Keresés

Részletes keresés

elemes Creative Commons License 2004.05.12 0 0 40
az inkalos dolog mindazonaltal erdekes es nem teljesen alaptalan. de -- szerencsemre -- nem kell hogy erdekeljen sem ez, sem a hozzaszolas tobbi erdekessege.
Előzmény: Tamás (39)
Tamás Creative Commons License 2004.05.08 0 0 39
Nem tudom, hogy Te ezt honnan "tudod" - ahogy írtad: amit tudni lehet -, de jó nagy hülyeségeket hordtál itt össze.

Az NBH kvázi úgy a fiókszervezete, mint anno a KGB-nek volt. Szerencsére nem tudnak sokat segíteni neki, annyira kispályások, de a magyar terepet jobban ismerik, és valószínűleg olcsóbbak is.

AZ NBH köszöni szépen a marhaságodat, de egy elismert szervezet, és jó pozíciói vannak a közel-keleten is a komcsi múlt miatt.

No meg jó lenne eldönteni, hogy akkor most

valami oknál fogva Magyarország sokkal fontosabb nekik, mint ami a politikai, gazdasági jelentősége, valamint a zsidó diaszpóra mérete alapján elvárható lenne!!! És senki nem tudja, hogy miért, csak ŐK!!!

vagy

Mindezek alapján én úgy gondolom, hogy kvázi ezt az országot a Moszad irányíthatná, ha akarná. De mivel kívül esünk a számukra érdekes területeken, egyelőre megelégszik a megfejésünkkel, bár azzal se mehet sokra, mert még jó csórók is vagyunk.

Előzmény: Szőke Dibuk (28)
Vérpistike Creative Commons License 2004.05.08 0 0 38
Mecsoda húdefélelmetes összeesküvések.... hajajajaj...:))))

Mindjárt összefosom magam:)

No meg, azokat az emberkéket bírom, akik rögtön jajveszékelni kezdenek ahelyett, hogy tanulnának attól, aki lefőzte őket...
:)
Hajrá!
Összeesküvésezzünk(ezt nehéz volt leírni:)..)

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.08 0 0 37
A sértett fél, tehát a Hamász is.

Helyreigazítás: a sértett (Izrael) nem fél, csak a Hamasz, de az egyre jobban.

Előzmény: Muster Mark (26)
sashimi Creative Commons License 2004.05.08 0 0 36
pár éve a moszad akkori főnöke is járt Magyarországon, tartott is egy előadást zsidó fiataloknak

Furcsa. Tudtommal a Moszad vezetojenek a szemelye allamtitok Izraelben.

Tovabba Jaszin kilovesekor Izrael bejelentette, hogy az utodot akkor tamadjak, ha a Hamasz merenyletet kovet el. Igy is lett. A masodik raketa tamadas ota a hamasz szornyu verbalis gerjedelemben van, de nincs uj ongyilkos robbantas. Miert tamadna a moszad, amikor a pillanatnyi "tuzszunet" Izraelnek kedvezo?

sashimi

da-toya Creative Commons License 2004.05.08 0 0 35
Pontosítok, ez egy folyamatosan ELVESZTETT háború........nem mindegy, de jó rettegést .......
Előzmény: Muster Mark (26)
zuglo_14 Creative Commons License 2004.05.08 0 0 34
Kevesebb 007 filmeket kellene nézni:-)))
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.05.08 0 0 33
" Talán egyszer ilyenek jönnek majd el értem is."

na persze, meg a fekete helikopterek :)) mégis miből gondolod, hogy nem vagy otálisan leszarva a világ titokzatos szolgáitól ?
Vettél egy nemzetőrt a blikk mellé és "úgy" nézett rád az a rohadt kampósorrú újságos? :)))

Előzmény: Muster Mark (10)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.05.08 0 0 32
hú ember, te aztán be lehetsz szarva...

1. szerintem is van itt (is) moszad, legkevesebb annyi amennyi a reptéren intézi az elal gépek csekkolását. Az elal le se száll ott, ahol nem ő csinálhatja.
Az pláne életszerű, hogy egy ország nagykövete számol be a saját tsz-a működéséről :)

2. a követségről én nem tudok semmit, nekem még semmi dolgom nem volt arra, te is letelepedésért mentél abba az utcába, mint a pisti? :)

3. Feliratkoztál a córeszre? :) Te kis ellenálló :)) Ritka hülyeségek voltak ott, de most legalább tőled megtudtam, hogy behalt a lista:)

4.VO szerint itt magyarországon is felfegyverzik a zsidó segítőket? ezt komolyan gondolod?

