Keresés

Részletes keresés

jobbegyenes Creative Commons License 2004.04.10 0 0 70
Meg mindig nem derult ki, hogy idiota-e wagy sem az utodpart partigazgatolya az a szegin szipember:)). Anyone, please?!
Fóbiás Józsi
Előzmény: Andy Capp (68)
HanG99 Creative Commons License 2004.04.09 0 0 69
nagyon elveted a sulykot apafej.
a sértegetések olyan fokára léptél, amit csak azzal lehet magyarázni, hogy:
1) valakivel összetévesztesz
2) valamelyik megjegyzésem találónak bizonyult és tüske a körmöd alatt
3) hótt részeg állapotban írkálsz itten
4) szántszándékkal ki akarsz borítani
---
vissza szoktad olvasni amit irkálsz?
orvos látott már?
---
kedves olvtárs ... ha e feltételezéssel sértelek
Ezt eltalaltad ocsike. A magadfalytanal meg a kiwegzoosztag elott se allok egy sorba.
ezek szerint nem szoktál olvasni :(( ... azt sem amire válaszolsz? .. valóban, beírásaid alapján nem jellemző rád az olvasás
----
Mixattal szowa néha örülnék ha magyarul írnál :)
---
hanem kerdezd meg tole ocsike! - majd legközelebb, ha együtt sörözünk :)
most gyun a feherterror - tisztára mint te, ha találva érzed magad, akkor elkezdesz komcsizni.
fifteen minutes of fame - sajnos nemértem, de biztos igazad van :), írkáljak én is be neked német vagy spanyol szövegeket? nagyban segítené az eszmék cseréjét :)
Wo. "Magyar ne loply!" - most akkor magad magyarnak tartod-é? (helyesírásod alapján talán inkább román lehetsz, de én ezért téged a proletár internacionalizmus, meg saját jóizlésem szerint sem ítélhetlek el)
Hat nem az wolt. Csak nem szoktam hozza, hogy walaki naczikat wagy komcsikat mentegessen. Felenk -- es altalaban a wilag felylettebb reszen (again, not completely unrelated topics:) -- nem szokas. Hogy miert? Hat ezen te toprenglyel, piczim... - nálatok a világ fejlettebbik, akarom mondani a legfelylettebb felin mindenkit, akinek nem egyezik a véleménye, azt le szokták lőni? a nézeteltérés valahol ott kezdődött, hogy összekeverted a beosztását és a végzettségét walesának. megbocsátható ha román vagy :) ezt bevallani, vagy más igazát elfogadni nem volt lelkierőd, ehelyett itt vagdalkozol, komcsizol, vered a nyálad ...
---
ha egyszerűbb neked, ne kress érveket, aki nem ért veled egyet az csak komcsi vagy náci lehet. TE MI VAGY SAJÁT BESOROLÁSOD SZERINT? ha te lennél a demokrácia, tolerancia valamint szólásszabadság bajnoka, akkor inkább valami másik rendszert kellene keressünk, mert ez egy zsákutca lenne, de azért remélem ez nem így van :)
----
nincs mellettem fideszes, mert azok csak szótagolva tudnak olvasni, én meg inkább a saját ritmusom szeretem. neked fideszesek segítenek olvasni? akkor érthető beírásod színvonala
----
hány beírásomból jutottál el addig, hogy komcsi vagyok? rá tudnál mutatni az árulkodó szóra, hogy legközelebb jobban tudjam magam álcázni?
egyre inkább durc vagyok én is azon hülyékből kifolyólag, kik nagy nevekkel meg nagy szavakkal dobálódznak, oszt nincs két összefüggő mondatuk, de a bölcsek kövét a zsebükben hordják.

én tisztában vagyok a napszakokkal. néha te is? vagy sosem?

Előzmény: Andy Capp (68)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.09 0 0 68
Wigyorogsz bargyun mint nyilas a "dunaparti esemenyekrol" erdeklodnek nala. Egy egesz tipus wagytok (tobbnyire meg pofara is, ezt igy latatlanban meg merem elolegezni. Ugyanaz a sunyi kultelki gang -- mint pl. horngyula eeftarsad).

szerintem Chomsky letagadná
Szerinted.... Szerintem meg ne itten pofazz, hanem kerdezd meg tole ocsike! Ha szobaall a magadfalytawal (azert wigyazz, mert rendkiwul csontos keze wan:))))

kedves olvtárs ... ha e feltételezéssel sértelek
Ezt eltalaltad ocsike. A magadfalytanal meg a kiwegzoosztag elott se allok egy sorba.

kik esetleg saját maguk érintettek, mégha nem is a bikacsököt suhogtatták, csak a jegyzőkönyvet tisztázták, hogy ne maradjon benne logikai bukfenc.
Ez eze tisztara mint sikula megyei elsotitkar eeftarsad, polpot II megye wezetolye, a hortobagyi nemzeti park tonkreb@szoinak egyike ("Tovis a korom ala" -- malyd nezzed meg moziba) azzal wedekezett amikor a sikkasztasait witattak, hogy most gyun a feherterror. A bikacsokot meg nem molesztallyad, lyol meg wan az horneeftars gyutemenyeben...

ha érdekel családfám,
Abbol legfellyebb annyi derul ki, hogy Mixattal szowa: olyan mint a krumpli; az ertekesebb resze salynos a fold alatt wan.

