Keresés

Részletes keresés

PazsyFan Creative Commons License 2013.12.11 0 0 21

 

PazsyFan Creative Commons License 2013.12.11 0 0 20

Híresek lettünk. :)

Igaz már nem él a topic, de Szegô Tibor fantasztikus interjút készített Ferivel. Amiben a Fan Club is megemlítésre került.

Nagyon jó kis interjú sorozat. Szívesen látnánk még Németh Karcsit és Klampit is késôbb a sorozatban.

Hajrá Feri ;)

ttfan38 Creative Commons License 2004.05.26 0 0 19
Szia Wik!
Nem gond, hogy csak most írtál, habár pöröghetne ez a topic jobban is.
Bizonyos szempontból igazat adok neked. (Én is szeretem a lányokat nézni :-) ) Tudnak ök is remek meccseket játszani, férfi NB1/b NB2-es szinten elvannak. De én most a hazai férfi és nöi élvonalról beszéltem. Hol látsz te olyat, hogy egy agyonnyesett labdára valamelyik nöi játékos fonákból ászt pörget? Szerintem sehol. (És ez most nem a nöi játékosok fikázása akar lenni, egyszerüen jobban szeretem a férfi pp.-ot nézni.) Kíváncsi lennék egy Pászy, Németh, Pagonyi (ide helyettesítsd be akármelyik férfi éljátékost) VS Tóth Kriszta meccsre. Ugye nem lenne kétséges az eredmény?
És abba még nem is mentem bele, hogy az egész magyar férfi asztalitenisz fel van áldozva a nöi pingpong oltárán. (És ez nem csak az én egyéni véleményem.) A nöknek egy férfi tökéletes edzöpartner a már említett erö-különbségek miatt, de ugyanakkor hol található férfi edzöpartner? Sehol, csak külföldön, ahova utaztatni kéne a játékosokat, de erre nincs pénz. Az egyetlen üdvözítö megoldás szerintem a több pénz lehet, utaztatni kellene a játékosokat Pro Tour-okra, edzötáborokra, stb... De amíg ennyi pénz jut a pp-ra Mo.-on , addig sansztalan a kitörésünk a mostani helyzetböl. Amíg csak a fociban van a pénz Mo.-on, addig itt nem lesz változás. Nem rendezünk világversenyeket, európabajnokságot (nem ifire gondoltam), ezért nézök sincsenek, így pénz sincs.
Így a mostani eredményeknek is örülnünk kell.
Hírtelen ennyi jutott eszembe. Majd írj ha ráérsz!
ttfan38
Előzmény: Wikmettys (18)
Wikmettys Creative Commons License 2004.05.25 0 0 18
Szia ttfan!

Bocsi, hogy csak most reagálok, de lusta mivoltomból kifolyólag mindíg csak olvasni járok ide.
Szóval az én véleményem szerint nem lehangoló a lányokat ( :) ) nézni, de a játékukat se. Egy bizonyos szint fölött nagyon jó kis meccseket tudnak játszani, gondolok itt Braunra, Fazekasra, Nemes Olgára, Tóth Krisztire, Boros Tamarára (teljesség igénye nélkül). Meg ajánlom neked, hogy nézd meg egyszer Deng Yaping egy meccsét...