5. a zsidó cserkészmozgalom elég furán hangzik, gondolom a hasomer hacajir-ra gondolsz amely mozgalom sok zsidót lopott ki az országból a nyilasok elől.

6. zsidó létesítmények védelme? Zsinagóga, goldmark terem, lauder, mind-mind a magyar rendőrség védelme alatt áll, ezek szerint a moszad kezében volt a pintér éle rendőrség is? :))
Egyébként biztonságtechnikában évek óta vezetnek a zsidók, sajna muszáj volt profinek lenni benne, ha lenne mit védetnem én is zsidó céget kérnék fel.

7. Azt hiszem legjobb, ha belenyugszol, hogy az országot a moszad irányítja, a sok zsidó áder, megyó, kovács, orbán, stb. mind a moszat kezibe van. Te még épphogy szabadlábon vagy, de csak mert keveset jársz az utcán :))

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.05.08 0 0 30
ez is valószínű, egy valamit is érő titkosszolgálat (márpedig a moszad elég jó) majd újzélandba megy útlevélért, nem csinál magának...

tényleg azt gondolod, hoyg a magyar tsz nincs ot rengeteg országban? ez a tsz lényege...

Előzmény: Törölt nick (1)
akottyabotko Creative Commons License 2004.05.07 0 0 29
http://members.chello.hu/kapu/cikkekk/dokumentumok.htm
???
Szőke Dibuk Creative Commons License 2004.05.07 0 0 28
Itt van. Amit tudni lehet róla:
- Várnai-Schörer Judit tudja, hogy kiket rakott a moszad a nagykövetségre, de azt nem, hogy mivel foglalkoznak. Egyébként érdekesen néz ám ki az izraeli követség: le van zárva a fél utca, hatalmas fenyők zárják el az épületet a bennszülött magyaroktól. Az útlezáró sorompókon a magyar rendőrség neve és címere szerepel, de a sorompó mögött álló izmos bácsi mégis erősen töri a magyart.
- hírek szerint a moszad kapta el a palesztin fogorvost is. Én inkább azt gondolom, hogy a fogorvos ártatlan, már csak azért is, mert egy tényleges terrorakciót soha nem egy vallási vezető maga hajtana végre, hanem strómanokkal dolgoztatna. A moszad inkább csak a hazai muzulmánok megfélemlítésére csukathatta le. A mi kormányunk meg amúgy sem hagyna ki egy alkalmat, hogy ne nyalogassa egy kicsit a talpukat, tehát engedelmeskedett.
- feltehető, hogy ők kapták el azt az állatorvost is, aki a hamásznak utalt 100000 ft adományt. Erre közvetlen bizonyítékot nem tudok, de az viszont tény, hogy az adomány nem direkte a hamásznak ment, hanem egy alapítványnak, amit a hamász tart fenn. No most a magyar kormánynak nem hiszem, hogy lenne fogalma arról, hogy melyik közel-keleti bankszámlaszám mögött áll a hamasz.
- pár éve a moszad akkori főnöke is járt Magyarországon, tartott is egy előadást zsidó fiataloknak. A córesz nevű listájukon is meghirdették. Én nem mertem elmenni, kakukktojás voltam azon a listán, amíg - moderáció hiányában - a süllyesztőbe nem jutott.
- Még Victor Ostrovsky írta, hogy a Moszad _mindenhol_, ahol nagy számú zsidó él, foglalkozik úgynevezett önvédelmi osztagok felfegyverzésével, egy újabb holocaustot megelőzendő. A mi diaszpóránk nagynak számít. Van esélye, hogy a somer (elméletileg zsidó cserkészmozgalom) mögött vannak, de erre csak áttételes dolgok utalnak. Én valószínűbbnek tartom, hogy őrző-védő cégek mögé rejtőznek. Amúgy ezügyben érdekes lenne megnézni, hogy mely őrző-védő kft-k védik a magyarországi zsidó létesítményeket, valahol ott a nyomukra lehetne bukkanni. Másvalakitől, aki anno ott dolgozott, azt hallottam, hogy az Inkal Security főnökei is izraeli zsidók.
- valami oknál fogva Magyarország sokkal fontosabb nekik, mint ami a politikai, gazdasági jelentősége, valamint a zsidó diaszpóra mérete alapján elvárható lenne!!! És senki nem tudja, hogy miért, csak ŐK!!!
- Az NBH kvázi úgy a fiókszervezete, mint anno a KGB-nek volt. Szerencsére nem tudnak sokat segíteni neki, annyira kispályások, de a magyar terepet jobban ismerik, és valószínűleg olcsóbbak is.
- Sokkal fontosabb ugyanakkor, amit nem közvetlen formában, hanem közvetve tesznek. A népszámláláskor ugyebár nagy rettegés volt, hogy a zsidók adatait meg felhasználhatják egy esetleges későbbi holocausthoz is. Ez persze blődli (annak örölhetünk, ha nem ők túrnak ki minket a saját országunkból), de _nekik_ viszont van listájuk a magyar zsidókról. Ez azért fontos, mert évezredes tapasztalat, hogy ha a moszadnak kell valami, csakis egy zsidótól várhat el segítséget és feltétlen, örök diszkréciót. Az ilyen zsidó segítők hálózata a szajanim (héberül: segítők), aminek mérete és hatékonysága az ország zsidó diaszpórájának méretétől, megveszekedettségétől és befolyásától függ. A mi diaszpóránk nagy, nagyon befolyásos és a ballib csurkázástól teljesen meg is veszett.

