Keresés

Részletes keresés

Kristanna Creative Commons License 2008.10.24 0 0 33
Nagyon nagyon szeretem RA-t, az első album, amit hallottam tőle, a Rock'n roll volt, imádom ahogy rájátszik az előadókra, nagyon jók lettek a dalok. Az Easy Tiger is zseniális album, bár Magyaro.-n még nem láttam sehol.:-(
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.06.18 0 0 32
Köszi.
Nem RyanA lemez lesz. De az is lehet, hogy "kivárok", behozzák-e, aminek kevés esélyt jósolok egy apró kiadó esetében.
Előzmény: Boy in the dirty shirt (31)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.06.18 0 0 31
Nem tudom, hogy rendelték, egészen fura, hogy ilyen olcsón meg tudták szerezni; szerintem nem az Amazontól, az viszont biztos, hogy az USA-ból, mert az eladó elmondása szerint a dollár-forint árfolyam határozza meg a végső árat. Az üzlet az Oktogonnál van, Teréz krt. 19., 353-1751, hétfőtől péntekig 11-től 6-ig vannak nyitva, szombaton 10-től 1-ig.

Kitalálom... Heartbreaker? Love is hell? Na jó, nem találom ki. :)

Előzmény: Ogg Ángyi (30)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.06.17 0 0 30
Mondd csak, hova esik ez a Zenebarlang? Azt egész véletlenül nem tudod, min keresztül rendelték? Amazon vagy valami saját forrás? Gondolom egyéb zenei beszerésre is boldogan vállalkoznak, nem?
Előzmény: Boy in the dirty shirt (6)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.06.11 0 0 29
aha... (közben elég ostobán nézek a fejemből - vajon miért???) :-)
egyébként recept: nem hasonlítgatni hanem örömködni inkább!
Előzmény: Boy in the dirty shirt (28)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.06.10 0 0 28
A So Alive olyan, mintha a Joshua Treere íródott volna :). A Shallow meg egy korai Oasis-számra, a Cigarettes & Alcoholra hasonlít (nagyon).
Előzmény: Ogg Ángyi (26)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.06.10 0 0 27
Éppen pont most akartam írni, hogy végre megérkezett (mondta a zürge aki az egészet intézte, hogy az EU-szabályok hivatalos átvétele miatt minden csúszni fog, hát igaza lett, de a végén 3800 Ft-ba került a lemez, úgyhogy bőven megérte (de az átverés veszélye amúgy sem állt fönn, lévén hogy utólag fizettem)).

A címadó dal 10/10, a többi közül a legjobban az 1974 és a Wish you were here tetszik, ööö, meg a Shallow és a Luminol, meg a Note to self... Lendületes az egész, és azért mégis más így egyben meghallgatni.

Viszont a This Is It-tel nem vagyok kibékülve. "Ez az" - de mi, meg minek? Ezt a stílt, már ha a Strokes-re akart rájátszani Ryan, nem kellene erőltetni, az a furán zúgó repülőgépzaj meg határozottan idegesítő. (A koncertfelvételen szerencsére ezt nem hallani.)

Előzmény: Ogg Ángyi (26)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.06.10 0 0 26
Hát, jól át lettél verve, ha még _mindig nem_ kaptad meg a lemezt.
Én viszont minél többet hallgatom úgy vegyesen, annál inkább tetszenek a régi számai :-).
RnR-ről azért még maradt a So alive favoritnak.
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.17 0 0 25
A rövid Friends-gyászszünet után most épp egy monoszkóp látható a Ryan-Adams.com oldalán, az ablak felirata Esto es una prueba de la emergencia transimitó la red.

2:-)

Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.12 0 0 24
Még nem, de írok azonnal, amint. Hogy milyen.
Előzmény: Ogg Ángyi (23)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.11 0 0 23
koszostrikós: megérkezett már a rákendroll? :-)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.08 0 0 22
ha belinkeled a jóbarik topicba, ott biztos örülnek. propaganda-propaganda! :-)
Előzmény: Boy in the dirty shirt (21)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.08 0 0 21
Tényleg nem egy radikálisan új koncepció (mondhatni tök hagyományos blues), de engem valahogy nagyon megfogott.