Üdv

W

ttfan38 Creative Commons License 2004.05.25 0 0 17
Bocsi, nem Pázsy lett a 2. az Olimpián, hanem Németh. Csak 1 sorral elírtam.
Előzmény: ttfan38 (16)
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.25 0 0 16
Hali!
Ma is régi eredménnyekkel foglak bombázni benneteket.
Németh Károly egyéni eredményei:
1994 EB Bejutott a 32 közé. Itt sajnos Carl Prean-tól kapott ki, 2:0-ás vezetésröl. (3:2-re)
1996 EB Bejutott a 16 közé. Itt Jean Michel Saive verte meg 3:0-ra, de Karcsi a 32 között Dimitrij Mazunovot verte 3:1-re.
1995 VB Bejutott a 32 közé. Bravúr a javából! Nagyon sok klasszis játékos nem jut életében a 32-nél tovább(Trinko Keen, Matthew Syed, Koji Matsushita), tehát elismerésre méltó ez az eredmény.
Pázsy Ferenc egyéni eredményei:
1996 Olimpián a csoportjában 2. lett, de sajnos csak 1 jutott tovább.
2003 EB Bejutott a 16 közé. Itt Timo Boll ejtette ki, sajnos nagyon simán. 3:0 De megverte a fötáblán Lucjan Blaszczyk-ot.
Feri eddig amely VB-n elindult, mindíg feljutott a fötáblára, de ott sosem jutott be a 64 közé (Így már érthetö, hogy miért bravúr Német Karesz 32-be jutása).
Olimpián még nem szerepelt.
Itt csak a föbb eredményeket írtam le.
Üdv
ttfan38
Előzmény: ttfan38 (14)
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.18 0 0 15
Sziasztok!
Szomorú hírrel kell kezdenem a hetet. Nem lesz magyar férfi asztaliteniszezö az olimpián. Sajnos Feri kikapott Trinko Keen-töl (miután szenzációs játékkal legyözte Istvan Moldovant), és ezzel lekerült az alsó ágra, ahol megverte a Fazekast búcsúztató Geir Erlandsent, majd kikapott a norvég Allan Bentsentöl. Ez a 2. olimpia sorban, ahol nem lesznek magyar asztaliteniszezö férfiak. Hát szomorú, talán majd 4 év múlva.
Üdv
ttfan38
Előzmény: ttfan38 (14)
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.14 0 0 14
Hali mindenki!
Mivel most zajlik az Olimpiai világselejtezö (ez az utolsó esély a kijutásra), és itt érdekeltek vagyunk, ezért beszámolok, hogy eddig mi történt.
Pázsy Feri az elsö körben legyözte Dimitry Chumakov-ot 4:0 -ra. Ez a fehérorosz srác játszott a válogatott meccsen is, ahol Fazekas verte 3:1-re. Úgyhogy Feri már biztosan továbbjutott a csopportból, ahol még Istvan Moldovan Norvég játékos van. Azért, hogy ki legyen a csoportelsö még játszaniuk kell. Ferinek hozni kéne azt a meccset, és akkor egy csoportmásodikat kaphatna a fötábkán. De jó volna, ha Feri mehetne az olimpiára.
Még 2 magyar volt a selejtezön. Jakab János és Fazekas Péter.
Jakab - Monterio 0:4
Jakab - Saive (Philip) 3:4
Így Jakab nem jutott tovább a csoportból.
Fazekas 2-es csoportba került, úgyhogy biztos továbbjutó, de az elsö helyért játszania kell Leung Chu Yan hongkongi játékossal.
Sok sikert mindenkinek!
Üdv
ttfan38
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.13 0 0 13
Szia Wik!
Igen ott volt a Braun Évi, a Fazekas csak késöbb jött. Nem nézett ki csúnyán :)))
A meccs tényleg nem volt csúcs, nekem föleg Németh Karcsi játéka teteszett. Jakab sem volt rossz.
És hogy miért is volt ez a motíválatlanság a csapatok részéröl?
Nos pletykálják, hogy mind a Kecskemétböl, mind a BVSC-böl mennek el játékosok Németországba játszani. Azt hiszem 3-an 3-an mennek el. Így jövöre még több játékosunk játszik a legerösebb bajnokságban. Kérdés az, hogy az 1. vagy a 2. osztályba mennek a fiúk? Ki megy 1.o-ba , ki 2.-o ba?
Szerény véleményem szerint Bundesliga 2.osztályba csak pénzkereset céljából mennek a játékosok (tisztelet a kivételnek). Egy Magyarországi válogatott játékosnak, az 1. osztályban a helye. Ebben az évben csak Zwickl Dani játszott 2. osztályt. Szerintem jövöre neki is feljebb kéne játszani, ha a fejlödés a cél. Pázsy elött le a kalappal, jól zárta az évet. Remélem marad jövöre is a németeknél. Jó lenne jövöre Demetert, Marsit, Németh-et a Bundesliga 1.-ben látni. Az lenne csak a szép.
A Stat - BSE meccsen nem voltam, nem szeretem a nöi meccseket. A férfiak után eléggé lehangolóak.
Te nem így vagy vele?
A Nemzeti Sportot mindjárt elolvasom.
Üdv
ttfan38
Előzmény: Wikmettys (12)
Wikmettys Creative Commons License 2004.05.12 0 0 12
Szia fan!

Igen, ott voltam, de én csak a Braun Évit láttam, a Fazekas Marcsit nem.... Basszus... ;)

Azért így zárójelbe megjegyezném ehhez a bejegyzéshez, hogy ez a meccs szerintem katasztrófálisan rossz volt. Motiválatlannak tűntek a játékosok, a Lehel kb 5-ször (!!!!!) szervált el a Marsi elleni meccsén, az egyikkel veszítette el a meccset, szóval az abszolút dekoncentrálság jellemezte a meccset. Elnézést kérek, akit megbántottam, de ez az én magánvéleményem.
A Németh Karcsi ellen le a kalappal, ha jól emléxem 0-2 ről fordítva nyert. És azért ne felejtkezzünk meg Jakabról, aki szintén ha emlékezetem nem csal 0-2 ről (1-2 az tuti) nyert a Demeter Lehel ellen, valami szuper játékkal. Sajnos nem tudtam ott lenni a tegnapi női elődöntőn, ahol a Stat 7-4 re nyert a BSE ellen, és amelyről a mai nemzeti sPORt elég lehangolóan ír. Csak azt felejtik el, hogy 4-2 a BSE-nek volt, és a Braun Évi, ha hozza a Póta elleni meccset, bármi lehetett volna. Persze, a sportba nincs ha, meg feltételes mód....

