Keresés

Részletes keresés

Trombozis4 Creative Commons License 11 órája 0 0 24535

Kitartást és mielőbbi felépülést Grétának!

Darhon Creative Commons License 2 napja 0 0 24534

Teljes felépülést Gréti, és kitartás!

csillagzold Creative Commons License 2 napja 0 0 24533

Mielőbbi gyors és teljes felépüléstt Juhász Grétinek! 

RnD Creative Commons License 2 napja 0 0 24532

Úhhhhh..... Gréta szegény:(((

Ez a rettegett sérülés egyszer mindenkit elér.

Grétának kitartást és minél korábbi visszatérést.....

Bódog65 Creative Commons License 2 napja 0 0 24531

A kép forrása Dunakanyar Handball facebook csoport.

Itt a kép, ahogy Roland ölben viszi le Grétát.😥😥😥

Ez a kép minden elmond, Pelczit a sírás kerülgeti, de lehet, hogy már sír is.😥😥😥

Előzmény: ZLajos (24530)
ZLajos Creative Commons License 2 napja -1 1 24530

Bizony, hosszú ez a lista. Emlékszem egy évekkel ezelőtti eseményre: Helembai Fannyt védekezés címen az akkor győri színekben játszó Pintea a maga 200 kilójával úgy bedöngölte a talajba, hogy két embernek kellett őt felszedni. Nem lett komoly sérülés belőle, a klubhonlapon úgy lett kommentálva, hogy hála a szponzorunk által biztosított ilyen-olyan szereknek... Nem akarok ellenreklámot a cég termékének, de ha arra gondolok, milyen példátlan mértékű NB1-es szinten ez a súlyos sérülés-hullám, hát... (vagy nem csodaszerről van szó, vagy kamu az egész)

Magára a szituációra úgy emlékszem, hogy Gréti gólba tartó lövését követően a levegőben keményen ütközött az MTK védőjével, majd földre huppant. Hosszas ápolást követően akkor vált ijesztővé a dolog, mikor edzője ölben vitte le őt a játéktérről.

Sokunk nevében kívánok Grétinek sok türelmet, kitartást és mielőbbi gyógyulást!

Előzmény: Májki 65 (24526)
huszi11 Creative Commons License 3 napja 0 1 24529

A legjobbakat és mihamarabbi teljes felépülést kívánok Grétának!

van_Persil Creative Commons License 3 napja -19 1 24528

Nem a konkrét eset miatt, hanem általában: egy játékos sérülése/állapota alapvetöen magánügy, amiröl tájékoztatást csak ö maga, a meghatalmazottja, ill. a klubja adhat, harmadik fél, még ha van is információja, nem jogosult azt közzétenni a személyiségi jog megsértése miatt.

Előzmény: huszi11 (24523)
AlterEgon77 Creative Commons License 3 napja 0 1 24527

Szörnyű ez az egész, de tényleg...:(

Grétának mielőbbi maradéktalan felépülést kívánok.

Kíváncsi vagyok, mit tudunk kitalálni a pótlására. Nem hiszem hogy túl sok hármasvédő-variációnk lenne...:(

Előzmény: Májki 65 (24526)
Májki 65 Creative Commons License 3 napja 0 1 24526

Elborzadva láttuk Gréti sajnálatos sérülését a helyszínen!
Mielőbbi teljes felépülést és kitartást kívánok neki, vele leszünk a pályán kívül is!
"Kórház a város szélén"... Hirtelen "csak" Hornyák Dóra, Kuczora Csenge, Such Nelli, Helembai Fanny, Kovács Anikó és Kovalcsik Jázmin jut eszembe... No meg Bagaméri, ki a fagylaltját maga méri: "Meg vagyok átkozva"...

Gojira Creative Commons License 3 napja 0 0 24525

Gyors és teljes mielőbbi felgyógyulást kívánok Grétának.

