Keresés

Részletes keresés

Beer Monster Creative Commons License 2017.12.15 0 0 85

Hú de nem lepődök meg, hogy az AEGON volt megint a sáros. Vissza kell pörgetni a biztosítós topicokat....

Velük nekem is volt, és ennél még rosszabb volt az elszenvedett tapasztalatom.

Előzmény: arpad-lajos (80)
arpad-lajos Creative Commons License 2017.12.08 0 0 84

Igazad van. De ha egy társasházban laksz, akkor kötelező és ez helyes is. Mert különben végeláthatatlan viták lennének és mehetnél a bíróságra az igazadat keresni. Így úgy néz ki, hogy félpénzből meg lehet úszni.

Előzmény: Mariusi (83)
Mariusi Creative Commons License 2017.12.08 0 0 83

Ezért nem kötök biztosítást !!

arpad-lajos Creative Commons License 2017.12.07 0 0 82

Nem értem, hogy mit akarsz tudni. A beázás megszüntetése 2 napi 2-3 órás munkával járt. A szerelő némi saját anyagot is használt, elvitte a sittet, helyreállította födémet, szóval rendesen megcsinálta. Az egészért 80 E Ft-t kért.  Az Aegon szakértője 39 E-re becsülte ezt a kárt.

Előzmény: Zöldár (81)
Zöldár Creative Commons License 2017.12.07 0 0 81

Akkor csak érdekelte  mivel felezte !

Előzmény: arpad-lajos (80)
arpad-lajos Creative Commons License 2017.12.06 0 0 80

Az Aegon az amelyiket nem érdekli a tényleges számla és csak a felét fizette ki a javításnak.

Előzmény: Beer Monster (79)
Beer Monster Creative Commons License 2017.12.06 0 0 79

Ide be kell írni, hogy melyik biztosító volt. Azzal máris sokat teszel.

Előzmény: arpad-lajos (77)
eekeili Creative Commons License 2017.12.06 0 0 78

Legközelebb nem kötsz biztosítást !

Előzmény: arpad-lajos (77)
arpad-lajos Creative Commons License 2017.11.27 0 0 77

Szerintetek mit lehet tenni, ha a biztosító kevesebb mint felére értékelte  egy beázásnál a kárt, mint amennyiért a szerelők megcsinálták?

Van számlám, de az őket nem érdekli.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.31 0 0 76

Szia!

Kifejtenéd ezt miért? Nekem Aegonos biztosításom van és pontosan fizetett, mikor kellett.

Azokról az esetekről mikor nem fizet a biztosító, meg van a véleményem.

Tapasztalatból mondom, hogy nem mindig a biztosítót kell ám szidni. Egyik ismerősöm is szidta, hogy nem fizette a vihar miatti kárát(kb 30000 Ft). Ja de ha kérem, beleraktak egy 50000 Ft-os önrészt, csak hogy kevesebb legyen az éves díj, akkor ezt mégis hogy képzelte??

Vagy nem volt benne a megfelelő kiegészítő biztosítás az adott kárra.

Aláírom az emberek egy része nem ért hozzá profi szinten, ezért is sok múlik az üzletkötőn(nem azon amelyik azt nézi, hogy minél nagyobb legyen a jutaléka). Nekem egyik jó barátom az üzletkötőm és mindent megkérdeztem tőle, ilyen tekintetben szerencsés vagyok.

(félreértések elkerülése végett nem dolgozok egyik biztosítónak sem)

Előzmény: coburg1 (68)
eekeili Creative Commons License 2014.03.26 0 0 75

Jól látod !

A biztosítás pénzszivattyúzás. Meg gyógyír bizonyos emberek félelmeire. De jön néha a nagy felébredés, a csalódás !!

Előzmény: X7Z4 (70)
Duspok Creative Commons License 2014.03.21 0 0 74
Duspok Creative Commons License 2014.03.21 0 0 73

Balek aki az UNION-hoz megy biztosítást kötni!

Peter Altenberg Creative Commons License 2014.02.18 0 0 72

Üdv. A társasház a Generalinál van biztosítva. A beköltözendő lakás nincs biztosítva. Egy jogász azt tanácsolta, ilyenkor jó, ha azonos biztosítónál kötik a lakásbiztosítást.

Calcitos Creative Commons License 2014.02.06 0 1 71

Ezért nem kell biztosítást kötni.

Kár esetén ez szívás, de ha nem fizet a biztosító, akkor dupla szívás !

Előzmény: X7Z4 (70)
X7Z4 Creative Commons License 2014.02.06 0 1 70

Leginkább az ING, Allianz, Generali kerülendő. Egy biztosító sem segít a gazdasági növekedésben, nem hitelez, nem javítja a gazdaság teljesítményét, sőt inkább káros a tevékenysége, mert annak a pénznek a reálgazdaságban lenne a helye. Megtakarításra is alkalmatlan minden biztosítás, a legmagasabb költségek ezeknél vannak. Ez a 3 legrosszabb biztosító, mindent megtesznek hogy ne járjon jól az ügyfél.

Előzmény: Elegemvanblog (69)
coburg1 Creative Commons License 2014.01.27 0 0 68

Az AEGON  a kerülendők közé tartozik.

Előzmény: _decens (66)
Zöldövezeti Creative Commons License 2014.01.20 0 0 67

Majd mindegyik külföldi érdekeltség.

Pénz szivattyú elven működnek !

