Amúgy neked messzire kellett volna vinned Veszprémbôl?
Én 150 km-re lakom onnan.
Pénteken de. tudtam meg, hogy elhozhatom, telefonáltam 3-at 4-et és meg volt szervezve, hogy este 6-kor elhozzák a fuvarosok. Igaz, hogy még csak Veszprém széléig jutott, de hamarosan hozzák nekem haza. Ingyen.
Ha lollipop32, vagy fokhagymabors nem jelentkezik még ma érte, akkor Beatty 512 Ft-ért péntek délelőtt elviszi. Ha igen, akkor lollipop32 256 Ft-ért, fokhagymabors pedig 8 Ft-ért még elviheti.
A zongorát a legkisebb sorszámú érdeklődő viheti el azok közül, akik még a mai napon telefonon egyeztetnek velem. Az ár természetesen az ő hozzászólásakor érvényes ár lesz.
Aki nem jelentkezik ma, azt úgy tekintem, hogy visszalépett.
A következő jelentkező már csak 2048 Ft-ért kapja meg.
Kinek 2048 Ft-ért ?
Nem tudom, hogy vicc vagy se, mindenesetre az én kislányom nagyon szeretne zongorát, csak esély sincs, hogy vegyünk. Ha komolyan gondolod, akkor nekünk tényleg kell, szállítás nem gond. Többit magánban. Köszi
Lehet, hogy tévedek, de mintha nem lenne komoly fokhagymabors ajánlata. Ha mégis az, kérem e-mailben erősítse meg.
A továbbiakban a vételi szándékot mástól is e-mailben kérném jelezni egy telefonszám és név kíséretében, ahol vissza tudom hívni az illetőt, hogy a részleteket tisztázzuk.
Ha fokhagymabors nem jelentkezik, akkor már nem adom 4 Ft-ért sem.
Kinek kell 8 Ft-ért?