Előzmény: ZLajos (24524)
ZLajos Creative Commons License 3 napja 0 0 24524

"A nyári felkészülési időszak utolsó hetében csapatunk ismét hazai környezetben lép pályára, ugyanis augusztus 29.-én pénteken 16:00-tól a szlovák Duslo Sala együttesét látjuk vendégül. A mérkőzésre a belépés ingyenes!
A bajnoki felkészülés vége sajnos nem alakul kedvezően a számunkra, ugyanis várhatóan az egész szezonra elvesztettük Juhász Grétát, aki az MTK elleni edzőmérkőzésen térdszalag szakadást szenvedett el." - olvasható a klubhonlapon. Pont.

huszi11 Creative Commons License 4 napja -1 3 24523

Én csak annyit osztanék meg, hogy kedden lesz részletes orvosi vizsgálat, ezt az édesapjától tudom. Ha az eredményt meg is tudom, nem tudom, hogy ezt megoszthatom-e majd, vagy majd az illetékesekre hagyjuk? A család barátjaként érdeklődtem, és nem mint szurkoló. Visszaélni meg nem akarok a bizalmukkal, ha velem megosztják ezt a hírt. 

ZLajos Creative Commons License 4 napja 0 1 24522

Délután kértem ifj. NA-t, hogy ha teheti adjon egy rövid tájékoztatást. Ha jön válasz, beírom ide.

Előzmény: AlterEgon77 (24521)
AlterEgon77 Creative Commons License 4 napja 0 1 24521

Mindenesetre egy hivatalos személy igazán nyilatkozhatna a témában.

Előzmény: Bódog65 (24520)
Bódog65 Creative Commons License 4 napja 0 0 24520

Elhited én örülnék legjobban, ha nem lenne igaz a hír.

Ölbe kellett levinni, az már rosszat sejtett. 

Előzmény: ZLajos (24519)
ZLajos Creative Commons License 5 napja -1 0 24519

Nem vonom kétségbe a hír hitelességét, de az meglepő, hogy ilyen gyorsan sor került az MR-re, lévén következett a hétvége.

Előzmény: Bódog65 (24518)
Bódog65 Creative Commons License 6 napja 0 0 24518

Facebookon van egy szurkolói beszélgetős csoport.

Ott írta olyan, aki beszélt Grétával az MRI vizsgálat után!

Egyébként, ha Timó ide fog tévedni, akkor ő meg fogja erősíteni ezt a hírt.

Előzmény: ZLajos (24517)
ZLajos Creative Commons License 6 napja -1 0 24517

Forrás? Hivatalos? MR vizsgálat, amely megerősíti?

Előzmény: Bódog65 (24515)
AlterEgon77 Creative Commons License 6 napja 0 1 24516

Fasza...:( Eléggé hiányozni fog a védelemből.

Gondolom térd- vagy keresztszalag-szakadásról beszélünk. Remélem lesz majd hivatalos kommunikáció (azt már kevéssé merem remélni, hogy le tudunk akasztani valakit a helyére - de itt a lehetőség a fiataljaink előtt, remélem élni tudnak vele).

Előzmény: Bódog65 (24515)
Bódog65 Creative Commons License 6 napja 0 0 24515

Grétának elszakadt a térde!😭😭😭

Előzmény: ZLajos (24513)
Bódog65 Creative Commons License 6 napja 0 0 24514

Juhász Grétának elszakadt a térde!😭😭😭

Előzmény: AlterEgon77 (24512)
ZLajos Creative Commons License 6 napja 0 0 24513

Vác-MTK 32-27(15-14) Góllövőkről nincs információm, de alighanem a mi csapatunk legeredményesebbje Kovács Anikó lett, aki ha így folytatja csapatunk egyik legfőbb erőssége lesz ebben a szezonban!

A mérkőzés hangulatát beárnyékolta Juhász Gréta 1. fi.-ben történt súlyosnak látszó sérülése. Szeretném, ha balsejtelmeim nem igazolódnának! (Előzetes diagnózis szerint állítólag térdszalag sérülés)

Nem hittem szememnek, mikor a vendégcsapat kapujában a Fraditól kölcsönbe érkezett Imre Szofit láttam. Utólag átgondolva nem meglepő döntés: az MTK kapusának súlyos sérülése indokolta ezt a villám-igazolást.

