Hurrá, újra mwegy a fórum :)) És milyen szééép!! /Milyen szép szine van Ténsasszon. Olyan szép sárga. Értimán mire gondolok :DDD/
És végre megint van várakozási idő :DD
Hurrráá :DDDDDD
Hurrá, nincs több vizsgám!!! Hurrá, túléltem, hurrá, holnaptól újra lesz energiám magammal foglalkozni!!! Nagyon hurrrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Ne emlegesd az MM-et, inkább örülj hogy Olvasószem épp letiltásban van és nem árulkodik a huszmodis topikban, hogy a letiltott nicked helyett egy másikon visszajöttél :))
"Tudod, kettőnk közt az az alapvető különbség, hogy én okos vagyok és hülyéskedek, te viszont hülye vagy és okoskodsz."
Ez sem sokkal szebb annál, amiért engem megfenyegettél, t. moderátor. És nem látom, hogy EDM-re rászóltál volna.
ON:
"Aki megtévesztés céljából tudatosan jobbnak, igazabbnak, vallásosabbnak stb. mutatkozik, mint amilyen."
Aki önmegtévesztés céljából tudatosan jobbnak, igazabbnak, vallásosabbnak stb. mutat vagy tűntet fel önmaga előtt egy helyzetet, mint amilyen - az a hurráoptimista.
Ugye most már TE is látod a hasonlóságot a képmutató és a hurráoptimista között?