Szimpla ostobaság, ami jópár százalékot jelent. A pártonkívüli miniszterelnök miröl vitatkozzon egy ellenzéki párt elnökével egy pártlistás választáson? (úgy tünik, ovi elhitte a "Magyarország örökös miniszterelnöke" és az "én miniszterelnököm" kitüzöket, és miniszterelnöknél kisebb sarzsival nem áll szóba. (kormánypárt elnöke, Budapest föpolgármestere neki smafu)
A tanácsadókat valagba kéne rúgni: olyan marhaságot mondani pártlistás választás előtt, hogy a miniszterelnökkel állna ki és nem a mások pártelnökkel...
A mostani Heti Válaszban van egy riport Olajos Péterrel, mit mondjak, kiábrándító. Semmitmondás a köbön, málnaszörp-, fagyi- és kókuszgolyóosztogatás az utcán Ibolykával, teljes lojalitás a pártvesztőkhőz, még a 70:30 százalékos alpári és primitív bulvár kampányblöffjüket is védelmébe veszi. Nagyot csalódtam benne, mit mondjak, igen messze került szegény boldogult nagybátyjától...
Óh, ezek a krokodilkönyek a balról! Hol a farizeusság határa? Egy kicsit átlátszó, nem gondoljátok, ez a hirtelen nagy szerelem és aggódás az MDF-ért! Amely persze már régen csak nevében az - mondom, mint aki bizony évet szentelt az életéből az ellopott mozgalomnak.
Most hiába idézed soronként az ügy fejleményeit, azzal nem leszünk előrébb.
Az egyetem vezetése hozott egy rossz döntést. Az lenne az érdekes, hogy miért. Az egész hír azt sugallja, hogy biztos a Fidesz van a háttérben. Holott a Fidesznek ebből csak kára származhat. De akkor kinek jó ez az ügy?
"Almássy Kornél furcsállotta azt is, hogy az egyetem pedagógus napi rendezvényre való hivatkozással utasította el az MDF nagygyűlését, mely rendezvénynek a nyomát sem találták. "
"A politikus emlékeztetett arra, hogy a múlt héten Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Duray Miklós könyvbemutatót tartott az egyetemen."
Ezzel, most a Fideszt akarják hírbe hozni, vagy csak "emlékeztetett"? Néma gyereknek, az anyja sem érti a szavát.
Elmaradt az MDF nagygyűlése a Testnevelési Egyetemen
Elmaradt a csütörtökre meghirdetett MDF-es nagygyűlés a Testnevelési Egyetemen - közölte Almássy Kornél az MTI-vel csütörtökön.
Az MDF elnökségi tagja elmondta, hogy Dávid Ibolya pártelnök és listavezető, valamint Olajos Péter, a lista második helyén szereplő európai parlamenti képviselőjelölt tartott volna nagygyűlést, és megütközésükre az egyetem vezetése először szóban, majd levélben lemondta a rendezvényt.
Almássy Kornél hangsúlyozta: tiszteletben tartották volna az egyetem kérését, amennyiben nem egy héttel a meghirdetett és kiplakátozott esemény előtt mondta volna vissza, különös tekintettel arra, hogy az elmúlt években a Testnevelési Egyetem folyamatosan teret adott politikai rendezvényeknek.
A politikus emlékeztetett arra, hogy a múlt héten Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Duray Miklós könyvbemutatót tartott az egyetemen.
Almássy Kornél furcsállotta azt is, hogy az egyetem pedagógus napi rendezvényre való hivatkozással utasította el az MDF nagygyűlését, mely rendezvénynek a nyomát sem találták.
Ezt én nem mondtam. Az volt a kérdés, hogy kinek jó ez a döntés. Vedd sorra te is. Fidesz? Neki ebből csak kára származhat, ha rákenik a dolgot. MSZP? Se nem oszt, se nem szoroz az MDF kampányzárója. Szdsz? Dettó. Akkor kinek jó? Kizárólag a kizárt pártnak, mert most róluk fognak beszélni.