Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2004.04.24 0 0 20
Nyugalom.

Szalad még ő késbe hamarost.

Előzmény: Csinitehénke (18)
Csinitehénke Creative Commons License 2004.04.24 0 0 18
Na a jogaimat visszakaptam a polmodi esetemben elismerte, hogy bibi vot

Azért bazmeg a pofátlanságodnak is van határa.

Előzmény: birsalmasajt (13)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.24 0 0 17
Az Olvtars:
" Gyere vezess Kekszakallu,
Mindenhova vezess engem.
Nagy csukott ajtokat latok,
Het fekete csukott ajtot!
Miert vannak az ajtok csukva?"
A Kekszakallu:
"Hogy ne lasson bele senki."
MrJones Creative Commons License 2004.04.23 0 0 15
"...a polmodi esetemben elismerte, hogy bibi vot."

Má' hol ismerte el?

Wágner úr Creative Commons License 2004.04.23 0 0 14
Aha, értem, szóval akkor nem agyoncsapni köll Egy Pofa Söré' azt a vasutas lovat, aki akár féllábon is kihúzza a lopott vagonokat, hanem az Igazság nevébe' haladéktalanul kizavarni a kóterből, ahová mindenki mással együtt tök igazságtalanul paszirozták be. Vili, ez teljesen világocs, mint a Köbányai Sör. Ez, kérem szépen, minden további nélkül megoldható, mer' egyik igazságtalanság egészen más mint egy másik igazságtalanság, ha Söröt adnak érte, ami már egy megfontolási tárgy és ezen gondolkozni köll. Én mostan elmegyek Söröt inni és majd gondolkozom, ez nekem, kérem szépen, nem egy nagy kunszt, mer' ha sokk Söröt iszom, akkor utána mindig mélyen elgondolkozom, amit a tibeti lémerek vagy kicsodák meditációnak hívnak, de tyugyománysoschan valami más neve is van, ami majd eszembe jut, csak gondolkoznom köll ezen is..., má'mint miután megittam az előző Söröt és kimeditáltam magamat, akkor majd eztet is megiszom, mer' az nekem, kérem szépen, nem kunszt és miért is ne, ha úgyis van Sör meg meditam vagy micsoda... mindegy....

További Sörök esetén más meditálni valókat is vállalok, mer' az üzlet a züzlet és különben is eurokompót köll állítólag, másképp nagy baj lesz...

Egészség!

birsalmasajt Creative Commons License 2004.04.23 0 0 13
Na a jogaimat visszakaptam a polmodi esetemben elismerte, hogy bibi vot. Lóvasutas topik lakótársról lenne só mert igazságtalanul letiltották. Ránézve a naptárra ugye kettő már letelt ez a lu már guggolva is kibirná! na de Mátyással oda sz igazság? Ö volt az első ser impoftor bár ráadásul feleséget kapoot is hozzá.
Előzmény: Wágner úr (12)
Wágner úr Creative Commons License 2004.04.23 0 0 12
Na, kérem szépen, mivel sokk Sörökkel való korrumpiálásról van szó, ezé' természetesen idetanáltam... hukk, bocsánat..., csak aztat nem értem, hogy mostan akkor a savanyú birsalmasajtos, vagy azt a lóvasutat, vagy az operátort, vagy kiafrancot kell igazságosan jogtalanítani a francba, hogy ne zavarjon... De nem baj, mer' fog ez menni mindenféle változatba', mer' az üzlet a züzlet és minden kívánságnak eleget köll tenni, sokk Söröké' az egész bagázst be lehet darálni, aztán beton és tengerfenék, és akkor mindenki örül és tapsol meg énekel, de főleg issza a Söröt (amit meghagyok nekik)... További Söröké' az egészet visszacsináljuk és akkor lehet újra licitálni... mer' az üzlet a züzlet...
Egy Pofa Söré' eztet a topikot is átpaszirozom valami akárhová helyre...
Minden további igényt szintén átváltjuk majd Sörökre és akkor gond egy se, mer' mindenki egyúttal csatornahasználati bérletet is nyerhet, vagy ilyesmi... - eztet azé' említettem, mer' onnan hívtak ide, de má' itten sem vagyok, hanem elmentem Söröt inni minden Nagy Ötletadó egészségére... (a züzlet az üzlet)...