Mindezek alapján én úgy gondolom, hogy kvázi ezt az országot a Moszad irányíthatná, ha akarná. De mivel kívül esünk a számukra érdekes területeken, egyelőre megelégszik a megfejésünkkel, bár azzal se mehet sokra, mert még jó csórók is vagyunk.

Előzmény: bodjan (19)
Muster Mark Creative Commons License 2004.05.07 0 0 26
Ez háború, tudod?

Mindenki úgy harcol, ahogy tud.

A sértett fél, tehát a Hamász is.

Előzmény: geszthi (16)
geszthi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 24
Azt nem tudtak ki lesz kinevezve (azert annyira nem jo ceg, hogy a hamasznak ok mondjak meg ki legyen), hanem azt kozoltek ki lesz a kovetkezo celpont.

Azt viszont tudjuk, hogy a hamas osszefosta magat es a korabbi nagy hosiesseg (az elsonel meg a pokol kapuit emlegettek, a masodiknal mar csak 10x bosszut azonnal) egybol tovatunt, mert nem neveztek meg.

Előzmény: elemes (22)
geszthi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 23
Nincs.

Ezt tokeletesen bizonyitja, hogy lovas istavnnak egyenesen az izraeli nagykjovetsegrol, sot egyenesen telefonon igerte meg a moszad, hogy likvidaljak.

na mar most, azt latjuk, hogy a legnagyobb terroristavezetoket gond nelkul likvidaltak.

Kovetkezeskeppen, mivel ugye a jobboldal szoszoloja nem hazudhat es el es virul mar evek ota, nincs itt.

elemes Creative Commons License 2004.05.06 0 0 22
nekem ugy remlik, hogy a moszad kb ket nappal a bejelentes utan mar tudta ki az uj vezeto.
Előzmény: geszthi (16)
elemes Creative Commons License 2004.05.06 0 0 21
Szep ugynok lehet az aki elmondja milyen terveik voltak, stb.

ne feledd, a szir vallatokat ugyanazok az orosz szakertok kepeztek ki, akik az AVH szakembereit is.

Előzmény: geszthi (8)
Fine Tune Creative Commons License 2004.05.06 0 0 20
Aligha bízzák antiszemita magyarokra a Dohány utca védelmét.
bodjan Creative Commons License 2004.05.06 0 0 19
mit gondoltok itt is itt van a moszad magyarországon ?
geszthi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 18
Jo.

De szerinted Sziriaban ,amivel amugy is hadban allnak), nincsenek nekik mar ott embereik? Hanem most majd turista vizummal kell beutazgatatniuk, de azt is olyan szarul, hogy egybol eszreveszik, hogy nem jemeniek vagy mi?

Hat en nem sok kem tortenetet hallottam ahol utlevel ellenorzesen bukott le valaki.

Előzmény: Muster Mark (13)
geszthi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 17
Jo azt en sem ugy gondoltam, hogy semmi veszely nekik benne.

