Daewoo Esperóm van és nem megy az ablak fűtés hátul sem meg a tükörfűtés sem. A bitosíték táblánál van áram, a műszerfali kapcsolón van áram. Az ablaknál már nincs. Tudom, hogy van egy időzítő kapcsoló - ahol a hiba lehet - de nem tudom hol található. Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon boldog lennék.
Huh! ennyire leült ez a topik? A Daewoo Espero egy dögös kis autó. Nekem régen az volt a kedvencem, és mindig irigykedtem azokra, akiknek ilyen autójuk volt. Most már nekem is Daewoom van, de egy kicsit fiatalabb kiadású. Kalos. Ha valakit érdekel, mármint az Espero, Vagy meg szeretné osztani velünk a tapasztalatait, jöjjön el a www.dewooclub.hu oldalra. Ott a fórumban van egy espero topik. Nézd meg és ha érdekel írd meg a véleményedet. Várunk szeretettel.
Hello!
Nekem is van egy Daewoo Esperom 1.5 klimas,elektromosablakos,központizaras,riasztos,melyet eladnék alkatresznek egyben vagy bontva, a jobb oldala/ket ajtonal nagyon törött,müszaki is van rajta 2005-ig,szervizkönyves es olcso.megy a kerekein,a motorja is jol nez ki csak a kipufogo rossz rajta.Allasaban korrodalt egy kicsit.
Az auto budapesten van.Alkatreszenkent is olcso.
Tel:06705469424
Hello!
Nekem is van egy Daewoo Esperom 1.5 klimas,elektromosablakos,központizaras,riasztos,melyet eladnék alkatresznek egyben vagy bontva, a jobb oldala/ket ajtonal nagyon törött,müszaki is van rajta 2005-ig,szervizkönyves es olcso.megy a kerekein,a motorja is jol nez ki csak a kipufogo rossz rajta.Allasaban korrodalt egy kicsit.
Az auto budapesten van.
Tel:06705469424