Sajnos mind erről a klubhonlapon nem értesültünk. Remélhetőleg Gréti sérülésével kapcsolatban valamilyen megbízható információhoz hozzájutunk. Szomorú, hogy a klubhonlap szerkesztői státusza változatlanul betöltetlen. Csapongó fantáziám szerint valaki társadalmi munkában elvállalhatná, még tippem is lenne, hogy kicsoda. (A kibicnek semmi sem drága...)

AlterEgon77 Creative Commons License 6 napja 0 0 24512

Mi történt?

Előzmény: Bódog65 (24511)
Bódog65 Creative Commons License 6 napja 0 0 24511

Valaki az odafönti vezérek közül nagy haragszik a váci női kézilabdára!

Pechszériánk folytatódik!😭😭😭

ZLajos Creative Commons License 2025.08.21 -1 1 24510

No igen. Szép szavak: úgy döntöttünk... inkább várunk még egy kicsit...

De lemaradt az ellenfél reagálása: kérünk engedélyt meghunyánszkodni. Az olajmágnással szemben azért mégsem...

Úgy látszik, a különböző erőállapotú ebek nemi tevékenységére utaló definíció örök.

Előzmény: Bódog65 (24509)
Bódog65 Creative Commons License 2025.08.21 0 0 24509

Kedves ZLajos!

Most megértenélek, ha kiakadnál!

Esztergom az első forduló pályaválasztói jogát felcserélte a Budaörssel.

Csak velünk volt inkorrekt egy évvel ezelőtt a Budaörs.

"⚡️HELYSZÍN- ÉS IDŐPONTVÁLTOZÁS AZ 1. FORDULÓBAN⚡️
__

Bár a Suzuki Aréna munkálatai már a befejező szakaszhoz érkeztek, a szeptemberi nyitány idején még az utolsó simítások zajlanak. Mivel számunkra a szurkolóink és minden résztvevő biztonsága a legfontosabb, úgy döntöttünk, hogy az első hazai mérkőzés megrendezését nem kockáztatjuk meg félkész körülmények között – inkább várunk még egy kicsit, hogy valóban méltó és biztonságos élményt nyújthassunk mindenkinek.

Éppen ezért a 2025/26-os szezon 1. fordulójában, a Moyra-Budaörs Handball elleni mérkőzésünket – pályaválasztói jogcserével – idegenben, Budaörsön játsszuk le, 2025. szeptember 5-én, pénteken 18:00-tól.

Köszönjük a megértést és a folyamatos támogatást – alig várjuk, hogy újra Esztergomban találkozzunk!"

ZLajos Creative Commons License 2025.08.15 0 1 24508

MOL Esztergom - Vác 46-33 (18-19) Vác: Zaj (kapus), Pálffy 5, Afentaler 2, Varga 3, Kurucz 2, Csíkos 8 (3), Wald. Cserék: Csizmadia (kapus), Juhász 3, Kovács 2, Pelczéder 3, Kövér 2, Kajdon 3, Such. 

Előzmény: AlterEgon77 (24507)
AlterEgon77 Creative Commons License 2025.08.15 0 0 24507

Az Esztergom elleni felkészülési meccs második félidejében nem kevesebb mint 28 azaz huszonnyolc gólt kaptunk, ha lehet hinni a híreknek. 

Azt gondolom, hogy 30 perc alatt 28 gólt, még a világválogatott ellen sem szabadna kapni - még a B csapatunknak sem... Remélem hogy ez csak egy szökőévente egyszer előforduló rövidzárlat volt - különben visszább kell vennünk a célkitűzésekből...

ZLajos Creative Commons License 2025.08.10 0 0 24506

Vác: Csizmadia (kapus), Pálffy 4, Afentaler 1, Pálmai 1, Varga 1, Kacsó 2, Wald 2. Cserék: Imre (kapus), Kurucz 3, Juhász 4, Kajdon 3 (2), Kövér 2, Such. 

A torna legjobb játékosának Csíkos Lucát választották úgy, hogy ehhez a 3. meccsen pályára sem kellett lépnie :)

Előzmény: AlterEgon77 (24505)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!