Sziasztok! gaborop vagyok, 21 éves egyetemista. Kb fél éve olvasom rendszeresen az életmód témában található fórumokat, melyek rengeteget segítetettek abban, hogy a barátnőmel már 3 éve tartó kapcsolatomat még jobbá tegyem.
Szóval itt illik kezdeni? Röviden magamról: 29 éves, szingli nő vagyok. Érdekel a politika,(jobboldali vagyok) a színház, a mozi, szeretek olvasni, s még elég kezdő vagyok a neten.
A királyok és a Mihályok városában élek kis családommal:-)
Szeretek csevegni, beszélgetni.
Ja, és nemrégiben elkezdtem futkározni, tehát ha van valaki, aki szintén szeret futni, azzal meg pláne szívesen cserélek eszmét, bélyeget, szalvétát:-)
Bocs, hogy nem itt kezdtem, de máshol fontosabnak tűnt.
Éncsak munkaidőben. Otthon eggyiket a kölkök, amásikat párom veri, így esélyem sincs. Meg igazán időm se. Itt meg néha unom már a munkámhoz tartozó papírokat.
Na + találtam itt már hasznos ifót, hátha nekem is lesz.
A humorlap oldalon nyitogatom a Wágner Úr kocsmáját, aztán ide dob az indexre. Pedig emlékszem, valamikor hajdanán azon a linken csúdijó dolgokat talált az embernek fia.
Srác vagyok Kecskemétnek hirös városból. 22/182/65 kék/barna Szeretem az állatokat ha tehetem táncolok(standard),sokat olvastam mig főslis nem lettem érdekelnek az okkult dolgok es erdeklödöm a nemlétező létezők után.
Salut, Józsi vagyok, a Soprano familia Magyarországra menekült tagja, jelenleg 29 országban köröznek, nemzetközi elfogatóparancs van ellenem, kedvenc filmem a "Ricomincio da tre" és a "Ladri di biciclette". Ételem a Carpaccio al grana e rucola, sokat hallgatom Vasco Rossit, és a Palermonak szurkolok. Szeretnék hazaszökni Szicsíliába. Jelenleg a Mamma Rosa és a Da Lello pizzeriakban nosztalgiázom.
Kináncsi vagyok mennyire fogja megváltoztatni az életem a regelés az indexen :)
21 'kis'iskolás vagyok és a Pest környéki vidéken lakom egy ideje. Sokmindent szeretek csinálni, de leginkább élvezni az életet.
Sziasztok! Tegnap azon kaptam magamat, hogy a szokásos éjszakai paráim álmatlan óráit 2 és 3 között nem a filmmúzeum introinak bámulásával töltöm, hanem netezek. Gondolom, ideje regisztálni. Ha valaki tud kifejezetten éjszakai, depresszió-elűző topicot, szívesen csatlakozom. De tényleg.
Sziasztok, szegedi illetőségű angol-töri szakos nemtanár, jelenleg szabadúszó mindenfélével foglalkozó emberke vagyok, és úgy gondoltam, fórumozok is kicsit, hátha jó lesz tőle nekem:)
sziasztok kedves elektor kalandorok!
eddig külső szemlélő szemével szimatoltam a szavakat, de mikor eljött a mai nap reggele, gondoltam egyet felkelek, gép elé jövök és reggelek. reggelés után reggeli, Phat Smoker éppen ezt teszi :))
Tiszteletteljes üdvözletem mindenkinek.
Egészen új vagyok, mind az Indexen, mind ebben a kommunikációs csatornában.
Új, több mint nyugis munkahelyem engedi meg, hogy mostanság olvasgassak, és egy-két olyan érdekes témát, illetve eszmecserét találtam itt, hogy nem állhatom meg, felszólalok.
Remélem, sikerül majd belebonyolódnom érdemi vitákba, és hasznos eszmecserékbe, mert szeretem a szellemek csatáját.
Szóval én lennék az igazi gipszes. Ma regisztráltam. Túl sok mindent nem kell tudni, a lényeg, hogy szeretek jókat vitázni (persze, lehetőleg érvekkel), vagy csak simán dumcsizni.
"Az igazi gipszes" nickre azért volt szükség, mert már egy másik internetes újság (nem mondom ki, hogy Origo) fórumán több éve a "gipszes" nickel létezem.
Itt az Index azt jelezte, hogy már ilyen van. Ezrét kellett elé egy "Az igaz..." kitétel, hiszen engem nem véletlenül hívnak gipszesnek, de az egy hosszú sztori és igazából csak rám és néhány haveromra tartozik.
SZóval az a lényeg, hogy itt vagyok, örülök, hogy itt vagyok és üdvözlet mindenkinek!!!