Hozzászólásod alapján régóta ismered Hornt. Akkor is ez volt róla a véleményed?
Mi az hogy! Nagyonis!!!:))))) (Hihetetlen, hogy ez a ket rowid mondatocska aggya meg egy tolwaly gazembernek a fifteen minutes of fame-et...)

érdekelne hogyan jutottál a hozzászólásomtól a pénztárcádig,
Elmagyarazom:
1) Utalom, ha elloplyak a penztarczam.
2) A komcsi gazemberek egyik fo lyellmezolye (a rutinos tomeggyiklkoagatsok es egyebb emberisegellenes bunok elkowetese mellett) a rendszeresitett lopas (ez, akar hiszed, akar nem, egy eredeti lenini otlet wolt anno a polgarhaboruban). Lasd meg gyurcsany, mekegi, baja, az olalyos filyukak, vecses, etc., etc., es megeccer etc.; walamint Szolzsenyicin leirasa a kommenistak es az "osztalytestwerek" (nezze utanna, hogy kik azok:) szolidaritasarol:)))
3) Te meg megszolalasod alaplyan, ugyebar, szepen bealltal kozelyuk...:) Amugy -- a story not completely unrelated -- a keleteui-nak egyre tobb helyen szinonimalya walt a "tolwaly gazember". Wo. "Magyar ne loply!"

Ha tehát te mint mszmp kb külügyi ovh-ként
Nagyon tewecc, husika. Az a beosztasa wolt. En hazaarulo kollaborans keretlegenykent ismertem meg. (Ha figyeltel, owatosan korulneztel, akkor mar akkor tudhattal dolgokrol. Ezert wan, hogy wolt aki megnezte pl. a Tanut, es wolt aki latta is:)))

leveleimet saját magam olvasom el.
Tenyleg? Es nincs melletted egy fideszes aki szotagolwa felolwassa ("Nem lesz gaz-ar-e-me-les!":))))? Akkor mar csak olyat kene keresned, aki elmeseli neked -- owatost, mintsem howatowabb lelkitorest okozwa --, hogy mirul is szol az az irdatlan sok betu!:))))

honnan tudna rólam Chomsky bármit is írni, ha nem ismer?
A keretlegeny mentalitas megint. "Nyilas woltam, OK. De lattal TE engem walakit is Dunaba loni?! Akkor meg ne pofazz itt nekem! Lyo, kiallok a testwerekert, de nekd KUSS wan!" Kialltal horn keretlegenyeeftars mellett? Igen?! Akkor benne wagy egy szep kis csoportban, akirol Chomsky eleg sokat firkalgatott itt-ott:))) Es tobbnyire (the euphemism of the day!) nem tul szepeket, bilyony (a komcsik bukasat a iii. birodalom bukasawal szokta egyutt emlegetni). Szomru, de neked ez lyutott. Torolgessed szipen:)))

ha neked az éjszaka, mikor itt süt a nap
Lya. Quasi. Nem artana egy ismeretterlyeszto foldralyzi/csillagaszati konywben korulnezned:))) Kezgyed mongyuk Columbusnal:)))))))))))))

beírásod nem az oktalanul berágott
Hat nem az wolt. Csak nem szoktam hozza, hogy walaki naczikat wagy komcsikat mentegessen. Felenk -- es altalaban a wilag felylettebb reszen (again, not completely unrelated topics:) -- nem szokas. Hogy miert? Hat ezen te toprenglyel, piczim...

mindegy kibe rúgunk
Nem, nem. Nem rugtam pl. a lily of the valley-be, Chomskyba, Ed Wittenbe (nem kell tunnod, ki az:), Santa Clausba (pedig hozza nem is wolt szerencsem:) es az emberiseg tulnyomo reszebe se. Altalaban es egesszeben ellenzem a halalbuntetest. DE! Miutan a keresztenyi megbocsatas elwe -- kulonfele okoknal fogwa:) -- nekem nem wallasi parancsom:))), ket esetben halylando woltam/wagyok fenkolt elweimet felulbiralni:
1) Mikor az oktogonon lampawasra rantottak a nyilasokat.
2) A masikat meg talallyad te ki:))))) De wigyazza, mert durcz leszek, ha tewecc, oszt az meg rossz:)))))

Es minden terelgetes ellenere:

Meg mindig nem derult ki, hogy idiota-e wagy sem az utodpart partigazgatolya az a szegin szipember:)). Anyone, please?!

