Keresés

Részletes keresés

Windows NT Creative Commons License 2006.05.28 0 0 54
lehet nem idevágó de egy ajánlatom lenne nem azért mert ezzel foglalkozok de aki vesz egy új lakást az ne sajnálja a lóvét új zárra IGENIS ÚJLAKÁS BEKÖLTÖZÉS ELŐTT LE KELL CSERÉLNI A ZÁRBETÉTET, ZÁRAKAT AKÁRMILYEN TUTI BIZTONSÁGOSNAK IS MONDJA AZ ÉPÍTTETTŐ vagy bárki PLÁNE HASZNÁLT LAKÁSON. A biztonsági szolgálattól még nem biztonságos a ház KÖZGYŰLÉSET KELL TARTANI ÉS KÖVETELNI KELL A ZÁR VALAMINT A TÁVIRÁNYÍTÓCSERÉT A közös képviselettől. A petneházy utcában így mentek be több olyan lakásba ahol a tulajok spóroltak a zárcserén ahol velem vagy a tulaj mással/maga kicserélte nem is volt betörés. A kocsibejáró és kapura ist ezt ajánlottam, sajna nincs garancia arra, hogy ki tart meg ki másol le kulcsokat, sok olyan zár van amire rámondják ilyen olyan másolhatatlan és mégis a sarki kulcsmásoló lemásolja minden gond nélkül. CSAK EGY JÓ TANÁCS HA EZT MEGCSINÁLTATTÁK VOLNA AKKOR NINCS MOST GONDJUK, egyébként kérni kellene, hogy a biztonsági őrök se mehessenek be (fizikailag ne, pl: belső rács v. ajtó amihez csak a lakóknak van kulcsuk. üdv: Windows NT
Infomaker Creative Commons License 2004.05.18 0 0 53
Mi pl. egyautós garázst vettünk 1.5milláért, azt úgy zárom ahogy akarom :)
Előzmény: murray (52)
murray Creative Commons License 2004.05.18 0 0 52
hát ez nekem teljesen új. jó pár új lakóparki kéróban voltam -egyben laktam is-de télleg most jut eszembe hogy akkor a biciklinket lopták el a fullosan örzött garázsból..hm
ez a nemsemmi! megveszek egy kérót egy húszasért, hozzá egy garázst, az mennyi 3-4 milla? és kinn áll a kocsim az utcán?
Bakker!:-))

más: Mammut. tegnap láttam egy mamutnál egy MG sportkocsit rokkant igazolvánnyal. érdekes a lapos sportkocsikba még egy egézséges embernek is tök nehéz beszállni nem még egy rokkantnak..

Előzmény: Biovadász (50)
szkati Creative Commons License 2004.05.18 0 0 51
Honnan szeded, hogy a fiam drága kocsit vett? Én az autórádiójáról és a headsettjéről beszéltem, mert azt lopták el és nem az autóját.
Előzmény: Infomaker (38)
Biovadász Creative Commons License 2004.05.17 0 0 50
"ezt nem igazán értem. a lakásokhoz tartozó garázsokba nem mehet be idegen, vagy igen?"

Ha már éppen a IX. kerületről volt szó, az ott épített egyik új lakás (amelyik olyan biztonságos, hogy még kimenni sem lehet belőle a tulaj segítsége nélkül, ha a portás épen a wc-n van) parkolójában kapták le egy ismerős mind a négy kerekét.

Előzmény: murray (46)
Cygnus Creative Commons License 2004.05.17 0 0 49
Kicsiny világunkban olyan hogy lehetetlen nem létezik. A technikai részleteket nem ismerem, megszerezhetik a távirányítót, kulcsot, vagy meghekkelik a rencert gőzöm sincs hogyan csinálják. És azok a pofátlan idegenek akik nem mehetnek oda be röhögve kisétálnak a 4 kerékkel. Vagy az is lehet hogy belső munka. Jó mi? :\
v_peti Creative Commons License 2004.05.17 0 0 48
a biztonsági őr pesten meg hajléktalan ellen van, abba bele mer kötni
Akkor menjen a BKV-hoz! Ott úgyis "túlkinálat" van hajléktalanokból. :(
Előzmény: Hayloft Ezekiel (16)
borzimorzi Creative Commons License 2004.05.17 0 0 47
Szvsz csak az, hogy a pincét is drágán tudja eladni a lakóparkot építő vég, kedves Murray... Értelme sokszor semmi se. Bárki bejut és, ami rosszabb, ki is.

