Keresés

Részletes keresés

somytomy Creative Commons License 2021.05.24 0 0 7

A kép a végén lemaradt...

somytomy Creative Commons License 2021.05.24 0 0 6

Üdv!

Szekcionált garázskapu szerelése közben vettem észre az egyik felső görgő tengelyén egy törött csvarrugót. A másik oldalon rugó nincs, csak egy nagy alátét. Én arra tippelek, hogy a kaput igazította középre, de akkor a másik oldalon is kéne legyen. Jól gondolom? Illetve milyen rugóval lehetne pótolni? A segítséget előre is köszönöm!

Ferenc Lénárt Creative Commons License 2016.12.26 0 0 5

Sziasztok!

Úszókapuhoz szeretnék elektromos szettet venni és abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy melyik típusokat érdemes megvenni,ami megbízható de megfizethető?

Előre is köszi a segítséget!

csomomano Creative Commons License 2012.08.14 0 0 4

Sziasztok!

Elnézést ha esetleg nem a megfelelő helyre írok de szükségem volna némi segítségre tanácsra útmutatásra.!

Szóval adott egy kutyakennel... erre szeretnénk egy távirányítással nyíló elektromos (elektromágneses) záró mechanikát... nyomom a gombot kinyitja a reteszt megoldással... továbbá a boltban kapható zárak azért nem jók mivel folyamatosan áram alatt kell lenniük nekünk pedig olyan kellene ami csak a nyitás alatt kap áramot... maga az ajtó meg rugós vagy ellensúlyos megoldással nyílna. Esetleg ha tudtok abban segíteni hogy hogyan lehet házilag elektromágnest készíteni azért is hálás lennék.!

Előre is köszönjük a segítséget!

Kellemes estét !

Broome Creative Commons License 2011.03.09 0 0 3

Sziasztok, olyan objektív hozzáértőt keresek akinek az EcoTor garázskapuval van tapasztalata.

A többi garázskapuhoz képest olcsó, de nem ismerem a minőségét. Én egy szekcionált motoros garázskaput szeretnék csináltatni. Ha van tapasztalat, kérem osszátok meg velem.

TamasS Creative Commons License 2004.05.05 0 0 2
Kertkapu/kocsibejaro epito ceg engem is erdekelne...
Előzmény: Szellőke (1)
Szellőke Creative Commons License 2004.05.05 0 0 1

Sziasztok!
Mi most építjük a kerítést és tolókaput szeretnék majd, 4m széleset. Később jó lenne, ha motorizálni lehetne.
Szerintetek kereskedelemben kaphatót keressünk vagy inkább csináltassunk?
viktor a takarító Creative Commons License 2004.05.05 0 0 0
kismillió helyet megnéztem a neten, de ebből 0 (nulla) volt olcsó....sajnos, mert hogy én meg szekcionált garázskaput keresek, benne szervízajtóval, esetleg oldalra nyitható változatot, ha nem nagyon drága...
Előzmény: tgabika11 (-)
tgabika11 Creative Commons License 2004.05.05 0 0 topiknyitó
Hello
Érdeklődnék, nem tud-e valaki közületek olyan helyet, ahol olcsón lehet kertkaput vásárolni, esetleg csináltatni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!