Filozófia, spiritualitás, lelki-szellemi élet, szabad szellemi műhely. Baráti beszélgetések.
A Teázóban nem erőltetjük egymásra a saját hitvilágunkat, csak kíváncsiak vagyunk a másikra, szabadon beszélgetünk hétköznapi dolgokról, politika- és erőszakmentesen.
2002,-3,-4 -es évekről beszélünk .Előtte volt egy Audi kupénk, na az aztán irritált mindenkit a piros lámpánál. Az jó volt , hogy hamar eladtuk, mert ott nagyon nem bírtam visszafognji magam.Minden hülyeségbe belementem.Az Alfánál már józanabb voltam. Úgy össze voltunk nőve, mintha a második bőröm lett volna. Ha azt írom, imádtam, szinte semmit nem mondtam. Két mélynyomó erősítette a zenét, tökéletes volt. Mikor eladtuk megpuszilgattam. Sosem gondoltam, hogy egyszer elválok tőle. Azt terveztem, hogy berakom az udvarra és virágokat ültetek belé meg köré. 🤣Aztán az Élet átírta. A következő autóbk beugrója lett. 😒
Kölcsönadtam egy 2.0 Ti 156-s Alfát egy hölgy ismerősömnek használatra 2014-ben. Felhívott még aznap, hogy nem érti, hogy miért dudálnak és integetnek neki egy csomóan a forgalomban?
Aztán visszahívott, hogy rájött, hogy az összes Alfás volt, aki így üdvözölte. 😀