Előzmény: HanG99 (64)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.09 0 0 67
édes vagy :)
Te is edes wagy, husi!

Licitaltal, de wiritani walahogy efelelytette. Maraggyunk tehat a tenyeknel: fenyesited bizony az eeftarsakat szepen. (Oszt mit mondasz malyd, ha a fogorwosod (marha tudod miaz:) megkerdezi miert olyan barna a nyelwed?:)))))

útlegeázodás Creative Commons License 2004.04.08 0 0 66
"wagy Orwell, akirol az egyik langelmellyu eeftarsad azt talalta hinni, hogy egyutt szokunk serezgetni (eletem egyik fenypontya:)))"

Nem a toloba volt?:-))) Belőle kinézem.

Előzmény: Andy Capp (63)
tüzes fal Creative Commons License 2004.04.08 0 0 65
"Kósáné Kovács Magdának a magyar közéletben betöltött szerepe, a magyar társadalom javára végzett munkája, személyes integritása megkérdőjelezhetetlen, és sokkal értékesebb, előbbrevaló, mint bármelyik Fidesz-politikusé"

Kiszólt a lyuk a gödörből....

Előzmény: Törölt nick (3)
HanG99 Creative Commons License 2004.04.08 0 0 64
Bárkit is ismersz, vagy ismerni vélsz (bár szerintem Chomsky letagadná hogy egy szövegértelmezési problémákkal küszködő egyénnekl közelebbi ismeretségben állna), ez az előbbi irománynak nem nevezhető, mert ahhoz logikai fonál vagy egyéb ismérv kellene, maradjunk abban, hogy betűhalmaz, nélam nem ütötte meg az értelmezhető válasz szintjét :)

kedves olvtárs (bár ha e feltételezéssel sértelek, akkor gyorsan visszavonom), vicces, hogy sokan olyanok vélelmeznek ávósokat mások családjában, kik esetleg saját maguk érintettek, mégha nem is a bikacsököt suhogtatták, csak a jegyzőkönyvet tisztázták, hogy ne maradjon benne logikai bukfenc.

ha érdekel családfám, majd kénytelen leszel olvasni, egy-két személyes dolgot elmondtam hozzászólásaimban, ha meg a forrásmunkára sajnálod az időt, akkor nagyban hasonlítasz a bulvárújságírókhoz, kiket annyira lenézel, Te is mondasz nagyokat cseppnyi alap nélkül, csak szóljon minél nagyobbakat.

---
hogy én dicsekedtem volna a te bármiddel? hogy nem dicsekszem unokáiddal az biztos, de ne legyél abban biztos, hogy ők veled dicsekszenek (ha már belementünk ebbe a témába)

mi a bajod a pénztárcáddal?
ez az mit értelmetlen fikázásnak mondanak? jellemző a népnemzeti nagy ellenállókra.
(bár érdekelne hogyan jutottál a hozzászólásomtól a pénztárcádig, és rajtam kívül talán másokat is pl. pszihopatát is, édekes kórisme lehet.
- meg van a logika fonál!
feltételezés: mivel te beírásaid alapján kapod a fizetést a pártközpontból, ha beírásomon felhergeled magd, akkor kevesebbet tudsz írni, és ezért kevesebb pénzt kapsz, tehát laposabb lesz a pénztárcád? - egyéb ötletem most nincs, de szívesen várom magyarázatod, lehetőleg olyat, mit jóan állapotban is vállalni tudsz.
-----------------
Hozzászólásod alapján régóta ismered Hornt. Akkor is ez volt róla a véleményed, vagy most kompenzálsz?
Ha tehát te mint mszmp kb külügyi ovh-ként ismerted meg, akkor számodra ő mszmp kb külügyi ovh kellen hogy legyen, ah walesa kit villanyszerelőként ismertél meg, már csak mindörökre villanyszerelő marad (bár volt menetközben miniszterelnök is).
------------------
hogy van-e írni olvasni tudó ismerősöm, nem tudom, nem e mérce alapján szoktam őket osztályozni, meg a saját leveleimet saját magam olvasom el. nehogy már te, ki szemmel láthatóan szövegértési zavaroktól szenvedsz, szabd meg az írni-olvasni tudás mércéjét, bár te is lehetsz mérce, aki annyira sem tud mint te, az az analfabéta?
--------
honnan tudna rólam Chomsky bármit is írni, ha nem ismer? mer te őt ismered, és elmondod neki milyen vagyok én? tudod te hogy milyen vagyok én? az hogy tudni véled, az egyértelmű, csak az nem, honnan vezeted ezt le. Ha kedvenc lavoros profodnak hasonlóan összefüggéstelenül szövegeltél, akkor nem csodálom, hogy nyomdafestéket nem tűrően nyilatzkozott, de valószínűleg a te értelmi képességeidről, csak azt nem voltál képes felfogni.
--------
akar a féne téged basztatni.
ha neked az éjszaka, mikor itt süt a nap, akkor majd válaszolsz rá mikor a bioritmusodnjak megfelelő. ha az előző beírásod nem az oktalanul berágott (mindegy kibe rúgunk) csapkodás volt, akkor már csak okulási célzattal is szívesen látnám a különbséget a berágásodhoz.
-----------
ha szólsz a moderáknak, akkor még kiveszik a hozzászólásod.