Na üdv

W

Előzmény: ttfan38 (11)
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.11 0 0 11
Szevasztok rajongók!
Mivel Feri az idén már nem játszik Németországban, így maradnak az egyébb infok.
Hétvégén volt a BVSC-Kecskemét Extraliga döntö, amit a BVSC nyert.
Németh Karcsi fantsztikusan játszva nyert 2 meccset. Az elsö (valljuk be papírforma 3:0-ás) gyözelme Szarka Levente felett született, aztán következett a nehezebb meccs Soma (Somosi Miklós) ellen. A két 'volt' válogatott játékos hatalmas csatát vívott, remek labdamenetekkel. (Német Karcsi 4 méterre az asztaltól akkora fonák ászt pörgetett, hogy felállva tapsolt a tömeg. Mindezzel a régi szép idöket idézve. Emlékszem egy vállogatott mérközésre, amikor Karesz a Philip Saive ellen játszott a BVSC termében, és hatalmas, parázs csatában gyözte le a belga játékost.) Németh vesztett állást nem ismerve küzdött, s nyert Somosi ellen. Szép meccs volt.
Wik: Nem tudom ott voltál-e, de ott volt a Fazekas Marcsi is. Most próbálkozhattál volna :)))
Üdv
ttfan38
Előzmény: ttfan38 (10)
ttfan38 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 10
Sziasztok fanok!
Mivel a mi Ferinknek végetért a szezon, most várhatjuk a következö évet, ami reméljük még sikeresebb lesz, mint a mostani volt.
És akkor most egy kis off-topic, de azért Bundesliga (és asztalitenisz természetesen).
1997/98 és 1998/99 -ben játszott még egy magyar a Bundesliga 1. osztályában. Ö Németh Károly volt, aki mindenki csak a "nagy küzdö" Karesz-nak hívott. Nagyon sok válogatott mérközést vívott, nagy ellenfeleket gyözött le, és a magyar csapat nagyrészben neki köszönheti a 94-es EB 5.helyét. Birmingham-ben. A csapatmeccsek során csak 1 vereséget szedett össze, szinte minden ország ellen hozta a 2 gyözelmet. (Kivétel Lengyelország, ahol kikapott Blaszczyk-tól, de azt a meccset is nyertük.) Olyan neveket vert meg, mint Gatien, Legout, stb..
Akkor lássuk a 97-98 as szezonban kiket vert meg:
Németh - Ma Wenge 2:1
Németh - Samsonov 2:1
Németh - Xu Zengchai 2:1
Németh - Wang Liqin 2:1
Németh - Erik Lindh 2:0
Németh - Mikael Appelgren 2:1
Németh - Chan Kong Wah 2:1
Németh - Richard Prause 2:0
Németh - Trinko Keen 2:0
A 97/98 -as szezon elsö felét 7 gyözelem 11 vereséggel zárta, a második felét 2 gyözelem 13 vereséggel sajnos. A 98/99-es szezon sajnos még gyengébben sikerült. De ezt majd késöbb.
ttfan38
ttfan38 Creative Commons License 2004.04.29 0 0 9
Sziasztok!
Még tartoztam egy eredménnyel a hétvégéröl, ugyanis 2 meccs ment le, és ezzel lezárult az alapszakasz. Feri csapata, sajnos nem jutott be a rájátszásba, mert a 7. helyen végzett, és csak az elsö 4 jut tovább. A hétvégén (25-én) a TTV RE-BAU Gönnern ellen játszott az SV Weru, és elsöprö gyözelmet arattak. Weru - RE-BAU 6:2
Sajnos Feriék a párost megint elbukták:
Pázsy/Waldner : Roßkopf/Zhao 2:3
De az egyénit simán hozta a magyar játékos:
Pázsy - Stehle 3:1
Így Feri már a ranglista 20.helyén áll, megelözve olyan neveket mint: Trinko Keen, Philip Saive.
Gratulálunk!
U.i: Még várható, hogy írok ide a Magyar-Brazil foci kapcsán, egy kicsit off cikket, de kapcsolatban lesz az asztalitenisszel.
ttfan38
ttfan38 Creative Commons License 2004.04.27 0 0 8
Hali mindenki, és persze Wikmettys!
Elöször is Wik-nek:
"Én nem tudom eldönteni, h tényleg Te vagy-e PF."
Nem is kell, eldöntöm én. NEM én vagyok Pázsy Ferenc. Ez csak poén volt. Belöle csak 1 van, és az utánozhatatlan. Örülök, hogy tetszik a topic, ma is bövült, pár infoval.
Azt hiszem kint él, de gyakran hazajön. Fazekas Marcsinál lehet próbálkozni, hátha sikerül. Legfeljebb kap ö is egy topicot :)))

