Keresés

Részletes keresés

Gyáva Nyúl Creative Commons License 2004.06.09 0 0 14
Van, akinek ez tetszik... A Village Voice tele van ilyen nő/pasi szexhirdetésekkel. Úgy hívják angolul, h shemale.
Előzmény: szilvácska (4)
vicc Creative Commons License 2004.06.07 0 0 13
az utolsó adás utolsó 5 percében kiválasztja a 2 közül a győztest és akkor bejelentik. ennyi. nem lesz dráma, hátul még össze is röhög kettő, hogy "ugye megmondtam". lufi.
Előzmény: triklopsz (12)
triklopsz Creative Commons License 2004.06.07 0 0 12
vajon csak a győztes fogja megtudni a "kis titkot"?
triklopsz Creative Commons License 2004.06.03 0 0 11
nagyon jó, nézd meg.
angol vagy ír egyébként
Előzmény: szilvácska (10)
szilvácska Creative Commons License 2004.06.03 0 0 10
Megígérem, hogy megnézem, de nem möondanád el mégis ?:)
Egyébként miféle film ez, magyar ?
Előzmény: bivisz (9)
bivisz Creative Commons License 2004.06.03 0 0 9
"Nyilván donganak körülötte a pasik, hiszen gyönyörű. A behódolás pillanatában mit fog (szokott) csinálni ?????"

Nézd meg a Síró Játék c. filmet, és rájössz...:D

szasza_hungary Creative Commons License 2004.06.02 0 0 8
pedig még együtt strandoltak is.
Előzmény: mammamija (7)
mammamija Creative Commons License 2004.06.02 0 0 7
Hali!
Én nem tudom hogy van ez, de ezen a "csajon" látszik, hogy fiú. Nézzétek meg a vállait, és a járását. Észre kellett volna venniük.... de hát csak a cici és a popsi került a látókörükbe.
Előzmény: vicc (6)
vicc Creative Commons License 2004.06.02 0 0 6
azért ne kezeljük úgy, mintha ő lenne az egyetlen 'ilyen' ember:)
szilvácska Creative Commons License 2004.06.02 0 0 5
oh pardon: Miriam.
szilvácska Creative Commons License 2004.06.02 0 0 4
Szerintetek, ez a csaj(?) szóval Miranda, ezen a show-n kívül - ahol abszolút kamatoztatni tudja nem mindennapi adottságait - mire számít az életben ? Ő nőnek érzi magát, a fütyitől viszont mégsem szabadul meg. Nyilván donganak körülötte a pasik, hiszen gyönyörű. A behódolás pillanatában mit fog (szokott) csinálni ?????
vicc Creative Commons License 2004.06.02 0 0 3
nem kell semmi rafinált szerződés, csak annyi, mint mindig, miszerint belemész azokba a feladatokba, ami eléd állítanak és, hogy a tévétársaság diktál. van sok átverős reality - ez egy a sok közül. necces, persze.
Előzmény: szilvácska (0)
vicc Creative Commons License 2004.06.02 0 0 2
pereskedtek. aztán némi összeg fejében belementek a sugárzásba. ennyi.
Előzmény: szasza_hungary (1)
szasza_hungary Creative Commons License 2004.06.02 0 0 1
én úgy tudom, hogy pereskednek a játékosok.

Előzmény: szilvácska (0)
szilvácska Creative Commons License 2004.06.02 0 0 0
Én véletlenül láttam. Szerintem nagyon gáz.
Mondjuk már eleve hülyét csinál magából az, aki ilyen műsorba jelentkezik, de ez több annál, itt frankón megalázzák a játékosokat.
Miranda csókját ahhoz tudom hasonlítani, amikor valaki jóízűen megvacsorázik, dícséri a kaját, a szakácsot, aztán megmondják neki, hogy valójában patkányhúst evett az előbb. Csak az a különbség, hogy a patkányhúst ki lehet okádni...

Kíváncsi lennék a játékosok szerződésére, biztos "kurvajól" meg van írva..

Előzmény: szasza_hungary (-)
szasza_hungary Creative Commons License 2004.05.31 0 0 topiknyitó
Tegnap este volt az első rész. Láttátok??

"Vasárnap este a VIASAT3 képernyőjén is bemutatkozik Miriam, a világ legbotrányosabb valóságshowjának főhőse. Kegyeiért hat férfi verseng, akik nem is sejtik, hogy szívük hölgye nem is annyira hölgy. Miriam egy Hermosa nevű mexikói kisvárosban született, és amióta az eszét tudja, lány akart lenni. Míg fivérei szabadidejükben a baseball-nak hódoltak, addig ő Barbie babákkal játszott, és édesanyját csodálta, ahogy szépítkezett a tükör előtt. Az iskolában társai gyakran kigúnyolták, de őt semmi sem tántorította el attól, hogy nővé váljon. Még csak 11 esztendős volt, amikor elkezdett hormonokat szedni, és hamarosan érezte magán, hogy a teste egyre nőiesebb alakot ölt. Édesanyja szomorú volt Miriam különös nemi identitása miatt, mégis mindenben támogatta.
Édesapja viszont képtelen volt elfogadni, hogy a fia inkább a lánya lenne. Hamarosan új iskolába küldték, ettől remélve, hogy visszatér eredeti önmagához, de mindhiába. Megszökött és go-go táncosnőnek állt...
A történetet hamarosan folytatjuk, Miriammal pedig személyesen találkozhatnak a VIASAT3 műsorán A Nő – kis extrával című műsorunkban vasárnap este 21:20-kor!"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!