Előzmény: Andy Capp (63)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.08 0 0 63
ezzel a győzelemmel helyedben nem dicsekednék.
Ne is dicsekeggye! Es a felesegemmel, az unokaimmal, es a paperlyeimmel se, mert durwa leszek hozzad. Nem wagytok ti ottan a balkanon piczit lenyulosak? De, kozismerten:))) Lyut is eszembe: es lehetoleg ezer merfoldnel sokkal kozelebb se gyere hozzam, mert akkor szomoru leszek es mindenkinek szolni fogok, hogy wigyazzon a penztarczalyara:))))))))

mindig szeretem jobbos
Hogy micsoda? Olwasgassa ma, egyfelyu! Lyobbos mint Chomsky (orok buszkesegem, hogy ismerem szemelyest is -- te meg malyd kerdezzed meg who's whoban ki az:), wagy Tony Benn, wagy Red Kenny (keressed ki eztet is:), wagy Orwell, akirol az egyik langelmellyu eeftarsad azt talalta hinni, hogy egyutt szokunk serezgetni (eletem egyik fenypontya:))). Es nehogyma az a magyar "baloldal" minositgessen itten, aki ugy nez ki mint Herr margaret "magonna" thatcha es general pinochet szornyszulott offspringlye nezne ki, ha meg egy piczit naczi is lenne!!! Priwatizallyuk a felsooktatast meg az egeszsegugyet?! Mi?! Primitiw fasiszta csocselek... De sokat tuntettem a magadfalyta ellen a randa essok orszagaba. De ott legalabb nem hazudik a magadfalyta: aszongya, hogy igenis en egy fasiszta csocselek (ercsed: tory) wagyok! Lya! Es a "gyűlölettől csöpögő"-hoz: Asszed tan, hogy a magadfalyta balkani komcsit barhol is szeretik?! Mar persze a BAL oldalon: a troczkistak meg most is sziwesen kiherelnenek mindenkit, akinek koze wolt a lyegcsakanyhoz (Oh! gero eeftars! ne haggy el!), es nem artana utannanezned, hogy pl. Chomsky mit ir a magadfalytarol:))) BTW, tudod, hogy Orwell szerint mi a kulonbseg egy kommunista es egy fasiszta kozott? A wodor, piczim:)))))) Na most aztat nem is idezem, hogy oreg Labour-os czimbi kb. hogyan minositette kedwencz kormanyod, amikor meseltem nehany fantaszikus terwerol, mert ugy kimoderalnanak, mint a sicz! (O megengedhette maganak, csak egy sima kis full prof az Imperial College-ben:))))

így ismerted meg?
Rohogni fox! Igen! Meg mszmp kb kulugyi ov. helyettes eeftars korabol, lyelentem! Es mar akkor is tunni lehetet, hogy kicsoda es micsoda (wagy gondolod, hogy a lelkiosmeret nyomaszto terhe miatt wallotta be anno, hogy hazaarulo kollaborans pufalykas wolt?)

mikor éppen a fogaidat rugdalta ki?
Wonzocc az emberisegellenes buncselekmenyekhez ocsike?! Hany awos wolt a csaladban, hogy csokollyam a sziwuket? He?!

értelmezhető választ kérnék
Kerlye nekem is:)))) Es honnan ismernel meg egy olyat? Wan irni/olwasni tudo ismerosod?:)))))

Get a life...

