Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

I.Blasius Creative Commons License 2004.05.26 0 0 0
Állítólag a külföldiek azért szeretnek nálunk nemzetközi találkozókat szervezni, mert nálunk a pártállamból maradt reflexek miatt senki nem mer dühgöngeni azért, hogy egy konvojért a fél város lezárják. Egyszerűen megszokta a magyar lakosság ezt, és el sem tudja képzelni, hogy egy konvoj miatt ne zárják le mondjuk a BAH csomópontot délután 5-kor.

Amúgy nem értem, hogy minek a hatalmas óvintézkedés, a múltkor a nemzetközi zsidók Bp-i találkozójánál mellettem ment el a konvoj, és szinte válogathattam volna, hogy melyik kocsit lőjem ki RPG-vel, ha ez lett volna a célom.

Előzmény: Semmi Cicó (-)
Semmi Cicó Creative Commons License 2004.05.26 0 0 topiknyitó
A topikot azért nyitom, mert nem hiszem el, hogy csak nekem lenne ezekkel a konvojokkal problémám. Meglehetősen sokat vezettem külföldön, de sehol nem találkoztam olyannal, ami Budapesten ill. az országban zajlik. Az ember gyakran nem hisz a szemének, amikor a várost a du. csúcs közben keresztben lezárják. Ennek tényleg így kell lennie? Ha akármilyen ország, akármilyen rangú vezetője hazánkba látogat, akkor nekünk nem marad más mint a gyaloglás ?

A legroszabb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor a miniszterelnök konvoja az egyébként a teljesen üres M1 - esen majdnem az árokba szorított le. A mai napig nem értem, miért volt erre szükség. Mivel még csak gyorsan sem mentek, láttuk, hogy az osztrák határ után már valamilyen oknál fogva nem így közlekedtek ...

Ha van olyan szerveződés/egyesület amely az ilyen magatartás ellen fellép, kérem jelentkezzen, mert szívesen támogatom őket.

sc.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!