Csót:
b

murray Creative Commons License 2004.05.17 0 0 46
ezt nem igazán értem. a lakásokhoz tartozó garázsokba nem mehet be idegen, vagy igen?
akkor mi értelme?
Előzmény: Cygnus (45)
Cygnus Creative Commons License 2004.05.17 0 0 45
Ismerek néhány emberkét, akik azért parkolnak az utcán, mert nem mernek leállni a lakásukhoz tartozó mélygarázsba. Merthát hiába fizettek azé a kis parcelláért súlyos pízeket, mégiscsak frusztráló gondolat kissé ha ott berhelik szét az autót és szedik le a 4 kereket. Az utcán nagyobb biztonságban van, mint a garázsban mer talán észreveszi vki, vagy a térfigyelő kamera, vagy a kukkoló szomszéd néni. Aki nem hiszi nézzen el a IX. ker rehabilitált részeibe, ahol keveredik a modern életézrés az "Etamama heee hozzá má budipapírt" fílinggel. :))
Cygnus Creative Commons License 2004.05.17 0 0 44
És némi könnyed paranoiát :))
Előzmény: murray (40)
Infomaker Creative Commons License 2004.05.17 0 0 43
Kikérem magamnak! :)

Nekem 21053 volt :)

UIS+CPI gyújtival.

Vettük az árából egy kanapét, meg egy hűtőt :))

Előzmény: murray (42)
murray Creative Commons License 2004.05.17 0 0 42
tudom már mia Te bajod! visszasírod a 2107es ladádat!:-) az volt, ugye?:-)
nekem is hiányzik a jó kis 2105ös feeling!:-)

Előzmény: Infomaker (41)
Infomaker Creative Commons License 2004.05.17 0 0 41
De akkor te is az én elméletem híve vagy :) Rom autó, oszt' jóvan :)
Előzmény: murray (39)
murray Creative Commons License 2004.05.17 0 0 40
nagyon egyszerü ebben az országban az eljárás!
Itt ha egy pillanatra nem figyelsz azonnal megkárosítanak. mindenhol! ezért maximális figyelmet kíván az életünk.
Előzmény: Cygnus (36)
murray Creative Commons License 2004.05.17 0 0 39
Kedves Infomaker, Monoron is sok veszély leselkedik az ótódra!:-) igaz Pesten több!
hűlyeség ez a "pestiek" elmélet már bocs, ahol én lakom -lakótelep- olyan disznó verdák vannak hogy már a tulaj rég jobb helyre költözhetett volna az árából..de nem.
részemről van egy rom autóm ugyanugy kinn parkolok az uccán, és nem aggódom hogy elviszik mert szart sem ér.
Infomaker Creative Commons License 2004.05.17 0 0 38
Elöljáróban: Vidéken lakom, Bp-től 40 km-re. Én a párommal be mertünk ruházni egy drágább autóba;

de számtalansor előjön a gondolat, hogyha Bp-en laknék, vennék egy 1200-as Ladát, és azzal járnék.

Miért?

A sok barom tolakodós a dugóban jöhetne, ha akar akkor nekem is jöhetne, ő járna rosszabbul;

nem gond a parkolás, mert nem féltem annyira;
Nem éri meg ellopni, mert tennék bee valami fasza zárat.

Nézem a pestieket, megveszik a szuper Atrákat, Golfokat, stb. aztán ott parkol a panelház parkolójában....

Nekünk garázsban áll a kocsi, és egyszerűen garázs nélkül nem is vettünk volna...Kifakul a színe, ellopják, stb..