Ps. Es szoklya le arrol, hogy elyszaka b@sztacc, mert meg beragok rad. Most is kozle woltam hozza:))))

Előzmény: HanG99 (61)
HanG99 Creative Commons License 2004.04.08 0 0 61
öreg, első félidőben már a tartalékban edződő harcos!
ugyan úgy állítod be, mintha bármiben meggyőzted volna vitatársad, de valójában (szövegértelmezés alapján) rád lett hagyva (okos enged alapon).

ezzel a győzelemmel helyedben nem dicsekednék.

mindig szeretem gyűlölettől csöpögő jobbos kartácsainkat látni mikor kettősmércéznek.
neked Walesa a "Villanyszerelő", mert így ismerted meg, és akkor Hornt miért fikázzátok állandóan pufajkásnak? így ismerted meg? mikor éppen a fogaidat rugdalta ki?
vagy csak mégis a kettős mérce?

erre varjál gombot! (azaz értelmezhető választ kérnék)

Előzmény: Andy Capp (60)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.08 0 0 60
(látom a kicsi nem megfelelő
Hat nem egybol, de leesett wegre:)))

nem vágom h mitől olyan kurvára fontos neked, h jól emléxel a szükségállapot kihirdetésére amikor én még nem nem tudom h mit csináltam. általános iskolába jrtam, he épp tudni akarod, most már nyugodtan alhatsz.
Azert mert a lyelek arra utaltak -- a fenti abra szerint hejesen --, hogy te a partwonal mellol ugacc bele egy mecsbe, aminek en mar az elso felidelyeben is lyaccottam...

releváns végzettséget meg ne kavard ide, mert ez egy lefordíthatatlan szójáték.
Na! Na! Nnnna!

ha az én fikázásom és értelmiképességeim felbecslésén kivül mással is hajlandó vagy foglalkozni
En?! Hat en nem is igazan bantottalak! Az SOKKAL falydalmasabb:)))) Wagy az elmult napokban elofordult, hogy magadban -- mikor senki se lattya! -- sirdogaltal kicsit?! Nem? Na latod!:)))))) De gyun meg kutyara kamion!:))))

néhány mondatban indokold meg hogy mitől relewansabb a villanyszerelő végzettség egy autószerelő végzettségnél
Az olwasas tudasa! Hogy az mijen fontos tud lenni!:))) Egye ko! megismetlem: mert mi ugy ismertuk meg, hogy a Villanyszerelo. Es a lenin halyogyarban -- ahol a fenforgasok woltak -- willanyszerelokent dolgozott (mar ha eppen nem gyont es aldozott:))). Minden mas -- korabban eccer szep leninkepet ralyzolt altalanosban, etc. etc. erdektelen. Es le se sz@rom, hogy egy gyuttment zoldfulu mit talal meg ki rola. Orbannal is igy wagyok: wan egy peldanya aki eppen masodewes lyoghallgato, egy masik meg oxfordi osztondilyas. Mert igy talalkoztam wele. De leginkabb az elso marad, mert akkor figyeltem fel ra (pedig a jogasz messze a boocsesz utan lyon, es nalam mar a boocsesz -- pl. biologus:) -- se ember:)))).

"ralyaszerkezeteket"
Aha! nem woltal katona! Maskent owatosabban hasznalnad a fenti kifelyezeset:))))))))

turulmadár ebben értelemben fényezte a fideszes embert.
Meg esse passzol igazan; lewen, hogy a willanyszerelo a magasabb rang:))) Legalabbis en meg nem lattam olyat kozuluk, aki ne tartott wolna tanulatlan bunkonak minden mas szakmunkast (azt, hogy a wizwezetekszerelok hol allnak a ranglistan meg se merem emliteni -- belenyukalnak azok minden sz@rba:)))) Dilettans politikusra lyobb lenne autoszerelot emlegetni...

de tudod mit? ha legyen villanyszerelő, mert így ismerte meg a világ.
Wow! Es ehhez nem kellet csak 10^72 poster! Mennyi ez? Tiz bogomips?:)))))) A kiberiadaban wan Trurlnak egy hozzad hasonlo konstrukcziolya:))))

ez esetben a fideszes ember (nevére nem emléxem) egy országgyűlési képviselő (?) mert ennek ismerte meg maximum az 15 ember, akit ez érdekel.
Ez helyes is lenne, csakhat nem fogtad fel, hogy en Walesa wegzeccsegi szintyet EMELTEM azzal, hogy lewillanyszereloztem (na meg a tortenelmi husegnek is attam, mert asse kutya:))))

te engemet ne említs egy szövegkörnyeztben komcsikkal, mert rosszul esik az én nekem.
Mongyuk sokat segitene a dolgon, ha nem fenyezned annyit oket. De egye fene: ha kinyilwanitod, hogy jobb lenne, ha tobias, kowacs, mekegi es kistarsaik (e.g., miskakancso), amugyis mint gerincztelen felidiotak elhuznanak wegre a halal f@sz@ra (figyelem: archaic hun. mil. slang, nem molesztalni -- ha sotonyi torm. eeftarsnak lyo wolt, akkor nekunk is lyo kell, hogy legyen:)))), akko akar dontetlenbe is kieegyezhetunk.

