó liberalista elveket vallanak, akik két ujjal tartva fitymálják az Atillát, akik külföldtől kérnek segítséget, akik a régi rendszerben komoly funkciókat töltöttek be, akik feleslegesnek tartják a magyaroskodást, akik kiírtanák az összes keresztényt, akik lelopják az országot, azok nem tudnak megtéveszteni és tudom merről fúj a szél!!!:(((((((
Szavazzatok a FIDESZRE!!!!!
galamb3 Creative Commons License 2004.06.09 0 0 1
Gratullálok, hogy ilyen nyiltan ország-világ előtt bevallod. Látod én azt vallom be, hogy engem már nagyon régen nem tudnak megtéveszteni. Lehet, hogy sok minden nem tetszik, ahogy van, de megtéveszteni nem hagyom magam. Kövesd Te is az én példámat!
untyi Creative Commons License 2004.06.09 0 0 0
Inkább most sírjatok, mint a választás után!
untyi Creative Commons License 2004.06.09 0 0 topiknyitó
Persze nem vagyok érzelmi idióta, de valahogy...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!