Mai info, hogy Kulcsar a Britton valodi tulajdonosa. Ilyen jot mar reg rohogtem, egy nyolc altalanossal biro senkihazi, aki a piszkos munkat vegezo samesz volt, mint cegtulajdonos :)
Miutan a Britton-os csotanyokra feny vetult gyorsan elpucoltak az arnyekba es otthagytak a Kulcsart megteveszto celpontkent.
Megnyílt a századik kulcsáros topik,
megtudjuk ismét, hogy mindenki lopik.
Mákszemnyi bűn hull ránk vagy egy féltéglás,
tolvajok vagyunk mind, csak a mérték más.
Utazunk a buszon, mintha jegyünk volna,
pici kis csalás ez, átmeneti zóna.
Traffipaxos rendőrt megkenünk mint polgár,
primitív bűntettünk közös ügyet szolgál.
Ha kölcsönre vágyunk, éca válik tetté,
korrupt értékbecslőt teszünk érdekeltté.
Ha kell a rokkantság, nem elég a bor most,
súlyos tízezrekért vesszük meg az orvost.
Ha lejárt a vizsga, célba jut a dohány,
s új forgalmijával csattog a csotrogány.
Aki vállalkozó könnyű lóvét tisztel,
hamis pályázatot bírálóval risztel.
Kulcsár koma bűne, hogy túl sokat tett el;
lihegünk feléje irigy gyűlölettel.
Ne bántsd szegény pindiyt. Gyuszi taxis csak tudott volna róla. De még az se lopik, akiről tudott, mert nem lopik, ezt tudhatja mindenki. Sőt mi több, itt alig lopik valaki is, és legfőképp az nem lopik, aki az újságba bekerül.
Olvasom ma, azt amit már régen is olvastam, a méia már kitálalta és elgondolkodom.
Jelesül a következőkön:
Idézet a Magyar Nemzetből:
"Szekér Gyula a vallomásában azonban elmondta, hogy kétszer vitt 150 millió forintot Mészáros Jánosnak és Kelemen Lászlónak Kulcsár az átadás előtt azt mondta sofőrjének: ez a pénz nagyon fontos helyre megy, ezért még az ötezer forintos bankjegyeket is kicserélte nagyobb cimletre. Mészáros jelenleg az Erős János vezette Magyar Fejlesztési Bank Rt. igazgatóságának tagja, mig Kelemen ügyvédi irodájában tevékenykedik."
Ezek után elgondolkodik az ember.
Ha nekem egy taxis szállitana le 150 milliót és nyilvánosságot kapna az ügy, akkor már a mai éjszakát a helyi rendőrségi fogdában tölteném minimum.