A fiad miért vett ilyen drága kocsit Bp-re?

szkati Creative Commons License 2004.05.17 0 0 37
Ezek szerint annak van peche, aki olyan helyre áll, amit a kamera nem tud befogni. De azt azért nem ismerem el, hogy egy autóablak betörését nem hallja meg egy biztonsági őr. Ez finom mozdulattal is olyan zajjal jár, hogy bárki felkaphatja a fejét. Hát még egy biztonsági őr, akinek ez a munkája.
Előzmény: Cygnus (36)
Cygnus Creative Commons License 2004.05.16 0 0 36
Nem kell ahhoz fél méterre lenni hogy vkinek lenyúlják a táskáját. Kissé paranoiás ismerősöm csak azért nem láncolta magához a táskáját, mert volt annyi realitás érzéke, hogy ez kissé túlzás lenne. Leült kávézni a WCC-ben és amíg ő félig felállt és a cukorért nyújtózkodott vki kiemelte a tatyit mellőle. Összvissz ha 20 másodpercig tartott a cukorszerzési művelet. Persze lehet erre mondani hogy igazán leszokhatna már a cukorról. Minden mélygarázsban vannak bizonyos helyek, amiket a kamera nem tud befogni. Nekem a Lurdy Házzal kapcs-ban vannak kellemes emlékeim fekete sötétített üvegű merdzsós biznicmenekről akik télleg ott intézték napi betevőjüket.
szkati Creative Commons License 2004.05.15 0 0 35
Neked igazad van, de észt egy 22 évesnek nem tudok adni, de ne félj most már valószinűleg több esze lesz hasonló szitukban.
Ami meg a fiam storyját illeti, hát eddig én is bíztam az ilyen parkolókban , meg ő is. Ezért aztán a rádió előlapját sem vette le se most, se máskor. Este 9-re jár oda minden héten 2x és kb.11-kor jön el. Olyankor már nincs tele a parkoló se, így aztán az őrökkel közös nevezőn könnyen ki lehet pakolni egy kocsit. Még jó hogy kapott a sportklubbtól egy porszívót, mert az egész ülés tele volt millió üvegszilánkkal, viszont az mondja, hogy profik voltak, mert nem barmolták össze a kábeleket és nem nyitották ki az ajtót se.
Előzmény: Zsoldos (29)
szkati Creative Commons License 2004.05.15 0 0 34
Köszi. Mármint a részvétet.
Nagy társasággal volt ott a lány és állítólag mindíg volt valaki az asztalnál. Állítólag.
Ami meg a 25 ezer Ft-s szemüveget illeti( ezt nem Te írtad), az egy 2 dioptriás szemüveg. Egy 22 éves lánynál( hacsak nem SZTK keretet használ), sokkal olcsóbb nem létezik. Az már csak egy pech, hogy nem a szemén volt, mert úgy érezte, hogy anélkül csinosabb. Utána meg én éreztem úgy, hogy mindjárt megüt a guta, mert megvehettem újból, mert anélkül nem lát nagyon,viszont nagyon csinos.
Biztosan tudom én is, hogy a biztonsági őrök benne vannak a buliban. Ők állítják a kamerákat is be és amikor a fiam végignézte a felvételeket, érdekes módon csak az a 3m2 nem látszott, ahol az ő kocsija állt.
Előzmény: borzimorzi (33)
borzimorzi Creative Commons License 2004.05.15 0 0 33
Kedves Szkati!

Részvétem!

De még szerencséje volt a lánynak, hogy csak ellopták a tatyót. Tudod, terrorveszélyesebb helyeken, ha valaki magára hagy egy tatyót, akkor a tűzszerészek előbb kiviszik a cuccost, hogy ne az épületet döntse romba, aztán pedig a rendőrök kikérdezik a mulató közönségét és a táska tulaja után addig érdeklődnek, amíg ki nem derül, kié. Akkor tud igen kellemetlen lenni, ha két külön szervezet csinálja és előzetesben van már pár órája a delikvens, mire odaszólnak a bombakereső fiúk, hogy abban a tatyóban nem is volt semmi...

Arról nem is beszélve, hogy elvből nem hiszek az ilyen "5 percre mentem el és csak fél méterre" dumákban. Hogy is mondjam? Lopni attól lopnak, akitől lehet. De ne aggódj: magam sem vagyok okosabb. Csak mióta ellopták a havi fizumat a 6-oson, azóta nem tartok magamnál sok készpénzt és ha mégis, akkor olyan szottyadt tatyót viszek és olyan ócska cipőt veszek fel, amilyet csak találok a szekrény mélyén.

Táncolni pedig nem érdemes tatyóval menni, vagy csak úgy, ha nagy a társaság és valaki mindig ott marad az asztalnál, hogy vigyázzon a cuccra. Hm?