És akkor a legfrisebb eredmények:
Lement pénteken az SV Weru Plüderhausen - TTF Liebherr Ochsenhausen meccs, ahol 5:5 -ös döntetlen született, de Pázsy Feri fantasztikusan játszva megnyerte mind a két egyéni meccsét, és nem is akármilyen ellenfelek ellen:
Pázsy - Cioti 3:1
Pázsy - Mazunov 3:2 (döntö szett 11:9, erre mondják, sima meccs..... Mazunov egyébként 12 gyözelem, 4 vereséggel, 2. helyen áll a Bundesliga ranglistán.)

Sajnos párosban nem sikerült a meccset nyerni:
Pázsy / Waldner - Smirnov / Mazunov 0:3

Gratulálunk Feri!

Előzmény: Wikmettys (7)
Wikmettys Creative Commons License 2004.04.25 0 0 7
Szia ttfan!

Én nem tudom eldönteni, h tényleg Te vagy-e PF, de mindenesetre örülök ennek a topicnak. Biztos, hogy olvasni fogom, mert érdekelnek az eredményei. Drukkolok, hogy minél jobb eredményeket érjen el minden szinten.
Nem is tudom, hogy tulajdonképpen kint él, vagy csak meccsre jár ki? És a felesége hogyan bírja? Mindenesetre jó lehet, ha férjnek és feleségnek ugyanaz a sportja... Nem tudod a Fazekas Marcsi szabad? ;)))

üdv

W

ttfan38 Creative Commons License 2004.04.23 0 0 6
Hali!
1. A topic valszeg nem lesz túl népszerü, mert a ping-pong forum sem nagyon az. De akit érdekelnek érdekes dolgok, azok itt helyben megtalálhatják összeszedve.
2. Pázsy Ferenc :)
Üdv
ttfan38
Előzmény: Wikmettys (5)
Wikmettys Creative Commons License 2004.04.23 0 0 5
Szia!

Kiváncsi vagyok mennyire lesz sikeres ez a topic. De Te, topicgazda! Te ki vagy?

üdv

W

Előzmény: ttfan38 (4)
ttfan38 Creative Commons License 2004.04.23 0 0 4
Akkor jöjjenek a páros eredmények:

Pázsy/Waldner : Krzeszewski/Hielscher 3:1
Pázsy/Waldner : Chtchetinine/Müller 3:2
Pázsy/Waldner : Tugwell/Schlichter 2:3

Pázsy/Yang : Boll/Grujic 2:3
Pázsy/Yang : Chuang/Mazunov 0:3
Pázsy/Yang : Wosik/Lee 1:3
Pázsy/Yang : Maze/Süß 1:3
Pázsy/Yang : Markovic/Carneros 2:3
Pázsy/Yang : Blaszczyk/Chen 3:1

ttfan38 Creative Commons License 2004.04.22 0 0 3
Csak sikerül:
ttfan38 Creative Commons License 2004.04.22 0 0 2
Ö lenne a bajnok:
ttfan38 Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1
Na, akkor a kötelezö dolgokon túl is estünk. :)
Előzmény: bakibaby (0)
bakibaby Creative Commons License 2004.04.21 0 0 0
kicsit tobb mint 0 meccset nyert eddig...

bb

ttfan38 Creative Commons License 2004.04.21 0 0 topiknyitó
Jelenleg a topic címében szereplö (elnézést az ékezetekrét, de nincs hosszú ö,ü -m) személy a legjobb (vilgranglista alapján) Magyar férfi asztaliteniszezö. Most a legerösebb Európai bajnokságban, a Bundesliga 1. osztályában játszik, az SV Weru Plderhausen-ben. Jelenleg az egyetlen Magyar a bajnokságban (1. osztály), régebben Németh Károly is a Bundesliga élmezönyében játszott. Pázsy eddigi egyéni meccsei:
Pázsy - Erlandsen 0:3
Pázsy - Feth 1:3
Pázsy - Steger 2:3
Pázsy - Meng 0:3
Pázsy - Feth 3:0
Pázsy - Fejer-Konnerth 3:0 (!)
Pázsy - Chen 2:3
Pázsy - Keen 0:3
Pázsy - Chtchetinine 3:0
Pázsy - Filimon 2:3
Pázsy - Tugwell 3:0
Pázsy - Schlichter 0:3
Ezennel megalakult a Pázsy Fan Club! Asztaliteniszezök gyertek, szurkoljunk a Magyar sikereknek!
ttfan38

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!