Keresés

Részletes keresés

Zser Creative Commons License 2004.05.21 0 0 91
Na de nem ekkorra, akárhányszor a viasatra kapcsolok szdszreklám,de spotnak nem nevezném, inkább eposz a rosszabik fajtából...
Előzmény: Törölt nick (90)
Zser Creative Commons License 2004.05.18 0 0 89
khm...
Előzmény: copfos birka (88)
copfos birka Creative Commons License 2004.05.16 0 0 88
"A direct mailjüket viszont visszafelé is fizetik, ezért azokat ne dobjuk el, hanem felhasználhatjuk más célra a feladó és a címzett leragasztása után."

---------------------

Aha, igazi "polgári" mentalitás. Gondolom, te a családodnak írsz majd így. Örülhetnek a szüleid, amikor kézbeveszik a borítékot, hogy a nevelésük, a sok-sok jótanács nem veszett kárba. Végül is nem baj, ha utálok valakit... attól még vígan meglophatom, nem igaz??

Te mered a szádra venni Csíksomlyó nevét, te? Öreg, az nem csak lózung! Nem lepel, hogy eltakarja az erkölcstelenséget és az uszítást! Nem hiszed? Kérdezd meg erről az egyház álláspontját! (biztosan nem tudod, Csíksomlyón ki az illetékes, hát ideírom: főtisztelendő Boros Károly szentszéki tanácsos, csíktaplocai plébános, a XIII,. felcsíki főesperesi kerület vezetője. Voltál már valaha a miséjén?)

Kérdezd meg a Kolozsvár-belvárosi plébános urat (monsignore Dr. Czirják Árpád pápai prelátus, kanonok, érseki helytartó) hogy hányan használják "...latorságuk elfedésére, másokkal szembeni vallási és faji türelmetlenségük legalizálására, kirekesztő magatartásuk szalonképessé való tevésére és közönséges csalásra a Ťkolozsváriť, Ťerdélyiť, Ťcsíksomlyóiť jelzőket, e-mailcímeket..."

ŤIngyenlevél? Az jó, igen-igen jó!ť

Volt kiktől ellesned a módszert: ez a levélstikli bizonyos körökben kedvelt, mondhatni bevált dolog, a kommunikáció intézményesült formája.

Apor Diana lovagdáma (vitéz altorjai primor báró Apor Ferenc József lovag hitvese) például ezerötszáz címre a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium postájával küldte szét az Apor-báli meghívókat. Turi-Kovács Béla akkori miniszter teljes mellszélességgel kiállt mellette: egy sajtótájékoztatón feltett kérdésre válaszolva ezt nem minősítette vétségnek.

Hát... 1500 ingyenlevél... Közpénz, az igaz, de ha jó ügyet szolgál... (Végül is ez egy jótékonysági bál, a magyar főrendek, a nemesség színe-java vesz részt rajta, az összekalapozott pénzt meg a rászorultak kapják).

Elvben.

Például a gödöllői Tessedik Sámuel Anyaotthon. Amelyet (mielőtt azt mondanád, kedvenc szófordulatoddal, hogy egy szoclib féreg találmánya) Roszík Gábor volt ogy. képviselő, evangélikus lelkész vezet.

Nos, az ő részükre adakoztak az Apor-bálon: számítások szerint 4-4,5 millió forint gyűlt össze, az anyaotthon azonban azóta is hiába vár a pénzre.

Node biztosan csak a bankárkormány meg a tudjuk-mi-hogy-milyen-tengely kezén lévő bankok akadályozzák meg a pénz célbajuttatását - vélhetik egyesek. Hát nem: Budai Péter szerint (az Apor Alapítvány bejegyzett képviselője, ld. Fővárosi Cégbíróság) "az alapítvány számláján nem folyt át a báli bevétel, a pénzügyeket kizárólag Apor Diana intézte."

És ez nem az első eset - így jártak az Apor-bálok korábbi kedvezményezettjei is.

Michl József, a zsámbéki Apor Vilmos Katolikus Főiskola főtitkára azt nyilatkozta: egyetlen forint bevételhez nem jutottak a _javukra_ rendezett Apor-bál után. Garamvölgyi György, a Schöpf-Merei Kórház főigazgatója pedig szintén arról számolt be, hogy intézményük nem kapott támogatást. "A bál után a szervezők nem jelentkeztek – mondja a főigazgató –, én pedig úgy gondoltam, az adakozást nem lehet számon kérni."

