Keresés

Részletes keresés

Probatbicol Creative Commons License 2004.04.17 0 0 12
Hazugság. A koldusoknak biztos nem ígért semmit, legfeljebb a hajléktalanoknak. Folyton az ilyen kis maszatolásokkal, csúsztatásokkal próbáltok manipulálni.
Előzmény: Tiltast_kovetelek (11)
Tiltast_kovetelek Creative Commons License 2004.04.17 0 0 11
A, ertem...eberseg...a legtobb ballibcsi erv helyett a masik nyelvtani hibait cincalja, oreg csont ezt nem en kezdtem el, gyengulsz, enervalt kezdesz lenni...fel a fejjel...(:-)

Ha exporta melozom akkor miert lenne a fonokom D-209-es?
Nekem nincs fonokom.

Koldusoknak telire menedeket igert Megyo baratod, ebbol semmi sem lett, helyette Budapesten privatizalnak egy-ket ilyen epuletet.

Előzmény: Probatbicol (9)
Tiltast_kovetelek Creative Commons License 2004.04.17 0 0 10
Azert az india, kinai ut koltsege mennyi is volt, ja persze az allami ut volt...de minek a francnak utaztak el a vilagvegere kb. 100 fazonnal?
Epul mar a kinai autopalya?(:-)
Biztos vagy te abban, hogy Megyo 7 koktelos udulesenek a koltsegeibe nem szallt be az allam?
Demszky is a horvatorszagi palotajaba a fovaros penzen utazik, a fovaros kocsijaval...ezek egyforman lenyulnak mindent.
Előzmény: wizes (7)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.17 0 0 9
Átmentél az éberségpróbán, a helyesírás alapjaival tehát tisztában vagy, van remény.

Ha exportrta dolgozol, akkor neked MP sokkal inkább főnököd, mint nekem. Te függsz tőle, én nem.

Beígérte a jólétet a koldusoknak? Tényleg? Mikor, hol?

Előzmény: Tiltast_kovetelek (6)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.17 0 0 8
Na, neked is egy kis nyelvlecke: az ember nem a karórájában van, hanem a karórája van rajta.

Egyre több a koldus? Tényleg? Nahát!? Mennyivel van több koldus most, mint 2001-ben? Vannak erre vonatkozó adataid? Megosztanád?

Előzmény: bírósági párttikár (5)
wizes Creative Commons License 2004.04.17 0 0 7
OVitykád 32 millás bostoni repcsije nem izgat?
Legalább Megyó a saját pénzén nyaralt.
wizes.
Előzmény: bírósági párttikár (5)
Tiltast_kovetelek Creative Commons License 2004.04.17 0 0 6
Nem semmi.
Mit kolt ram az ALLAM?
Meselj pajtas?
Elozeteskent exportra melozom, beteg nem voltam mar 10-15 eve, autoval kozlekedem.
Miert oktatsz ki, amikor:
" álami " 1 db "l"-el irod...
Hmm...

Megyo dumal a koldusokkal 2001-ben, beigeri nekik a JOLETET egy 2 millas oraval a karjan, majd nem tortenik semmi.
A kormanyhivatalok athelyezesere koltendo tobb milliard forintot a koldusokra, a szegenysegre kolthetne a fonokod, ezt olyan nehezen erti meg egy szocialisan "erzekeny" balliberalis szavazo?

Előzmény: Probatbicol (4)
bírósági párttikár Creative Commons License 2004.04.17 0 0 5
"A koldusok szavazatai döntik el a választásokat?"

Mivel egyre több ember kényszerül az lenni, talán van nekik is beleszólásuk, nem?

Vagy csak az évente 7 alkalmommal külföldre nyaralni járó miniszterelnök úr dönthet a két milliós órájában ezekről a kérdésekről?

Előzmény: Probatbicol (2)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.17 0 0 4
Mindjárt elsírom magam, itt az első ember, akire az állam nem költ semmit.

De ha elmagyarázod, hogy Megyó karórájának mifene köze van az álami szervek ésszerű elhelyezésének kérdéséhez, akkor befizetlek egy magyar nyelvi tanfolyamra.

Előzmény: Tiltast_kovetelek (3)
Tiltast_kovetelek Creative Commons License 2004.04.17 0 0 3
No, lehet hogy nem irok jol, de tudod ram senki semmit sem kolt, de nem is kell, nem ugy mint a Megyora, aki mar nem oooo-zik.
Tudod en egy poor szavazo vagyok, aki meg az eletben nem kapott az allamtol semmit,csak perkalom az adot, igy nem hinnem hogy velem kellene fogalkoznod, hanem a kormamy dolgaival.
Rohejes, hogy a kormanyodnak nincs mas problemaja.
Te meg ezt beveszed, mint egy pojas bebi a cumit.(:-))
Előzmény: Probatbicol (2)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.17 0 0 2
Miről lehet egy órával dumcsizni? Pláne egyetemben...