és még: a cyber térben nincs este.
Dehogy nincs! Amkor EN mondom! Nemtom miert olyan qrwa nehez ezt felfogni wegre!:)))))))))))))

Előzmény: MGperY (59)
MGperY Creative Commons License 2004.04.07 0 0 59
öreg!
(látom a kicsi nem megfelelő)
nem vágom h mitől olyan kurvára fontos neked, h jól emléxel a szükségállapot kihirdetésére amikor én még nem nem tudom h mit csináltam. általános iskolába jrtam, he épp tudni akarod, most már nyugodtan alhatsz.

releváns végzettséget meg ne kavard ide, mert ez egy lefordíthatatlan szójáték. ha az én fikázásom és értelmiképességeim felbecslésén kivül mással is hajlandó vagy foglalkozni, akkor néhány mondatban indokold meg hogy mitől relewansabb a villanyszerelő végzettség egy autószerelő végzettségnél. egyelőre annyit látunk h attól relevánsabb h te "ralyaszerkezeteket" erre emléxel, szemben a szó hétköznapi értelemben vett jelentésével, melyszerint milyen iskolába járt. (felteszem tanult szakmájában helyezkedett el elöször az egykori munkásvezér)
pl. turulmadár ebben értelemben fényezte a fideszes embert.

de tudod mit? ha legyen villanyszerelő, mert így ismerte meg a világ. ez esetben a fideszes ember (nevére nem emléxem) egy országgyűlési képviselő (?) mert ennek ismerte meg maximum az 15 ember, akit ez érdekel.

na, ennyit közgász diploma jelntősségéről és most arra kérlek h te engemet ne említs egy szövegkörnyeztben komcsikkal, mert rosszul esik az én nekem.

és még: a cyber térben nincs este.

Előzmény: Andy Capp (57)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.07 0 0 58
ja ne legyél már ilyen szigorú.
En?! En mar szinte olyan lagysziwu szeretnek weled lenni, mint apa huje gyerekewel, de ecceruen lehetetlen! A magamfalyta palydagogosz hozott arubol dolgozik salyanos, oszt nezze csak a tukorbe, ha szornyut akarsz latni:))))))))))))

szóval miről is beszélgetünk?
Elosszor is: nem beszelgetunk, hanem proballak itten elmeleti kepzesben reszesitni. Tudom, tudom, mint szitaban wizet hordani; de en egy alaplyaban optimista alkat wagyok meg elyszaka is:)))

Masreszt meg ugy welem hogy a topic temalyarol kene. Az meg lenyeget tekintwe az wolt, hogy idiota barom-e az mszp partigazgato, wagy mintsem. Ez quasi egy kerdes, amire ket walasz leheccseges:
I) Idiota barom
II) Nem idiota barom
(Meglyegyzes: a helyes walasz a I:)))))))

majdelfelejtettem:
Lech Walesa neked NEM CSÁVÓKÁM, hanem LECH WALESA NOBELDIJAS WILLANYSZERELO UR:)))))) Aztan ha megtanultal legalabb willanyot szerelni, meg komenista seggeket rugdalni (nem fenyezni! az egesz mas!:) mint o, akkor szohacc malyd! Hogy aszongya, hogy: "Bacsi! kerem szepen!":))))))

Na, gyucssed holnapig, meek alunnyi:))))))))

Előzmény: MGperY (56)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.07 0 0 57
megtisztelsz hosszú és olvashatatlan válaszoddal, de:
Megazhogy elolwasni! de felfognod! that's the rub:)))))

szopatós a volt a link, és be is szoptad.
Sokkal ratherebben te a walaszomat ocsike. Mint a torkosborz!!! Turbozwa!:)) Persze ha nem a patkanyo az eeftarsaidat fenyezned, hanem gondolkozni probalnal (egy elmeny! higgyed el nekem! bar neked az elelyen nagyon szokatlan lesz!:))), akkor eszrewetted wolna, hogy
1) a relewans wegzeccsege willanyszerelo. Az, hogy pl. szakaszwezeto is wolt -- te woltal katona, ocsike? -- es meg elotte pelenkas az itten anitmatematikus; otet mint willanyszerelot ismerte meg anno a wilag (es -- halisten, nem kis reszben az illegalis radioadoknak -- mi is).
2) alyanlottam, hogy taknyosok, akiknek tortenelemkonywekre/URL-ekre wan szukseguk elemi dolgokhoz is, ne proballyonak kioktatni oreg ralyaszerkezeteket, akik megeltek azt az idot (te micsinaltal a szuksegallapot kihirdetesekor? mert en eleg lyol emlekszem ra, hogy hol woltam, es miwel foglalatoskottom...).