Ügyes. Ingyenlevél és bevétel saját zsebre.

Javaslom, hogy (ha sikerül számottevő mennyiséget szerezned - a Gizella úton biztos segítenek, csak mondd azt, hogy nekik dolgozol) az átragasztgatott direct mail segítségével lépjél feljebb. Talán százat is kapsz! Merjél nagyobb lenni! Kezdjél valami "otthon végezhető bedolgozói munkát" vagy "jól jövedelmező külföldi állást" hirdetni. Úgy a legszebb a (magyar) lenyúlás, ha az önköltség nulla, nemigaz??

cb

Előzmény: Messire (3)
Zser Creative Commons License 2004.05.13 0 0 87
Ki az a "ti"?
Előzmény: dez1 (86)
dez1 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 86
Egy két hónapos, órisplakátokkal és TV reklámokkal ellátott kampány kb. 300 millába került nekünk tavaly. A Szadi ettől kevesebb pénzből scak akkor tud elég intenzív kampányt csinálni, ha jóval jóval ócsóbban vesz reklámidőt.
Előzmény: Zser (85)
Zser Creative Commons License 2004.05.12 0 0 85
Kifejtenéd...:)?
Előzmény: dez1 (83)
Turulmadár Creative Commons License 2004.05.12 0 0 84
A politikai esélyegyenlőség nagyobb dicsőségére. :]
Előzmény: dez1 (83)
dez1 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 83
Nem. Szerintem a szadi ki tud alkudni olyan tarifát, amiről más nem is álmodhat....
Előzmény: Turulmadár (77)
Zser Creative Commons License 2004.05.12 0 0 82
???!!!???
ööööhh, bevallom erre nem...
Előzmény: Sheme (81)
Sheme Creative Commons License 2004.05.12 0 0 81
Mi a forrás?

"...A csaj a te dolgod ..." - tehát a csaj! Ki a sarokra, anyukám!

Vagy erre nem is gondoltál?

Előzmény: Zser (80)
Zser Creative Commons License 2004.05.12 0 0 80
Ejj,ejj.Ja igen:mi a forrás?
Előzmény: eFigyelő (78)
jozef Creative Commons License 2004.05.11 0 0 79
:)))
5 perccel ezelőtt megérkezvén tanulmányaim városába, na mit találtam a postaládámban?

ezer bocs a figyelmetlenségemért (szaktopic) és az alaptalan reklamációmért. hiába no, türelmetlen vagyok.

neki is esek.
üdv

Előzmény: Turulmadár (74)
eFigyelő Creative Commons License 2004.05.11 0 0 78
Talán innen!:))
"Félmilliárdot bukott Kõbánya

2004. május 11., kedd, 8:55

Közel félmilliárd forintos veszteség érte a kõbányai önkormányzatot, miután vagyonkezelési szerzõdést kötött egy közvetetten saját tulajdonában álló céggel - áll az Állami Számvevõszék jelentésében. A számvevõszék szerint a X. kerületi önkormányzat a piaci átlagnál nagyobb díjat fizetett a KÕBETA Rt.-nek, ahol a a fizetések és tiszteletdíjak a gyenge üzleti eredmények ellenére is folyamatosan nõttek. A cég vezetõ testületeiben fõként helyi MSZP-s és SZDSZ-es politikusok foglaltak helyet, köztük a mostani polgármester, aki szerint a KÕBETA jó munkát végzett. "