De itt nem egy beepoitett ugynokrol van szo aki azert kell, hogy allandoan informaciokkal lassa el oket. Azoknak tenyleg "hivatalosan" kell csinalni mindent.

De egy kivegzoosztagnak? Ugyan mar! Bemegy(ledobjak), munkat elvegzi, aztan mar el is tunt(kihozzak, ha tudjak).

Vagy majd szepen ott varakoznak turista vizummal a munka elvegzese utan is, hogy hatha elkapjak oket?

Előzmény: Törölt nick (14)
geszthi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 16
ja, ez fel sem tunt. Akkor megis csak a Moszad a vilag legjobb cege a vilagon!

Felaldoztak ket kamu ugynokot, hogy megtudjak a hamasz uj veztojenek a nevet amit azok a hiresen bator hos arabok magukatosszefosva titkoltak miutan egymas utan ket vezetojuket kilottek.

Sot igy mar ossze is all a kep. Hisz az a bator hos tarsasag (akik ugye nem felnek meghalni) egybol atrakta a szekhelyet Sziriaba, hogy hatha oda nem mennek el...

Előzmény: Törölt nick (11)
bodjan Creative Commons License 2004.05.06 0 0 15
Majd a bush pajtit utasítják jeruzsálemből, hogy ugyan tekintse már szíriát is terrroristának, oszt mehet a háború ott is.

Muster Mark Creative Commons License 2004.05.06 0 0 13
Figy, a konkrétumoknak csak egy apró, picinyke részét látod. Például az ilyen gyilkosságok kész tervvel szoktak störténni. Valószínűleg régóta figyelték már a fickót. Valószínűleg már akkor szemmel tartották, amikor még élt Jaszin. Műholdról (van nekik is, de az amcsikét is igénybe vehetik, ha nagyon szépen kérik), kémrepcsikkel (olyanjuk is van, mert loptak terveket valahonnan aztán továbbfejlesztették), meg mindenféle ügynökökkel.
Előzmény: Törölt nick (11)
Muster Mark Creative Commons License 2004.05.06 0 0 12
Jobb ha tudod, hogy a drogokkal kombinált kínvallatás mindenkit megtör. Az ügynökök fogyóeszközök, és ez annyira durva dolog a számukra, hogy néha olyat tesznek, mint Victor Ostrovsky.
Előzmény: geszthi (8)
Muster Mark Creative Commons License 2004.05.06 0 0 10
Először is az amcsi légierő biztosan erősebb. Bár USA politikája alapján joggal nevezhetjük azt is izraeli légierőnek ;-)

Nem EGY hiper-szuper gyilkos, hanem sok. Egy osztag. Meg nem is olyan hiper-szuper, inkább olyan emberekről van szó, akik bárkit megölnek, akire a főnökük rámutat. Ilyenek szokták megölni a norvég pincéreket is. Talán egyszer ilyenek jönnek majd el értem is.

Egyébként nagyon nem vágod ezeket a dolgokat, és ez bizonyos szempontból örvendetes is :) Kicsit szerintem olvass utána.

Előzmény: geszthi (9)
geszthi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 9
Mar csak azt nem ertem, hogy azon a sivatagi hataron minek utlevel egy hiper-szuper titkos gyilkosnak, hogy ugy menjen be, hivatalosan?
Este atdobjak a hataron (a legierejuk alegjobb a vilagon gond nem lehet)es kesz.

Előzmény: Muster Mark (-)
geszthi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 8
Na ja mint a VH-ukban, hogy ki hany elfogott ugynokkel tudott dicsekedni. PR az egesz. Szep ugynok lehet az aki elmondja milyen terveik voltak, stb.

Egyebkent gondolom kellett mar az araboknak is egy sikerelmeny most hogy a torokok lepleztek le egy merenyletet (allitolag) az NATO talalkozo ellen.

Előzmény: Törölt nick (7)
Muster Mark Creative Commons License 2004.05.06 0 0 6
Te. Most gondolj bele: szegény ÁRTATLAN moszadisták. :-)
Előzmény: Törölt nick (5)
Muster Mark Creative Commons License 2004.05.06 0 0 4
No ja, de ha viszont megölik őket, az nagyon-nagyon demoralizálni fogja a moszad belsejét.

Aztán akkor majd sírhatsz.

Előzmény: Törölt nick (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!