3310 esen csináltam egy nagymagyarországos(benne kis magyarországgal)oplogót., ha kell írj sms-t a számoddal, elküldöm képüzenetként. sztem baromi jól néz ki. :) számom: 30/4105645
ilyen:
kicsit nyújtott, de a telefonon "összenyomódik" és akkor normálisabban néz ki
3310 esen csináltam egy nagymagyarországos(benne kis magyarországgal)oplogót., ha kell írj sms-t a számoddal, elküldöm képüzenetként. sztem baromi jól néz ki. :) számom: 30/4105645
ilyen:
kicsit nyújtott, de a telefonon "összenyomódik" és akkor normálisabban néz ki
Az egyik aluljáróban minden reggel árusítják A2-es méretben szép fényes nyomaton!!!! Amíg megyek, legeltetem rajta a szemem, hogy milyen szép volt és most milyen szép lenne!!!!:)))) Sajna őseink mindig elb@sztak valamit, most mi lehetnénk az USA:DDDDDDDDDDDDD
ha már itt vagyunk : OFF :
az én nagyfaterom párttag volt keményen, lehet hogy most is az, nemtudom. de az eszméit már lecserélte, ő érdekből volt tag. lehet, hogy 3/3as is volt, de nem hinném. a nagymuter még most is az , legalábbis a könyvecskéje +van vhol. múltkor nem találta, csak kitüntetéseket.("jó dolgozó", meg ilyesmi)
Ugyanis ha azokon múlt volna, akkor kihalással megszabadulnánk tőle....
rendszervaltasnal lett volna erre lehetoseg. most mar keso, mert a regi arcok ugyanugy ott ulnek a parlamentben, es a kovetkezo generacio igen szorgalmasan tanul toluk.
A korrupciót nem a cuculizmusból hoztuk, hanem velünk van minimum 150 éve, már a századelőn burjánozott faszán. Ez ami most 15 éve van, (színektől függetlenül) nem új, nem jobb, ugyanolyan dágvány, mint eddig. Független a szociktól meg az elmúlt 40 évtől. Sajnos. Ugyanis ha azokon múlt volna, akkor kihalással megszabadulnánk tőle....
Iron Maiden, Judas Priest, My Dying Bride, Anathema...
Egyébként meg nem mindegy, kinek milyen oplogója van? Nekem pl. a Scorpions név-logója figyelt az első bunkofonomon, és most a másodikon is. Vannak olyan haverjaim, akik vonatokat tesznek ki, de olyanok is, akik mindig váltogatják a logót (meg a csengőhangot, s a technika fejlődésével a háttérképeket is), ha találnak valami poénosabbat. Van miből, mindig kitalálnak valamit a napi események kapcsán, lett légyen szó felhőkarcolóbontásról, vagy az aktuális majomház-show-k bentlakóiról. Akkor már inkább tegyen ki valaki olyat, ami jellemző a személyiségére, a gondolatvilágára, és amely elkiséri egy életen át. Ha valaki vadmagyar, fejezze ki nyugodtan, legalább könnyű lesz beazonosítani. Volt b.nőm apja is kemény jobbos, ott fityeg a nagymagyarország kulcstartó és a nemzetiszínű szalag a kocsija tükrén. De mit zavarjon ez engem. A keresztények nyakából se szaggatom le a keresztet... ez is magánügy valahol...
Attól, hogy nagymagyarországos pólóban nyomul a nép, nem lesz nagyobb magyar másnál.
A mobiltelefon telefonálásra való, nem logóélvezkedésre, meg csngőhang-zenehallgatásra, arra mást kell használni.
Aki meg igazán eredeti nagymagyarország térképet akar böngészni, vármegyékre osztva, az látogasson el ERRE az oldalra
Az EU bövülés alkalmával rendezett német ünnepség és TV müsor elött 4 olyan ember üdvlözletét játszották be, akik a legtöbbet tették ezért. Lehet tippelni, kik voltak (nem, a jelet kihagyták!)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
/Kohl, Horn, Gorbacsov, Walesa/