Eskuszom ismertem legalabb ket MSDOS verziot is, akik ertelmesebbek woltak, mint te:)))))))

Es foleg: szoklya le arrol, hogy oregeste irogacc nekem!:))))))

Előzmény: MGperY (55)
MGperY Creative Commons License 2004.04.07 0 0 56
majdelfelejtettem:

"de ez nem minősíti pl. a közgász diploma megitélását, hogy az eredeti témába tereljem az eszméd futtatását, bár ez reménytelennek látszik.
Kulonosen, hogy nem ez wolt az eredeti tema"

ja ne legyél már ilyen szigorú.
inkább olvasd ebben a topikban az első enyim és első tied hozzászólás.
szóval miről is beszélgetünk?

:)

MGperY Creative Commons License 2004.04.07 0 0 55
megtisztelsz hosszú és olvashatatlan válaszoddal, de:

szopatós a volt a link, és be is szoptad.
"After graduating from vocational school, he worked as a car mechanic at a machine center from 1961 to 1965"

A CSÁVÓKÁM VÉGZETTSÉGE NEM VILLANYSZERELŐ.
az a fideszes csóka, a közgázon végzett (állítólag) ezzel bizonytíva látták intellektuális képességéit, összevetve a azzal akinek vmi jó nő a felesége, bár csak mitom én mi, szakmunkás. lássuk be: ez bikaszar.
tehát:
szó sincs róla, hogy évekkel később ki milyen MÁS szakmát sajátított el. természetesen a hadseregben elért rendfokozata sem érdekes.

Andy Capp Creative Commons License 2004.04.07 0 0 53
ha te jobban hiszel a verseknek,
Nana! Az az enyem is wolt! Mondogattuk magunknak (tudod, nem nagyon csiptuk Zsaruzelszki degeneralt eeftarsait - grosz, mekegi, kowacs, kokoma -- a gyurcsanyt pl. csak aze nem utaltuk, mert tul kis patkany wolt akkor meg hozza -- egy tk kisztitkara, hat ki nem szarta le?:)

mint target=_blank>ennek,
Na, ocsuke, ez a "gyongyot disznok ele" tipikus esete. Mert egyreszt ott wan, csak el kene tudni olwasni: in 1967 was employed in the Gdansk shipyards as an electrician. In 1969 he married Danuta Golos and they have eight children.
During the clash in December 1970 between the workers and the government, he was one of the leaders of the shipyard workers...

Persze akar azzal is lyohettel wolna, hogy a lengyel hadsereg kaplarlya wolt.
Masreszt meg ne taniccsa engem, lyo! Nekunk nem kellettek URL-ek (a langoktol oleltben eztet nem is nagyon engettek neked akkoriban az eeftarsak:), hogy tuggyuk ki-kicsoda. Pl. montak a patkanyok az eeftarsaid, hogy willanyszerebol lett a gazember ellenforradalmar, ugyhogy ket dolgot rogton meg is lyegyeztunk: 1) Walesa willanyszerelo; 2) A willanyszerelok kozott wannak becsuletes emberek, pretty much unlike az eeftaarsak, akiket oly hihetetlen sebesseggel fenyezel itten. (Bar, mongyuk, elkepzelheto -- de mino iroi wena (egy kesz Hugo Viktor!) kellene meg csak a megkiserlesehez is! --, hogy mekegi fogwaczogwa lyart a politburo uleseire, mondwan: "Csak el ne szollyam magam, hogy a Walesa mellett wagyok szuntelen es kitartoan!".:)))))))

attól hogy kirax nehány szmájlit, meg wzel, attól még nem leszel jó fej
Huha! Egy wilag omlott ossze bennem! Mongyaa meg ilyeneket, sailor!:)))) Es a smiley-k esetleg a Kochen-Specker tetel lenyegi mondaniwalolyat is inwalidallyak?:))))) Mert az nagyon segitene am itt egy szomszedos target=_blank>topicban folyo witat eldonteni!:)))))

viszont ne kóstolgass, kicsi.
Elosszor is: kicsi az oreganyad tergye kalacsa; mar akkor elegem wolt a nokbol (de mit lehessen csinalni! kotelesseg az kotelesseg!) mikor te meg egy hunczut gondolatocska se nagyon woltal. Masreszt meg te csak ne csinallya nekem programokat, wagy ha igen akor moziba is wigye el, kulonost mert megszeretnem nezni a "Passiot", egyreszt ha az index szellemi melypontya (geszti) ennyire utallya, akkor nem lehet egy rossz film, masreszt meg kiwancsi wagyok ra, hogy mit tud mondani egy magamfalytanak:)) Ocsobol kilyon, amugy: repulolyegy ide neked, mozilyegy kettonknek, repulolyegy neked wissza, oszt mar kesz is wagyunk; es -- el ne felelycsem -- kozben intelligens korulmenyek kozott kulturaltan szorakoztunk, mint a filyatalok akkoriban amikor kowacseeftars iflyusagi wezeto wolt! (Mongyuk a korhuseg kedweert a serodat malyd piczit fazonra kell igazitni, de! ne fely, malyd kino az, es ulyabban gumibotozas nelkul is csinallyak:)))))))))

kártyás hasonlat
roulette, ha kerhetnem, es egy cziganywicz fele...

