Keresés

Részletes keresés

Kevin Creative Commons License 2004.05.04 0 0 8
Na ez a ceg tovabbra sem hajlando szallitani, de most mar magyarazatot sem ad, csak annyit, hogy ide nem es kesz.

Egy masik viszont orommel szallit es a honlapjukon is mint EU-s orszag szereplunk, igy a szallitasi koltseg is eleg jol visszaesett. Rendeltem egy objektivet, ami UPS-es hazhozszallitassal is csak a 60%-aba kerult az itthoni arnak.

Előzmény: Kevin (7)
Kevin Creative Commons License 2004.04.29 0 0 7
Rendben. En is kivancsi leszek a kifogasukra, hogy miert nem.
Előzmény: armagnac (6)
armagnac Creative Commons License 2004.04.29 0 0 6
Jav: Beszámolsz róla?:)
Bocs.
Előzmény: armagnac (5)
armagnac Creative Commons License 2004.04.29 0 0 5
Elég gázos:)
De most már érdekel a dolog, mit szólnak, ha megpróbálod hétfőn?:)
Beszámolsz róla:)
Előzmény: Kevin (3)
armagnac Creative Commons License 2004.04.29 0 0 4
Az eu "harmonizáció" része volt az is, hogy az ipari termékek és szolgáltatások vámját 2001-re mind2 fél leépítette (ők előbb, asszem 98-ra). Ez az integráció piszkosul hosszú folyamat, és hol van még a vége (schengen, euró, munkavállalás, föld, egyenlő mg támogatások, stb.). Május 1-je csak 1 állomás a sok közül, amelynek kétség kívül döntő jelentősége van, de nyilván nem 1 nap a csatlakozás.
A német csomagküldő meg elmehet a fenébe.
Előzmény: Kevin (-)
Kevin Creative Commons License 2004.04.29 0 0 3
Na itt a reszlet a levelbol:

"Hello

We thank you for your order.

For customs-technical reasons we however can make no dispatch in states outside the European Union. We ask therefore for specification of an invoice and ship-to-address within the EU."

Előzmény: matchbox (1)
MGperY Creative Commons License 2004.04.29 0 0 2
kamuzik.
ez az ország eleve nem piac.
Előzmény: matchbox (1)
matchbox Creative Commons License 2004.04.29 0 0 1
A küldő cégnek kb. annyit kell vám + áfa dolgokkal foglalkozni a csomagoddal kapcsolatban mint nekem. Max. Neked kéne pluszban fizetni.
8472-es faj Creative Commons License 2004.04.29 0 0 0
Ami piac kellett már megszerezték. Ami nem kell, az ezután sem kell.
Kevin Creative Commons License 2004.04.29 0 0 topiknyitó
Rengeteget olvasni arrol, hogy az EU mar alig varja, hogy Magyarorszag is csatlakozzon hozza, mert igy hatalmas uj piac nyilik meg szamara.
A mai tapasztalatom ettol nemileg elter: az egyik legnagyobb nemet internetes aruhazbol rendeltem par cuccot kozel ketezer Euro ertekben. A rendelesre rairtam, hogy csak 2004. majus 2. utan teljesitsek. Jott a valasz, hogy nem szallitanak Mo.-ra, mert nem akarnak VAM meg AFA dolgokkal foglalkozni es emiatt ok kulonben is csak EU-s orszagba szallitanak. Visszairtam, hogy azert jeloltem meg a fenti datumot, mert akkor mar mi is tagorszag leszunk. Nem kesett a valasz: nem baj, oda akkor sem szallitunk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!