Egyre szimpatikusabb Ryan: feldolgozza a Wonderwallt, a Gold borítóján CSUPA NAGYBETŰVEL és sok felkiáltójellel köszönetet mond az Oasisnek, most pedig, amikor az USA-ban leadják a Jóbarátok legeslegutolsó epizódját:

:)

Előzmény: Ogg Ángyi (20)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.06 0 0 20
valamiért nekem nem igazán tetszett, pedig jó lett volna "felfedezni" valami újat. :-(
Előzmény: Boy in the dirty shirt (19)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.06 0 0 19
[off, de NAGYON jó, és végül is hasonlít Ryan Adams rockosabb oldalához!] The Blueskins - Stupid ones

Majd 6 mega, és nem hagyhatom fenn az idők végezetéig (sőt), de borzasztóan megéri letölteni. [/off]

Előzmény: B-side (18)
B-side Creative Commons License 2004.05.06 0 0 18
Nem ismerem. Kik ők?
Előzmény: Boy in the dirty shirt (17)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.06 0 0 17
Csak azt ne mondd, hogy a The Blueskinst is ismered :). Ich heisse Super-fantastisch.
Előzmény: B-side (16)
B-side Creative Commons License 2004.05.06 0 0 16
Ez a Rock n roll nagyon jó kis lemez. Nincs rajta egy lassú szám se, kivéve a címadó dalt.

Ennél már csak a Franz Ferdinand jött be jobban mostanában.

Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.05 0 0 15
akkor álljon itt egy kérdés:
Honnan jött a tisztelt topiclátogatóknak a Ryan Adams-beütése?
(Vagy ez nagyon gügye felvetés?)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.05 0 0 14
Persze, nem rossz egyáltalán, nem bántam meg, hogy megvettem. Nobody Girl talán a legjobb.
Előzmény: Ogg Ángyi (13)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.05 0 0 13
aham... igaz, van néhány deglett link (bár nem mind). :-)
idővel meg csak megszereted, nem?
Előzmény: Boy in the dirty shirt (12)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.05 0 0 12
Igen, tudom, csak pont a Goldot NEM lehet meghallgatni (nem működnek a linkek), viszont naon jó kis kritikákat kapott, meg mindenféle fórumokon ajánlották. A Demolitionről pedig csak 30 másodperces részletek vannak - nem sok.

Előzmény: Ogg Ángyi (10)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.04 0 0 11
najó. adatok/bemutatkozás. ott van egy használható.
Előzmény: Ogg Ángyi (9)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.04 0 0 10
Hogy leközelebb rutinosabb legyél: felmész a honlapjára és belehallgatsz. Az már ad valami támpontot, mi is van a lemezen.
Előzmény: Boy in the dirty shirt (7)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.05.04 0 0 9
khöm... minek is?
Előzmény: Didergő Király (8)
Didergő Király Creative Commons License 2004.05.04 0 0 8
Minden albuma tök más. Ángyi, hová lehet neked emilt küldnei?
Előzmény: Boy in the dirty shirt (7)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.05.04 0 0 7
:o)

Van Rock'n'roll, Demolition, és Gold is - ez utóbbi legalábbis volt, merthogy rövid töprengés után ezt választottam. Viszont egy kicsit másra számítottam - nem rossz, de lehetne benne egy kicsit több gyors dal, és egy kicsit kevesebb felszínes country. Bár ez csak az első néhány hallgatás utáni vélemény.

A Demolition milyen?

Előzmény: Ogg Ángyi (3)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.04.24 0 0 6
A Rock'n'roll-t megrendeltem a Teréz körúti Zenebarlangban (3600 forint mindennel együtt, csak néztem, hogy lehet ennyire olcsó... bár várni kell rá néhány hetet), úgyhogy a Demolitionnek jobban örülnék :).

Május harmadikán pedig megjelenik a Love is hell első és második része együtt, egy lemezen.

Előzmény: Ogg Ángyi (5)
Ogg Ángyi Creative Commons License 2004.04.24 0 0 5
off: hát... sokhelyen volt már szó róla. Csak én nem találom a Vészbanyák könyvem, hogy frissítsem a TUDÁST... khm. szóval a kobakológiát. on.
de vissza: ha peched van, akkor nem találsz ott rockandrollt, mert egy példány volt, és az nálam landolt. Talán rendeltek hozzá azóta :-)
Előzmény: Boy in the dirty shirt (4)
Boy in the dirty shirt Creative Commons License 2004.04.24 0 0 4
Köszi! Meg fogom nézni!

Hmm, Terry Pratchett-topik már van? :) Detritusz, Detritusz!

Előzmény: Ogg Ángyi (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!