Keresés

Részletes keresés

Korovioff Creative Commons License 2004.06.02 0 0 279
Dehogy, drága kérdőjel bácsi, mi sohse bántottuk 1mást :-) 1ébként én is időnként elfeledkezem.
Előzmény: kerdojel (277)
kerdojel Creative Commons License 2004.06.02 0 0 278
Kedves Fuly,
irod:Arra emlékszem, hogy a két 1% összevonása ellen tiltakoztak, mert nem akartak szembe kerülni a civilekkel.
valoszinuleg en is erre emlekszem, de szerintem ez nem szembekerules, hanem egeszseges piaci verseny:)

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: Fuly (266)
kerdojel Creative Commons License 2004.06.02 0 0 277
Draga csillagom, az biztos, hogy regen lehetett, csak azert kerdeztem, mert velem mar tobbszor is elofordult, hogy puszta szorakozottsagbol hagytam felbe vitat (ertsd elfelejtettem az egeszet), es gondoltam, ha erdekes volt, folytathatjuk. Ha nem, akkor ugyis mind1:)

a Te egyetlened

Ps: csakis azert merem alkalmazni az effele megszolitasokat es alairasokat, mert emlekeim szerint sok csunya dolgot vagtunk egymas fejehez.(Holott en mindig birtalak) .)

Előzmény: Korovioff (250)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.30 0 0 276
Te mindenre képes vagy. Akinek a komplett számvevőszéki ellenőrzés smafu, az egy pénzügyi zseni.
Előzmény: HJM (275)
HJM Creative Commons License 2004.05.30 0 0 275
"...csak HJM nem képes ezt felfogni. ..."

Mit is?

Előzmény: Fuly (274)
Fuly Creative Commons License 2004.05.30 0 0 274
Ezt mondogatjuk itt már régóta, csak HJM nem képes ezt felfogni.
Vagy egyszerűen csak provokátor?
Előzmény: morczogó (273)
morczogó Creative Commons License 2004.05.30 0 0 273
"De vannak akiknek ez nem elég,"

S ez így helyes. Valójában senkit nem kellene, hogy kielégítsen az "Isten mindent lát" dolog. Mert leginkább aaz egyháznak kell világosságban járnia, sőt a világ világossága kellene, hogy legyen. A világosságban meg minden látszik, ez lenne a lényege.

Előzmény: tajfuto (272)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.30 0 0 272
Ez igaz. De vannak akiknek ez nem elég, ezért ellenőrzik az Egyháznak átadott pénzeszközöket az állami szervek igen szigorúan. Hogy minden oldalról, minden rendben legyen: legalább ezzel a dologgal ne legyen probléma.
Előzmény: Hy (271)
Hy Creative Commons License 2004.05.29 0 0 271
Isten mindent lát!
Kell ennél szigorúb?
A papok, csak tudják!
Előzmény: tajfuto (270)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.29 0 0 270
Utoljára:
1. Szerinted elég szigorú az Egyházi intézmények pénzének ellenőrzése?
Előzmény: HJM (269)
HJM Creative Commons License 2004.05.29 0 0 269
Nehéz, nagyon nehéz...
az a buta fejed...

S a már az érvek helyett nálad "mexokott" szeméyleskedés mellett nemcsak a magyar szöveget vagy képtelen helyesen értelmezni, ráadásul még hazudozol is, olyanokat adsz mások szájába amit azok nem mondtak/írtak.

"...Te hülye vagy. Itt a vége. ..."

00
.

IGNORE ON!

Előzmény: tajfuto (268)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.28 0 0 268
Tehát Te nem ellenőrzést akarsz, hanem azt, hogy neked mondják meg. Miért nem mondtad? Tehát elismered, hogy az ellenőrzésben elég jó a számvevőszék de te szakmailag felülmúlod őket? Bocs. tehát HJM álláspontja: az egyházakat ne ellenőrizze a számvevőszék, meg a MÁK mert 1. szakmailag gyengék. 2. A jelenlegi szabályozás rossz és visszaélésekre ad lehetőséget.
A megooldás: Mutassák meg a számadásokat HJM kartácsnak és vége lesz minden disznóságnak.
Te hülye vagy. Itt a vége.
Előzmény: HJM (265)
Korovioff Creative Commons License 2004.05.28 0 0 267
Kedves kérdőjel, úgy tűn találtál két olyan mondatot, amiben nem mondunk egymásnak ellen HJM-mel. Remélem nem volt túl sok munka :-)
Nem világos ugyan a ? célja, de gondolom az iskolaalapitáshoz legitim igény az, ha mondjuk legalább egy iskoláravaló az igény. Ezzel nem mondtam nagy okosságot, de folytathatjuk, ha esetleg mégsem erre volnál kiváncsi.
Előzmény: kerdojel (249)
Fuly Creative Commons License 2004.05.28 0 0 266
Kedves ?,

én nem emlékszem, hogy tiltakoztak volna, de lehet.
Az 1% bevezetése anna egy hitéleti normatívát váltott fel. Biztosan kényelmesebb lett volna "méretlenül" maradni, de a mostani rendszer SZVSZ jobb.

Arra emlékszem, hogy a két 1% összevonása ellen tiltakoztak, mert nem akartak szembe kerülni a civilekkel.