Turulmadár Creative Commons License 2004.05.11 0 0 77
Elég szomorú lenne. Wagy a társadalmi célú hirdetésekre wonatkozó tarifára gondolsz?
Előzmény: dez1 (72)
Turulmadár Creative Commons License 2004.05.11 0 0 76
Nem 4-kérdéses, ellenben 3-wálaszos, persze. :)
Előzmény: Turulmadár (75)
Turulmadár Creative Commons License 2004.05.11 0 0 75
Nem, a 4-kérdéses akció szerintem már januártól fut a Zindexen, Narancsban.
Előzmény: Zser (71)
Turulmadár Creative Commons License 2004.05.11 0 0 74
Igen, ilyen kizsákmányolók wagyunk. :))
Már a szaktopicban :) is megadtam a megfejtést, a szerkesztoseg@ufi.hu címen wagy a 266-6590-es számon kell reklamálni (bár legtöbbször az átfutási idő wagy a posta a helyzet kulcsa).
Előzmény: jozef (70)
Derek Creative Commons License 2004.05.11 0 0 73
Honnan,honnan,hat megsporoltak.Akinek meg nem tetszik jelentse fel oket az allami szamvevoszeknel,vagy nemzeti szamonkeroszeknel.Ja ez utobbi nincs bar egyesek szeretnek.
dez1 Creative Commons License 2004.05.11 0 0 72
De szerintem a szadi a kereskedelmi TV-knél jelentős kedvezményt kap......
Előzmény: Turulmadár (69)
Zser Creative Commons License 2004.05.11 0 0 71
Nem március?
Előzmény: Turulmadár (69)
jozef Creative Commons License 2004.05.11 0 0 70
hát igen... hiába fizettem be a csekketeket, valahogy sehogysem akar megérkezni a lap.
így nem nehéz! :)

ps:nem tudsz vmit segíteni/utánanézni?
csaszij@freemail.hu

Előzmény: Turulmadár (68)
Turulmadár Creative Commons License 2004.05.11 0 0 69
Milyen hosszú wolt az a kampány? Az SZDSZ január óta nyomja, az összesen 5,5 hónap...
Előzmény: dez1 (67)
Turulmadár Creative Commons License 2004.05.11 0 0 68
Az UFinak az előfizetési díjakból, az utcán eladott példányokból, illetwe támogatásokból lett annyi.
Előzmény: Ghanima (52)
dez1 Creative Commons License 2004.05.11 0 0 67
Kijön. Tavaly mi kb. 300 millából elég jó kis reklámkampányt csináltunk..... És most is fut egy reklámkampányunk, talán te is láttad 3 sofőr vezetget 3 féle verdát, majd találkoznak egy benzinkúton.... Ez még kevesebb is.
Előzmény: Turulmadár (51)
Zser Creative Commons License 2004.05.11 0 0 66
1.Akinek Ghanimához kevés köze van:)(najó kis vérségi)
2.béke.
Előzmény: Ghanima (63)
occy Creative Commons License 2004.05.11 0 0 65
Futja a brókerbotrányban elsíbolt milliárdokból. A VIP-listásoknak kiszatyrozott pénzek egy része nyilván visszafolyik az MSZP-SZDSZ pártkasszájába. A Tocsik-ügyben is így volt.
Előzmény: Zser (-)
khess Creative Commons License 2004.05.10 0 0 64
"Inkább azt kéne megnézni, csal-e a Fidesz a kampánypénzekkel. Mert ők valóban szoktak csalni."

Kérdezd már meg Horváth Csaba elvtársadat (Bp. II. kerület), mikor számol el a 2002-es kampánypénzzel?
Amikor majd kebelbarátja, Kulcsár Attila megmondja, mennyit küldött neki?

Előzmény: acontrecourant (50)
Ghanima Creative Commons License 2004.05.10 0 0 63
1. nyugodtan írhatsz, csak úgy ne járj, mint az öreg Harkonnen báró... ;-)
2. Ha kicsinyt erőteljesebben elolvastad volna, amit írtam, akkor szerintem észlelted volna, hogy miként kezdtem a mondatot... egyszerűen arról, hogy ne mán csak az egyik oldal felől kérdezősködjünk folyvást. Egyébíránt: télleg, honnan van pénzük, de: mind az összesnek!!!
Előzmény: Zser (53)
Zser Creative Commons License 2004.05.10 0 0 62
Tényleg nincs semmi városi pletyka, susmus erről az egészről?
Na látjátok ezért rossz, hogy ilyen egypolusú szolgalelkű a sajtó!
Orbánékról is lerántották a leplet nagyon helyesen, mert csak ebből tanul egy párt.De nem lenne sokkal idvezítőbb, ha megtennék az összes párttal és nem lennének eltusolva komoly dolgok.
Zser Creative Commons License 2004.05.07 0 0 61
Kiváncsi vagyok hogy van lefedezve.
Előzmény: boboryan (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!