Aztán, még szép, hogy felállított sátorban dumcsizott, próbált volna meg nem felállítottban.

Aztán: vajon miért volt fontos akkor dumcsizni koldusokkal, most meg már nem? A koldusok szavazatai döntik el a választásokat?

Látom, a te nyelvi képzésedre is lehetne fordítani némi összeget, holmi kormányköltöztetés helyett. Értem én, hogy mindenáron be akartad szőni ezt a két millát, de ilyen primitíven...?

Előzmény: Tiltast_kovetelek (1)
Tiltast_kovetelek Creative Commons License 2004.04.17 0 0 1
Mennyibe kerul mindez nekunk?
Inkabb foglalkozzanak a kossuth teri metroben piheno koldusokkal, meg a budapesti kosszal, nyomorral, kutya mocsokkal stb.
Megyo 2001 karacsonyan felallitott satorban beszelgetett a koldusokkal, azota hanyszor dumcsizott a 2 millas orajaval egyetemben?
Most mar nem fontos...
Előzmény: Probatbicol (-)
gyulahut Creative Commons License 2004.04.17 0 0 0
Ez a hír legalább egy hete ismert.
Előzmény: Probatbicol (-)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.17 0 0 topiknyitó
2002 decemberében jelentette be a kormányszóvivő, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök javaslatára bizottságot állítanak fel a nemzeti és állami jelképrendszer áttekintésére. A kormány a szakértői bizottság feladatául szabta „a magyar nemzetet és államot megjelenítő intézmények és jelképek megnevezésének, elhelyezésének, a nemzeti és állami ünnepek és protokoll szabályainak, valamint a nemzeti és állami jelképek és ezek használatának rendezett áttekintését”.

A történészek, jogászok, írók és művészek, valamint az egyházak és a határon túli magyarság képviselőiből szervezett tizenhét tagú grémium vezetésére Glatz Ferenc volt akadémiai elnököt kérték fel. A bizottság munkáját 25 tagú konzultációs testület segíti.

A jelképbizottság eddigi tevékenységéről Glatz a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomkutatási Központja által rendezett múlt heti konferencián beszélt. Beszámolt arról, hogy a bizottság a miniszterelnök kérésére javaslatokat dolgozott ki a kitüntetések rendszeréről, a zászlóról, a címerről, emellett tanulmány készült az ünnepekről, a magyar állami intézményekről. Ami a kitüntetéseket illeti, szorgalmazzák, hogy az egyszeri, pénzjutalommal járó Kossuth- és Széchenyi-díjról a kormány döntsön, az életre szóló, a pénzjutalom nélküli Corvin-lánc pedig államfői kitüntetés legyen, ne pedig miniszterelnöki szintű elismerés.

Lapunk úgy tudja, hogy a magyar nemzetet és államot megjelenítő intézmények elhelyezésével kapcsolatos jelentést a jövő héten tárgyalja meg a kormány. Ezt megelőzően, kedden Glatz Ferenc találkozik Medgyessy Péterrel. Információink szerint a bizottság nem tartja alkalmasnak a budai Várat politikai adminisztrációs központnak. (Mint emlékezetes, Orbán Viktor azt tervezte, hogy egy 2002-es választási győzelem esetén a miniszterelnökséget felköltözteti a várbeli Sándor-palotába.) A jelképbizottság most azt javasolja, hogy az Alkotmánybíróság költözzön a Várba. Az elképzelések között szerepel egy úgynevezett Magyarok Háza kialakítása is a várbeli Szentháromság téren. Glatz korábban szólt a volt hadügyminisztérium palotájának újjáépítéséről. Szerinte ez az épület – a londoni Tower mintájára – a magyar történelmi, állami és nemzeti szimbólumok méltó elhelyezését szolgálhatná.

A bizottság állami politikai-adminisztrációs központnak a Kossuth teret ajánlja. Ennek keretében indítványozzák, hogy a miniszterelnök költözzön ki a Parlamentből, és hivatala a Földművelésügyi Minisztérium Kossuth téri épületében vagy a Magyar Televízió Szabadság téri székházában, a volt Tőzsdepalotában legyen. Azt is támogatják, hogy a Legfelsőbb Bíróság kapja vissza a volt Kúria, a jelenlegi Néprajzi Múzeum épületét, míg a múzeum az egykori Kilián laktanya épületegyüttesébe költözzön.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!