Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Tiszteletem. Nem lehetne kipucolni a hsz.-eket 220992-től 221021-ig? Senkinek nem hiányoznának, szerintem még a hsz.-eket alkoholos állapotban elkövetőknek sem.
Érdeklődni szeretnék, hogy az "Árulók-Gyilkosság a kastélyban" eredeti topikját nagytakarítás után visszaállítjatok, vagy annak tartalma örökre elveszett?
Hogyan lehet zárttá tenni egy topikot? Kérhetjük ezt, vagy mi a menete? És mivel jár ez pontosan, hogyan működik?
Az MHH topik így élhetetlen. És nem, nem azért, amit a kollégád írt. Úgy nem lehet normálisan beszélgetni, ha közben idióták folyamatosan direkt másról pofáznak, ez a való életben is így van.
Hm. Lám, a moderátorok is változnak. Egyszer, régen (más nicken) privátban kértem Tőled valamit, akkor nagyon korrekt voltál, kedves Illetlenke. Most, amikor - szerintem - mellettetek is szóltam, ezt kapom. Nem tudom, mi kivetnivaló volt a stílusomban, hogy így reagáltál.
Mindegy, így jártam.
Megkérlek, hogy töröld az ide beírt mindkét hozzászólásomat. Köszönöm.
Most komolyan. Még a moderátorok topikjában is ilyen nagy az aktivitás a mínuszozásra???
Nemrég írta nekem valaki: "Azért van ott, hogy nyomkodjuk."
Szerintem meg nem!
Sajnos a magyar emberek többsége (tisztelet a kivételnek) nem nőtt még fel ahhoz, hogy megértse: élni LEHET és nem feltétlenül KELL egy adott lehetőséggel.
Milyen könnyű ezt tenni a névtelenség mögé rejtőzve! Ha valakik ezt értik szabadság alatt, akkor lelkük rajta!