Keresés

Részletes keresés

Sir Balambér Creative Commons License 2004.04.23 0 0 8
:) Az is az nbh volt? Vagy csak a fidesz szerette volna?
Előzmény: kábelbúvár (7)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.04.23 0 0 7
"Nemzetbiztonsági ügy lett a lejtő utcai villa? :) "

Ha Tompika nagymamájának adatai Megfigyelési Ügy tárgyát képezik, akkor Minden!
;-)

Előzmény: Sir Balambér (-)
Sir Balambér Creative Commons License 2004.04.23 0 0 6
Nekem mindentől függetlenül, csak azért érdekes, mert kicsit a kulcsár ügyre hasonlít a dolog. Hol volt itt veszélyben a nemzet biztonsága? Marcsi néni nem az mszp-re szavaz, ha kiderül, hogy juhásznak még a jelentősen "áron alul" eladott villára sem lehetett pénze? :)
elemes Creative Commons License 2004.04.23 0 0 5
bocsi; en probalkoztam es elemtettek a rendelkezeseket. a szeljegyes izerol nem tudtam.

de: a szerzodes olyan szemelyes adatokat tartalmaz, amelyek nem feltetlenul tartoznak "barkire" ...

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.23 0 0 4
Tévedsz!

Amíg a szerződés (kivéve a banktitkot tartalmazó szerződéseket) széljegyen van, addig bárki kérhet róla hiteles másolatot oldalanként 100 Ft-ért anélkül, hogy az érdekét valószínűsítette volna. Ez az Inytv-ben lévő nyilvánosság elvének kiterjesztő értelmezése, nem minden hivatalban értelmezik így, sajnos.

Előzmény: elemes (1)
dez1 Creative Commons License 2004.04.23 0 0 3
Egy biztos, aki sokat járt földhivatalba (én egy időben,a mikor kéglit kerestem) az láthatta, hogy a neppereknek külön ablakuk volt....

A főnök megvesztegetése nélkül ilyen aligha lehetne....

Az is igaz, hogy a korábbi állapotokhoz képest javult a helyzet, de még kb ugyanennyit kellene javulnia.

GYÉMÁNT Creative Commons License 2004.04.23 0 0 2
Csak szólok, hogy van már ilyen topic:)
elemes Creative Commons License 2004.04.23 0 0 1
a szerzodes nem nyilvanos (sosem lett volna az, de nehany ev ota ezt konkretan szabalyoztak).a tulajdoni lapokon csak egy iktatoszam szerepel, az alapjan lehet az iktatoban kerni a szerzodest, ahol megkerdezik, hogy igazold betekintesi jogosultsagodat: tulajdonos vagy meghatalmazott kepviseloje?
Előzmény: haluska (0)
haluska Creative Commons License 2004.04.23 0 0 0
Egy nagy NULLA.
Az újságíró bemegy és mivel a földhivatali adatok nyilvánosak, némi pénzért kikérheti.
Sir Balambér Creative Commons License 2004.04.23 0 0 topiknyitó
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=tf&f=3

Nemzetbiztonsági ügy lett a lejtő utcai villa? :)

[Magyar Hirlap]

A Fővárosi Földhivatal vezetőjét azért gyanúsítják hivatali visszaéléssel, mert úgy vélik, hogy egy újságírónak adatot szolgáltatott ki az egyik miniszter ingatlanügyéről - értesült a Magyar Hírlap. Háromrendbeli vesztegetés címén megszüntették ellene az eljárást.

Az ügyészségi nyomozó hivatal nem nyomoz tovább Pálfalvi István ellen - közölte a főügyészség szóvivője. Dobos Gabriella szavaiból kiderült, hogy nem találtak olyan bizonyítékot, amely megerősítette volna a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) feljelentésében foglaltakat. Vagyis azt, hogy a Fővárosi Földhivatal vezetője pénzért vállalta ügyek kedvező elintézését.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!