Keresés

Részletes keresés

Gnosh Creative Commons License 2016.03.23 0 0 5

Hello!

 

Hobbi búvárkodás szinten, szerintem teljesen mindegy milyen rendszerben végzed el a tanfolyamot (Padi,SSI,UEF,stb.), 95%-ban mindenhol ugyan azt tanítják. A lényeg hogy jó csapatot, oktatót válasz, hisz rajtuk múlik milyen színvonalú oktatásban részesülsz.
Egy alap tanfolyam hozzávetőleges ára 50-80e ft körül mozog. Az ennél olcsóbban hirdetett tanfolyam, lehet nem tartalmaz mindent, ami az oktatás elvégzéséhez szükséges (pl: felszerelés bérlés, tankönyvet, kártya díjat, külföldi (horvátországi általában)merülési díjat, bázis költséget. Ez után érdemes érdeklődni, végigolvasni a hirdetés szövegét.

A tanfolyam hossza általában 3-4 nap. Az elméletet vagy egy nap leadják (10-12 óra), vagy 3-4 órás etapokban délutánonként. Az uszodai rész szintén egy nap, a nyílt víz pedig általában 2 (ez már tóban, vagy tengeren történik.
Egyedül nem merülünk. Párban (haladó szinttől) vagy vezetővel (kezdő szint). „ Vitorlázás közben” Nem tudom merre szoktál vitorlázni, de ha tóban (gondolom) akkor mindenképp egy tóban végrehajtott tanfolyamot javasolnék, nehogy a tenger után meglepetés érjen :-) gondolok a látótávra, erős hő határ váltásokra. Ha netán a Balatonra, akkor az elég felejtős, hacsak nem január-március közötti időszakban merülnél, mert különben az orrodig sem látsz benne.

Törölt nick Creative Commons License 2016.02.03 0 0 4

Akkor hát hol érdemes kezdeni a búvárkodást? A cél az, hogy nyaranta, vitorlázás közben szeretnék önállóan/párban merülni?

PADI papír kell nekem, vagy valami más?

 

Jó búváriskola, ami dél-budai helyszínen oktat?

Johnny Boy Creative Commons License 2005.07.19 0 0 3
55 ezer forintos búvártanfolyam kedvezményes áron eladó! Képzés Veszprémben és Balatonfűzfőn, a tanfolyam augusztus elején indul.  
edka Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2

Új kalandokra vágyók!

Ha érdekel benneteket jordániai búvárkodás hajóról, profi vezetővel, isteni kajával nézzétek meg a most elkészült honlapot: http://yazanalsaed.uw.hu Én nagyon élveztem.

Jó szórakozást

MySQL Creative Commons License 2004.06.24 0 0 1
Életem első 0-ja volt:)
Előzmény: teveh (-)
MySQL Creative Commons License 2004.06.24 0 0 0
0?
Előzmény: teveh (-)
teveh Creative Commons License 2004.06.01 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Úgy gondoltam nyitok egy topicot kezdő búvárok részére, illetve azoknak akik most szeretnék elkezdeni... Ugyan nagyon sok hasznos infó van a 'Búvárkodás' topicban, de eltart egy kis ideig még közel 20000 hozzászólást átolvas a leendő búvár :)
Szóval, Tisztelt tapasztalt búvárok. Kérlek írjatok hasznos tanácsokat (kizárólag kezdőknek) tanfolyamválasztás, felszerelésvásárlás stb... témakörökben :)
köszi,
teveh

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!