Ja, és ha ez vigasztal, a legtöbb helyen a bizt. őrök benne vannak a buliban. Jattot kapnak a szajréból. Bizonyítani persze lehetetlen. Az, hogy az unokaöcsém nyáron elment ilyen melóra és épp emiatt megundorodott a bagázstól és otthagyta, az nem bizonyíték.

Csót:
b

Előzmény: szkati (28)
Biovadász Creative Commons License 2004.05.15 0 0 32
Nem országfüggő, hogy egy őrizetlenül hagyott táskát lenyúlnak.
Szóval nem ITT mindenhol lopnak, hanem ilyen helyzetben mindenhol lopnak.

Én abban a szerencsés(?) helyzetben vagyok, hogy ekkora értéket nem tudnak tőlem ellopni, mert nekem a telefonom is akciósan 0 Ft-ba került. :)
De még ezt sem jutna eszembe csak úgy otthagyni ha nem tudok rá figyelni.

Zsoldos Creative Commons License 2004.05.14 0 0 31
Ez egy ugródeszka lenne a politizáláshoz...
Hidd el máshol se jobb...hm...sokkal...van viszont rosszabb is. Szóval ne keverjük bele az országokat szerintem...
kohaku Creative Commons License 2004.05.14 0 0 30
Sziasztok

Szerintem nem a Mammut tehet arról, hogy ott rossz a közbiztonság, gazdagabb a környék, és aki lopásból él inkább oda megy lopni, mintsem mondjuk az Europarkba. Nekem két ismerősöm is dolgozik ott gyakran járok én is oda, meg a barátaim is, és tőlünk még soha onnan nem loptak semmit. Vagyis tőlem már sokszor loptak, csak ez nem épp a Mammutban történt. Én szeretek oda járni, de ki tudja lehet, hogy csak szerencsém volt. Mindenesetre a Libri ott a legjobb... ;-)

Zsoldos Creative Commons License 2004.05.14 0 0 29
Tényleg nem akarok kötözködni, de ha nekem 85e Ft-os telefon, 25e Ft-os szemüveg, plusz iratok és készpénz van a táskámban, attól bizony nem távolodok el még 3 lépésre sem, különösen nem táncolni, ahol az ember nem függesztheti állandóan a szemét a táskájára.
Az autó esetében jogosabbnak érzem a felháborodásod. Én eddig bíztam az őrzött parkolókban...
(Bár azt nem érzem, hogy ez Mammut-specialitás lenne. Ha ott megtehették, megteszik máshol is.)
Előzmény: szkati (9)
szkati Creative Commons License 2004.05.14 0 0 28
Tényleg, milyen országban is élünk? Mondhatom nyugodtan, hogy egy szegény, korrupt, közbiztonságilag ócska országban élünk, ahol ha megdolgozol valamiért, azt tuti, hogy aki semmit se csinál ellopja, minden következmény nélkül. Már magasabb színten is ez a divat évek óta.
A gyerekeim nem " gazdag balekok", hanem naiv, jóhiszemű emberek, akiket nem arra tanítottam sajnos, hogy vigyázz, mert itt mindenhol lopnak.
Előzmény: THT (27)
THT Creative Commons License 2004.05.14 0 0 27
Üdvözlet!

Szkati:

Már ne is haragudj, de a lányod otthagyja a táskáját egy szórakozóhely székén kb 100E HUF értékkel, a fiad bennehagyja az autóban a 100E HUF-os CD előlapját, meg az 50-ezres HeadSet-jét, és a biztonságiőrök meg a mammut a hibás? (nyilván ők is hibásak) de ennyi erővel ki is írhatták volna a homlokukra pl hogy "TŐLEM LOPJATOK, GAZDAG BALEK VAGYOK" ! Fizetett őrzött parkoló, meg csak fél méterre táncolt.....Ti melyik országban éltek, hogy ez meglepetésként ért? Szomoú, de a mai magyar valóságban az lett volna a meglepő, ha ez nem történik meg.....

Előzmény: szkati (24)
Mallory Creative Commons License 2004.05.14 0 0 26
OFF:
Csokis, ez melyik IKEÁban van így (mármint hogy levásárolható bónt adnak)? Az Őrs vezér téren legutóbb még fizetős volt az IKEA parkoló (ha túllépi az ember a 2 órát.)
Előzmény: Csokis (18)
Timna Creative Commons License 2004.05.14 0 0 25
ígyvan
Előzmény: gumicukor_26 (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!