Üdv
Fuly

Előzmény: kerdojel (247)
HJM Creative Commons License 2004.05.28 0 0 265
Nu olvasgass még és gondolkozz egy kicsit...
Jövő ilyenkorra csak megérted....
;-))

A konkrét, pontos és elenőrizhet adatokat, az elszámolást fillérre...
honnan, hova, miből és mennyit, mire...

De most már csak tényleg akkor szólj ha megvannak a kért adatok...

Se időm, se kedvem veled ezt a meccset milliószor lejátszani...

Előzmény: tajfuto (264)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.28 0 0 264
Ott vannak a törvényben. Minden adat, ami az ellnőrzés szigorúságával kapcsolatban felmerülhet ott van a törvényben. Most mi a gondod? Szerinted a magyar köztársaság törvénye az ellenőrzés szigorúságáról nem elég hiteles? Vagy az ellenőrző szervekben ülnek az egyházak titkos emberei? Mit kérnél még az ellenőrzés szigorúságával kapcsolatban? Az Ász szerinted nulla. O.K. mondj erősebbet? De ha nem mondasz akkor kérj bocsánatot.
Előzmény: HJM (263)
HJM Creative Commons License 2004.05.28 0 0 263
Hol vannak a kért adatok?
Hol van az adatok forrása?

Na olvasgasd még egy kicsit...
hátha...
ha lassan is de fejlődik a szövegértésed.
;-))

Előzmény: tajfuto (262)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.28 0 0 262
"A szigorú elszámolást a bevételekről és a kiadásokról....
miből, milyen forrásból, mire és mennyit, hogy tisztán láthassunk..."
Ezt írtad?
Bebizonyítottam, hogy van szigorú elszámolás?
Előzmény: HJM (257)
HJM Creative Commons License 2004.05.28 0 0 261
Buta és hazug vagy.
Olvasd mit írtam/kértem/kérdeztem és próbáld megérteni.
Előzmény: tajfuto (260)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.28 0 0 260
Azt kérted te tudatlan: szigorú vizsgálatot stb.
Én azt mondtam: már régóta van.
Te azt kérted bizonyítsam.
Én bizonyítottam.
Te vesztettél mert nem értesz hozzá.
Ennyi.
Előzmény: HJM (259)
HJM Creative Commons License 2004.05.27 0 0 259
Te valóban nem érted meg a magyar szöveget?
:-((

Jó éjszakát mindenkinek.

Előzmény: tajfuto (258)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.27 0 0 258
Szerinted az évenkénti teljes vizsgálatnál mi szigorúbb?
Előzmény: HJM (257)
HJM Creative Commons License 2004.05.27 0 0 257
Előzmény: tajfuto (256)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.27 0 0 256
Azt állítottad nem bizonyítottam az egyházi pénzek ellenőrzését. Bizonyítottam. Vesztettél. Ennyi.
Előzmény: HJM (254)
HJM Creative Commons License 2004.05.27 0 0 255
:-(
képeszd
helyett helyesen
képezd
Előzmény: HJM (254)
HJM Creative Commons License 2004.05.27 0 0 254
Hmm...

Nos ha nem tudsz magyar szöveget olvasni, értelmezni és megérteni akkor előbbb ezirányban képeszd magad mielőtt felsőbbrendű tudattal másokat akarsz kioktatni...

Olvasd el újra a korábbi állításaidhoz kapcsolódóan feltett kérdéseim és akkor szólj hozzám, ha érdemben tudsz azokra válaszolni...

Előzmény: tajfuto (253)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.27 0 0 253
Öreg Te azt kérdezted, hogy hogyan bizonyítom, hogy az egyházakat pontosan ellenőrzik Bebizonyítottam. Vesztettél. Legalább ezt ismerd el: a vallásos emberek okosabbak nálam, racionálisabb és pontosabb az érvelésük pl. most is kikaptam. Ettől én még tolarálom a Te ostobaságodat, csak legalább légy sportszerű.
Tehát bebizonyítottam azt amitre azt mondtad hitkérdés? Mivel van gondod? A jogszabályi helyek értelmezésével vagy az olvasással?
Előzmény: HJM (237)
tajfuto Creative Commons License 2004.05.27 0 0 252
Elfelejtettél bocsánatot kérni a tudatlanságodért. Tehát: bebizonyítottam, hogy az Egyházakat szigorúan ellenőrzik? Igen vagy nem? Ha igen akkor te hülyeségeket beszéltél?
Előzmény: HJM (231)
HJM Creative Commons License 2004.05.27 0 0 251

Kedves kerdojel kicsit korábban a (155)-ben már idéztem a vonatkozó AB határozatot...
Én ahhoz tartom magam és az alkotmányhoz...

Kérlek olvasd el, ne kelljen már mindent ezerszer idézni csak azért mert néhány vitapartnerünk emlékezete szelektíven működik...
(Nem rád gondoltam...)

Előzmény: kerdojel (249)
Korovioff Creative Commons License 2004.05.27 0 0 250
Yó régen volt. Arra sem emléxem, hogy félbemaradt, de ha nagyon gyötörtük 1mást, fátyol reá. Kivéve, ha nagyon szorit az ügy :-)
Előzmény: kerdojel (248)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!