én már tudom - hogy (pár év múlva) ki lesz a nyugdíjfolyósító igazgatója.:))
"Engedjék meg, hogy egy személyes élményemmel kezdjem mondanivalómat. Unokáim közül a legidősebb - mert három van már - egyre jobban érdeklődik a világ dolgai iránt. Egy alkalommal - egy ritka alkalommal, hiszen kevésszer tudok vele beszélgetni - azt kérdezte tőlem: „Mondd, Papa, miből lesz a nyugdíj?” Jó kérdés, gondoltam, hogyan lehet ezt egy gyermeknek elmagyarázni? Aztán elmondtam neki, hogy a nyugdíj két részből áll: abból, amit az évek során félreteszünk mindannyian, és abból, amit a fiatalabbak adók formájában befizetnek. Vagyis öngondoskodásból és a közösség gondoskodásából. Megértette. Ha úgy tetszik, visszaigazolta, és a következőt mondta. „Ugye, az emberek pedig azért gondoskodnak a nyugdíjasokról, mert tudják, hogy egyszer ők is azok lesznek?” Egyszerű mondatok. Fontos mondandók."
"Mivel nekik csak kis piszkos politikai kapcsolataik vannak, el nem tudják képzelni, hogy valakiről kialakulhat jó vélemény a szakmájában a munkája alapján."
Ez jó.
Mind az öreg Medgyessy, mind a junior, a politikai kapcsolataikat hasznosították. :)))
"Legyen sajtotajekoztato Rogan es Dajcs felesege lakhelyenel...es modjuk a csalad szentsegerol. "
Hihetetlen. Hányan foglalkoztatok itt ti szájhős baloldaliak Orbán családjával, Lévai Anikó tokajhegyaljai földjével, az "elvesztett" Orbángyerekről, a gyerekek vallásával (még topikot is nyitottál róla, baszki), Kövér Szilárddal, a Deutsch testvérével, mindenféle alcsúti emberekkel, edzővel, stb. ELég volt valakire rásütni a bélyegeteket, hogy ismerte Orbánt és az ember el volt ásva.
Szelektív emlékezet, hurrá.
BÍRJÁTOK KI!!!! Drága gyermekeim, már csak jó 3 hét és minden rendbe jön:))))) Betemetjük az árkokat az mszp-vel szdsz-szel együtt:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát, az biztos, hogy a FIDESZNEK ILYENEK MIÁN NEM FÁJT A FOGA4 SIMLICSKA ÓTA TUDJUK, HOGY HÜLYÉNEK LENNI ALKOTMÁNYOS JOG, A TB-T NYUGODTAN LEHETETT ÁLLAMISÍTANI, AZ ORBÁNBÁNYÁKOKAT JÓL FELFUTTATNI ÁLLAMI PÉNZBŐL, FFIDESZFŐTISZTVISELŐI KART LÉTREHOZNI, TALÁN A MA mh-BAN VAN SZÁMSZERŰSÍTVE, HOGY MENNYI ÁLLAMI PÉNZBE IS KERÜLT NEKÜNK, A DÓFIZETŐKNEK A FIDESZ KLIENTURA VÉGKIELÉGÍTÉSE; dehát a fideszt ez nem izgatta, szemrebbenés nélkül lopta a pénzünket! most, hogy elzáródtak a csapok, egészen furcsa szokásaik vannak; más szemáébe akarják beledugni a szálkát!
a Matáv 100 millió forintot fizet a cégnek, miután a távközlési cég az elmúlt évben 3 milliárd forint adókedvezményben részesült.
ja. minek az országnak: az a 3milliárd adó. még elszórtuk volna lélegeztetőgépekre, meg a fogatlanokra, alacsonyabb kapcsolókra, hajléktalanellátásra stb.