Előzmény: _decens (66)
_decens Creative Commons License 2014.01.20 0 0 66

sziasztok! korábbi lakásbiztosításom (aliianz) az év végével megszűnt, szeretnék újat kötni helyette.

semmiképp a korábbi biztosítónál.

mik a tapasztalatok, melyek azok a biztosítók -ha ugyan van ilyen- amelyik kárrendezéskor korrektül jár el? melyek azok, akiket tanácsos kerülni? 1-2 alkusz ajánlatot már átnéztem, a tarifa alapján a köbe igen kedvező, de vajon az olcsó húsnak itt is híg a leve? hogyan tud azonos paraméterek mellett mégis 2/3-áron biztosítást ajánlani (mint az ismertebb nevű biztosítók)?

Mjuli87 Creative Commons License 2013.09.27 0 0 65

Habár már nem aktuális, az én véleményem szerint az aegon a tuti, de csak ha okosan csinálod (én a lakasbiztositasokat szoktam olvasgatni). használj ilyen online kalkulátort, ami a lakásbiztosításos oldalakon van, meg olvass utána, hogy ne tudják kifacsarni a pénzedet :D

Előzmény: nadodi (-)
ttoem Creative Commons License 2013.04.22 0 0 64

Szia!

A leveled óta eltelt több mint 1év. Mi történ ezzel az ügyeddel?

Most engem is ugyan ezzel nyagat a Group.B.!

köszi!

Előzmény: SolDurka (29)
holtodiglan Creative Commons License 2012.11.20 0 0 62

a link kimaradt: https://www.allianz.hu/www/hu/allianz_otthonbiztositasok.html

Előzmény: holtodiglan (61)
holtodiglan Creative Commons License 2012.11.20 0 0 61

Itt a negyedik is: Itt te állítod össze, saját igényed szerint, alapja a vagyonbiztonság...

Előzmény: nmike2 (60)
nmike2 Creative Commons License 2012.11.20 0 0 60

Azért annyira nem személyre szabható. Van 3 csomag, amik többé-kevésbé fednek minden szolgáltatást, azokon felül lehet extrákat "rendelni" annak aki ugyebár megteheti és tényleg szüksége is van rá, ezek leginkább az ingó javak + értékek, vagyontárgyak védelme. Inkább azért ajánlott, mert egyszerűbb a kezelés és az ügyintézés, mint más biztosítók esetében, mivel elég felkapott és sok, általában elégedett ügyféllel rendelkező (legalábbis a tág ismerettségi körömben és személyes tapasztalatok alapján) biztosító.

Előzmény: holtodiglan (59)
holtodiglan Creative Commons License 2012.11.20 0 0 59

Az ilyen úgymond "extrém" helyzetekre (zűrös környék) én is az allianzt ajánlanám, mivel náluk nem kell feltétlen a csomagok közül választani. Összeállíthatod igény szerint, vagy a csomogokon túl kiegészítő szolgáltatásokat is választhatsz. Függetlenül a cégtől szerintem mindenféleképp olyan helyen kössön az ember, ahol az utóbbira lehetőség van (több kiegészítő szolgáltatás választására).

Előzmény: Macskagyoker (58)
Macskagyoker Creative Commons License 2012.11.20 0 0 58

Hát én az allianzot még nem láttam top 3-ban az tuti..:) Inkább átlagosnak mondanám, nem olcsónak. Amiről meg te beszélsz az a kötelező, lakásbiztosítás esetén már más a helyzet. Utóbbi esetében szerintem nem rossz az Allianz, 2 éve kötöttem náluk, zűrös környéken lakom és az "alapcsomag" fedezte eddig a betörést és a vandálkodást (utóbbi megkötése választható is akár). Összesítve igazából nem olcsó, de mebízható egy cég.

Előzmény: eyaofa (57)
eyaofa Creative Commons License 2012.11.20 0 0 57

egyébként a KGFB csomagot viszonylag elég egyszrű összeállítani manapság...felmész a netrisk.hu-ra és ott csak meg kell adni az adataidat (ami egyébként megmarad a következő évre is) aztán megcsinálod az árkalkulációt ahol kidobja ár szerint növekvő sorrendbe a biztosítókat és lehet választani...egyébként tényleg nagyon sok helyen az allianz benne van a legolcsóbbak közt és éves szinten mondjuk csak pár ezerrel kell többet fizetni érte (vhol az a legolcsóbb)...és mondjuk azért érdemesebb egyetlen biztosítónál kötni az összeset mert akkor nincs annyi mizéria vele

holtodiglan Creative Commons License 2012.11.20 0 0 56

Én is megcsináltam, de ha jól tudom nyerhetsz még Samsung Galaxy Tab 2-t és iphone 4-et is az S3-an kívül!

Előzmény: utolsó felvonás (54)
Zöldár Creative Commons License 2012.11.14 0 0 55

" samsung galaxy S3 "

Az micsoda?

Én egyébként havonta kapok ajánlatot "kedvező árú" lakásbiztosításra. Néha engedek az unszolásnak és általában egy 46 oldalas szerződésig jutunk. Aztán a végén kiderül , hogy nem ők az ajánlattevők hanem én és majd ők fogadják el az én ajánlatomat.

OK. ez rendben is lenne, de az nem ,hogy egy sort se írhatok a szerződésbe. 

Így mindig lemaradok a jó "ajánlataimról".

Előzmény: utolsó felvonás (54)
utolsó felvonás Creative Commons License 2012.11.12 0 0 54

Megcsináltam a díjszámítást, már csak azért is, mert szívesen lennék egy samsung galaxy S3 boldog tulajdonosa.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!