Kedves Fuly,
irod:Arra emlékszem, hogy a két 1% összevonása ellen tiltakoztak, mert nem akartak szembe kerülni a civilekkel. valoszinuleg en is erre emlekszem, de szerintem ez nem szembekerules, hanem egeszseges piaci verseny:)
Draga csillagom, az biztos, hogy regen lehetett, csak azert kerdeztem, mert velem mar tobbszor is elofordult, hogy puszta szorakozottsagbol hagytam felbe vitat (ertsd elfelejtettem az egeszet), es gondoltam, ha erdekes volt, folytathatjuk. Ha nem, akkor ugyis mind1:)
a Te egyetlened
Ps: csakis azert merem alkalmazni az effele megszolitasokat es alairasokat, mert emlekeim szerint sok csunya dolgot vagtunk egymas fejehez.(Holott en mindig birtalak) .)
S ez így helyes. Valójában senkit nem kellene, hogy kielégítsen az "Isten mindent lát" dolog. Mert leginkább aaz egyháznak kell világosságban járnia, sőt a világ világossága kellene, hogy legyen. A világosságban meg minden látszik, ez lenne a lényege.
Ez igaz. De vannak akiknek ez nem elég, ezért ellenőrzik az Egyháznak átadott pénzeszközöket az állami szervek igen szigorúan. Hogy minden oldalról, minden rendben legyen: legalább ezzel a dologgal ne legyen probléma.
S a már az érvek helyett nálad "mexokott" szeméyleskedés mellett nemcsak a magyar szöveget vagy képtelen helyesen értelmezni, ráadásul még hazudozol is, olyanokat adsz mások szájába amit azok nem mondtak/írtak.
Tehát Te nem ellenőrzést akarsz, hanem azt, hogy neked mondják meg. Miért nem mondtad? Tehát elismered, hogy az ellenőrzésben elég jó a számvevőszék de te szakmailag felülmúlod őket? Bocs. tehát HJM álláspontja: az egyházakat ne ellenőrizze a számvevőszék, meg a MÁK mert 1. szakmailag gyengék. 2. A jelenlegi szabályozás rossz és visszaélésekre ad lehetőséget.
A megooldás: Mutassák meg a számadásokat HJM kartácsnak és vége lesz minden disznóságnak.
Te hülye vagy. Itt a vége.
Kedves kérdőjel, úgy tűn találtál két olyan mondatot, amiben nem mondunk egymásnak ellen HJM-mel. Remélem nem volt túl sok munka :-)
Nem világos ugyan a ? célja, de gondolom az iskolaalapitáshoz legitim igény az, ha mondjuk legalább egy iskoláravaló az igény. Ezzel nem mondtam nagy okosságot, de folytathatjuk, ha esetleg mégsem erre volnál kiváncsi.
én nem emlékszem, hogy tiltakoztak volna, de lehet.
Az 1% bevezetése anna egy hitéleti normatívát váltott fel. Biztosan kényelmesebb lett volna "méretlenül" maradni, de a mostani rendszer SZVSZ jobb.
Arra emlékszem, hogy a két 1% összevonása ellen tiltakoztak, mert nem akartak szembe kerülni a civilekkel.
Ott vannak a törvényben. Minden adat, ami az ellnőrzés szigorúságával kapcsolatban felmerülhet ott van a törvényben. Most mi a gondod? Szerinted a magyar köztársaság törvénye az ellenőrzés szigorúságáról nem elég hiteles? Vagy az ellenőrző szervekben ülnek az egyházak titkos emberei? Mit kérnél még az ellenőrzés szigorúságával kapcsolatban? Az Ász szerinted nulla. O.K. mondj erősebbet? De ha nem mondasz akkor kérj bocsánatot.
"A szigorú elszámolást a bevételekről és a kiadásokról....
miből, milyen forrásból, mire és mennyit, hogy tisztán láthassunk..."
Ezt írtad?
Bebizonyítottam, hogy van szigorú elszámolás?
Azt kérted te tudatlan: szigorú vizsgálatot stb.
Én azt mondtam: már régóta van.
Te azt kérted bizonyítsam.
Én bizonyítottam.
Te vesztettél mert nem értesz hozzá.
Ennyi.
Nos ha nem tudsz magyar szöveget olvasni, értelmezni és megérteni akkor előbbb ezirányban képeszd magad mielőtt felsőbbrendű tudattal másokat akarsz kioktatni...
Olvasd el újra a korábbi állításaidhoz kapcsolódóan feltett kérdéseim és akkor szólj hozzám, ha érdemben tudsz azokra válaszolni...
Öreg Te azt kérdezted, hogy hogyan bizonyítom, hogy az egyházakat pontosan ellenőrzik Bebizonyítottam. Vesztettél. Legalább ezt ismerd el: a vallásos emberek okosabbak nálam, racionálisabb és pontosabb az érvelésük pl. most is kikaptam. Ettől én még tolarálom a Te ostobaságodat, csak legalább légy sportszerű.
Tehát bebizonyítottam azt amitre azt mondtad hitkérdés? Mivel van gondod? A jogszabályi helyek értelmezésével vagy az olvasással?
Elfelejtettél bocsánatot kérni a tudatlanságodért. Tehát: bebizonyítottam, hogy az Egyházakat szigorúan ellenőrzik? Igen vagy nem? Ha igen akkor te hülyeségeket beszéltél?
Kedves kerdojel kicsit korábban a (155)-ben már idéztem a vonatkozó AB határozatot... Én ahhoz tartom magam és az alkotmányhoz...
Kérlek olvasd el, ne kelljen már mindent ezerszer idézni csak azért mert néhány vitapartnerünk emlékezete szelektíven működik... (Nem rád gondoltam...)