Keresés

Részletes keresés

redizded Creative Commons License 2004.05.20 0 0 3
Bíró Ica az autója miatt hisztizik
2004. május 19.

Két olvasónk is megfigyelte a napokban Bíró Icát, aki ezüstszínű Peugeottal járja a várost - azazhogy csak járná, kedden ugyanis megkerékbilincselték. Névtelenséget kérő kerékpáros feljelentőnk a Múzeum körúti Központi Antikvárium előtt figyelte meg a közterület-fenntartókkal csatázó ex-Metal Ladyt, aki elhaladtakor éppen az "Ezt most nekem komolyan ki kell fizetnem?!" hörgést hallatta. A két közteres megértően és rendületlenül mosolygott a szőke fitnessikonra, írja olvasónk.
Egy másik feljelentőnk pénteken éppen a Budáról az Árpád hídra vezető két tömött sor egyikébe igyekezett beférni, de egy szőke hölgy egy ezüstszínű gombócautóban igen erőszakosan igyekezte ebben megakadályozni. "A piros lámpa ellenére folyamatosan nyomult előre, nehogy elékerülhessek" - fogalmaz olvasónk. Közelebbről nézve kiderült, hogy Bíró "Lélekszépítő" Icának ilyen sietős a dolga. Valami rendkívül felidegesíthette, mert egyszerre nyomkodta kihangosítós mobiltelefonját, csapkodta dühödten a kormányt, és illette - vélhetően csúnya - szavakkal az előtte a dugóban megadóan sorakozó autósokat, tudtuk meg. "Kicsit meglepődtem, mert nem ezt vártam tőle azok után, hogy még Shaolin kolostorban is járt" - írja kiábrándult olvasónk.

Zalatnay tacskót simogat
2004. május 18. - Szabó Zoltán

A Szent István park közelében, a Hollán Ernő és a Radnóti utca sarkán futottam össze Zalatnay Cinivel, aki mit sem törődve az ízléses szabadidőruháján esetleg foltot hagyó rózsaszín vakolattal, egy ház falának vetett háttal maroktelefonált éppen.
"Milyen szép kutyus" - mondta kedvesen, én mosolyogva biccentettem, miközben vizelet-visszatartással küszködő kutyám megpróbált Zalatnay lábai közt átbotorkálva a fajtársak által megjelölt sarokhoz vergődni

originalqszi Creative Commons License 2004.05.18 0 0 2
Szerintem biztosan nem a Polfórum, hanem inkább az Index kávéház:))))))))))
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.05.18 0 0 1
Csakis a New York -Tel Aviv tengely állhat a háttérben!!! :-DDDD

Megfélemlítik a polgárokat!

(De az is lehet, hogy a KGB, ki a fene tudja ezt manapság, jó lesz vigyázni... nem tudom a pincsi kire akart szavazni... elbizonytalanodtam...)

Előzmény: redizded (-)
misimacko Creative Commons License 2004.05.18 0 0 0
O csak a rend kedvééért
redizded Creative Commons License 2004.05.18 0 0 topiknyitó
Majdnem elgázolták Somló Tamás pincsijét
2004. május 13. - velvet

Kedd délután fél 3 körül a Bem rakpart biciklisávjában egy olvasónknak sikerült majdnem elgázolnia Somló Tamás pincsijét. "Az ebet a napszemüveget viselő gazda emelte el kerekeim elől az utolsó pillanatban", írja névtelenséget kérő feljelentőnk, aki szerint Somló Tamás az ebet "Szerdzsó" néven illette. A zenészt Szerdzsón kívűl egy csinos fiatal lány is kísérte délutáni sétáján, tudtuk meg olvasónktól.

Szulák Andrea csicseriborsót falt
2004. május 13. - velvet

A Velvet Kommandó egy igen éhes tagja hatalmas salátahalmok között botlott Szulák Andreába a Paulay Ede utcában található Falafel büfében kedd délután. A színésznő-műsorvezető egyedül érkezett, de már a sorban két ismerősbe botlott, mindenkit lelkesen üdvözölt, és kifejtette mennyire szereti ezt a helyet, és gyakran eszik itt. Ez utóbbit bizonyítja, hogy a kiszolgálónőkkel is tegező-viszonyban van, kedvesen rendelt "egy hatalmas falafelt és három deci jeges teát". Helyszíni tapasztalatunk alapján Szulák Andera szereti a pirított csicseriborsó-gombócot, és miután megtömte falafeljét, mosolyogva nyújtotta át a fémcsipeszt a Velvet Kommandó korgó gyomrú tagjának. Szulák Andrea ezután felvonult a galériára, kényelmesen elhelyezkedett és csendben, hajára tolt napszemüvegben, minden sztárallűrtől mentesen, láthatóan igen jóízűen meguzsonnázott. Étkezés közben kapott egy szöveges üzenetet, egyébként kerek szemekkel nézelődött uzsonnatársai között.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!