Egészség!

birsalmasajt Creative Commons License 2004.04.23 0 0 11
birsalmasajt adatai
Felhasználónév: birsalmasajt
Email-cím: birsalma@mailbox.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 329
Státusz: Törzsvendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: most jöttem
Előzmény: útlegeázodás (9)
birsalmasajt Creative Commons License 2004.04.23 0 0 10
Érdekes lehet az átlagolási módszered!!
Luvasutas adatai
Felhasználónév: Luvasutas
Email-cím: luvasut@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 1968
Státusz: Törzsvendég
Jogosultságok:
Bemutatkozás:
Előzmény: útlegeázodás (9)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.04.23 0 0 9
Megnéztem ennek a szerencsétlen szócsőnek, és a haverjainak a topicjait. Átlag, 30 hozzászólásos baromságok.:-)
Előzmény: Törölt nick (7)
szigetelőszalag Creative Commons License 2004.04.23 0 0 8
Lehet brogos. :)
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.23 0 0 7
Szélessávú kapcsolat, beszűkült tudatúaknak.
Előzmény: szigetelőszalag (6)
szigetelőszalag Creative Commons License 2004.04.23 0 0 6
Szélessávú netkapcsolat van a zemeszempénél?
Előzmény: birsalmasajt (5)
birsalmasajt Creative Commons License 2004.04.23 0 0 5
Ne töröld a topikot!!
Biztos vagy, hogy Neked szólt a nyilt levél?
azonos mércével kéne moderálni, és nem kivételezni.
Ne töröld a topikot!!
Előzmény: Operator (3)
szigetelőszalag Creative Commons License 2004.04.23 0 0 4
Ez a birsalmasajt arc is Luvasutas. :)
Előzmény: Operator (1)
Operator Creative Commons License 2004.04.23 0 0 3
Lovasutas érdekében valakit le kell fizetni?

Persze. A Wágnert megvesztegeted 2 nagy sörrel, és nyoma sem marad a Lúvasutasnak....

Előzmény: birsalmasajt (2)
birsalmasajt Creative Commons License 2004.04.23 0 0 2
2004-03-26 19:08:09 Szolgálati közlemény
Kovács Béla Sándor nick (?) szépen köszönje meg fekete vipera polmoderátornak, hogy megkérlelt: ne tiltsam le végleg. A következo asztaltárs, aki a valós életbol származó, közösségünk számára ellenorizheto információkat negatív felhanggal asztaltársa ellen a Polfórumon felhasznál, az megszunik. Mint azt több alkalommal, oldaltól függetlenül, jeleztem: elegem van, ezt nem turöm el.
Dixi.

KékszakállLLovasutas érdekében valakit le kell fizetni?

Előzmény: birsalmasajt (-)
Operator Creative Commons License 2004.04.23 0 0 1
Többször is megnyitotta. Meg a témája is ismétlődött pár topicban.

Arról nem beszélve, hogy a topic témája az volt, hogy miért törölték azt a topicot, amiben ő megkérdezte, hogy miért törölték azt a topicot....

Tudja ő nagyon jól, hogy miért kapta.

szigetelőszalag Creative Commons License 2004.04.23 0 0 0
Luvasutas, neked még van t0pic-nyitási j0g0d?
birsalmasajt Creative Commons License 2004.04.23 0 0 topiknyitó
Polmodi jóvoltából módomban volt az MM és a közlemények tanulmányozására!
Meglepetésemre Lovasutas topiklakó társam egy hét büntit kapott.Az indoklás szerint törölt topik ismételt inditásáért. kérdésem az ügyben, hogy ha a polmodi nem irja meg, hogy milyen cimű topikot törölt szerencsétlen topiklakó honnan tudja, hogy az általa inditott topikot TILOS elinditania!! A polmodi trehánysága miatt miért a topiklakó bünhödik? Szabadságot a lovasutasnak!

Birsalmasajt! akibe, ha beleharapnak megtudják, hogy nagyon savanyúúú

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!