Nem kell izgulni, lesz ma "tali", csak eddig nem volt hálózat itt a minisztériumban.
Szóval, szerintem jó mindenkinek a mai nap (még Béla is jön - ezt nem szabad kihagyni), csak egy időpontot és helyet kéne javasolni. Én is mondhatok valamit, de mivel előtte még el kell intéznem valamit, nem biztos, hogy odaérek addigra.
Szerintem 6-kor találkozzunk a Kálnin téri metró kijáratnál, oda közel a Ráday utca. Aki nem ér oda addigra (mint pl. lehet hogy én), az rácsörög valakire. Ha ez megfelel, akkor szólok Gábornak, Zolinak, Bencének, Bélának, Boginak (ez csak vicc).
No ha nem írtok valami időpontot, vagy legalább azt, hogy jó e Nektek (Bencének jó, azt tudom) a mai nap, akkor inkább tegyük át máskorra...én 3-ig vagyok gép előtt, ha addig nincs hír, akkor elnapoltnak tekintem az ügyet! Tessék aktívabbnak lenni! :)
mit szólnátok ahoz, ha 5-6 körül a Ráday utcánál találkoznánk? Konkrét helyet sajnos nem tudok mondani...ha majd odaér az elsőversenyző, akkor rácsörög a többire, hogy hol várja őket! :)
újra itt, milyen kedves...
bármelyik este jó, kivéve szombat és jövö 7 csüt.
béla, mint szük Xmeccet?
Indián testvérünk is csatlakozzon, szóljatok neki.