"Arafat, ahogy Saron is, nagyon öreg és beteg ember. Jaszin is az volt. Az tartja őket életben, hogy
- mindketten nagy túlélők
- olyan egészségügyi ellátást kapnak, ami egy államfőnek csak kijárhat."
Márminthogy érvek a te beírásaiddal kapcsolatban?
Te tényleg csodálatos vagy! A legbensőmig megbizsergetsz! Mit megbizsergetsz? Egy vulkán, egy tűzhányóóóóó...
Ugye holnap is jössz?
És azt elárulnád nekem, hogy a mi a redves f*t kell neked egy idegen nép népirtásának tapsolnod, he?
Arab a szomszédod, mert a (többnyire amúgy a zsidó miliőhöz tartozó) liberálisaitok beengedték őket, he?
Mert egy izraeli középiskolás hülyegyerektől ez a stílus oké. Valahogy fel kell dolgoznia, hogy miközben a holocaustról tanul az iskolában, az ő népének egy része ugyanezt csinálja, csak ezúttal a másik oldalon. Meg hát a kukija is mocorog, tudod hogy megy ez tizenéves korban. A hatalmas feszültséget le kell vezetni valahogyan... :-)
De te? Na ne azt magyarázd nekem, hogy hallgatod és híreket és totál elfogulatlanul úgyí látod, hogy a zsidóknak van igaza, mert körberöhöglek.
Mindenkinek joccakát, Arafatnak is.
Ajánlom nektek Verne Kastély a Kárpátokban c.
müvét, amit most fogok olvasni elsö svéd forditásban. Nagyon érdekesek a magyar nevü helységek forditása.
Three quarks for muster Mark, hinder the sky.
Seven for the toff lords, eating hills of scone.
"Nein" say the mutt'ring men, doomed to fly.
One for the duck, Lord, in his dark tone,
In the laps of marble, where discomforts lie.
One quark for beauty's sake, one quark to rhyme them,
One quark for riverrun, past Adam, Eve, and Feynman,
In the laps of marble, where discomforts lie.
Ok!
Bizonyitékul ezennel visszavonok minden eddigi jelzöt Arafatrol, és egy idös teljesen jelentéktelen urnak nevezném, aki jelenleg a Papesztin nép vezérének tekinti magát, amit nem minden palesztin oszt.
ô ÔŰ, megy ez csak nem mindig találom el a megfelelöôôÖ billentyut, ami 36 éves svédországi tartozkodás után szerintem megbocsájthato.
Egy pár nyelvet birok, föleg a skandináv nyelvekre gondolok itt elsösorban. A hébert nem ismerem, mivel nem vagyok zsido. Ha esetleg tudni akarod inkább a jobboldal felé hajlok, annak is a széle felé.
hát kormoránnak te kis eccerű pont nem héber kódlapja van :)
egyébként meg nagyon szórakoztató az egyoldalú, tudatlanságodon átszűrődő félműveltséged, tényleg ne hagyd abba...
(hova is lettek azok az eu pénzek, amelyek folyósítását befagyasztották, mert kicsit sok ment belőle fegyverre meg arafat magánkontójára? infrastruktúra...na hiszen!)
Nagyon-nagyon fogvicsorgatva megy az engedés a gyűlöletből...
Jut eszembe, tudsz te ilyen karaktert írni: ő,ű,Ő,Ű, vagy nagyon macerás lenne három kódlap (angol, magyar, hebrew) között váltogatni ezen a magyar fórumon? :-)))
Tényleg, miért olyan qrva nehéz nektek megtanulni a magyar helyesírást, ha már egy magyar fórumon vitáztok, he?