azért kapsz egy kiskutyás matricát
Meg nem dontottem el, hogy az okleweleim koze -- szepen bekeretezwe -- tegyem, wagy a csaladi kepek kozt lyobb helyen wan; de mindenkeppen kuggyed, mert a kisunokam imaggya a kiskutyakat (es en is, ha lyol at wannak sutwe:)))))

aki vmikor letett vmit az asztalra, most meg a kutya sem emléxik rájuk,
Ergo, semmit se tettek az asztalra. Walesa -- es a tobbiek is -- elszurtak a dolgot, mert politikusnak kepzetlenek woltak, es igy nem tudtak arrol, hogy bizonyos falyta ellenseget nem eleg legyozni, de meg is kell semmisiteni (lasd meg dolfi hitler es csipetcsapata mintegy tortenelmi analogia).

de ez nem minősíti pl. a közgász diploma megitélását, hogy az eredeti témába tereljem az eszméd futtatását, bár ez reménytelennek látszik.
Kulonosen, hogy nem ez wolt az eredeti tema. Kiwewe, persze, ha ugy gondolnad, hogy ez a partigazgato egy masodik bolcs Salamon Lech Walesa, es a közgász diploma tulalydonosa azt hinne, hogy lyobb, mint a willanyszerelo (nem hinnem). Az eredeti tema itten az wolt, hogy a partigazgato fityfiritty primitiw taho-e? A walasz meg, hogy IGEN, (btw, a mszp wezetesebol miert pont o sirna ki?:))))))

Előzmény: MGperY (51)
MGperY Creative Commons License 2004.04.06 0 0 51
nézd, ha te jobban hiszel a verseknek, mint ennek, akkor az a te dolgod.

"Mee? Most hol wan? (Walasz: ahol te: seholse:)))) "

FYI: attól hogy kirax nehány szmájlit, meg wzel, attól még nem leszel jó fej, viszont ne kóstolgass, kicsi.
a kártyás hasonlat ellenberger tetszik, azért kapsz egy kiskutyás matricát.
mondjuk van 1-2 faszi, aki vmikor letett vmit az asztalra, most meg a kutya sem emléxik rájuk, de ez nem minősíti pl. a közgász diploma megitélását, hogy az eredeti témába tereljem az eszméd futtatását, bár ez reménytelennek látszik.

csókollak.

Előzmény: Andy Capp (47)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.06 0 0 47
utószerelő
willanyszerelo, konyorgom, willanyszerelo! Tan ide ken idezni a wersecsket, amiben eccerre szerepel a willanyszerelo es zsaruzelszki degeneralisszimusz, csak tul elyszaka wan hozza! Amugy lyobb, ha tolem tudod meg, az utot nem szokas szerelni (es az elot se:)))).

kapott egy nobel békedíjat.
Mint arafat es kissinger. Neha csodalkozok, hogy dolfi hitlernek miert nem lyott ossze:)))))

mert olyan jól szopott a nagypolitikában.
Mee? Most hol wan? (Walasz: ahol te: seholse:))))

Mindegy, hogy mit nyertel este az asztalnal, ha semmi se marad belole halynalra...
E(l|r)onyero-utoweszto....

Előzmény: MGperY (45)
MGperY Creative Commons License 2004.04.06 0 0 46
utószerelő = autószerelő , de lehet h autóvillamossági szerelő :)
Előzmény: MGperY (45)
MGperY Creative Commons License 2004.04.06 0 0 45
az utószerelő kapott egy nobel békedíjat.

nyilván azért, mert olyan jól szopott a nagypolitikában.

Előzmény: Andy Capp (43)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.06 0 0 43
Dícséretes
Nem dicseretes, hanem uwazsaemily, towariska!

kora reggel
Nem kora reggel, hanem keson este (tudod, Colombus, tolyas, meg a tobbiek).

baromságot
Szeget szeggel: okosnak okossagot, baromnak baromsagot:)))))

elismerésem
Ne illyeszgess! Meg kitutododik, oszt kizarnak kedwencz klubombol!:))))))

Amugymeg: lekkozelebb kerlye karacsonyra szotarat, aztan keressed ki az "erwelni"-t (wigyazza! nem pont igy irlyak). Mongyuk bonyolultabb lesz, mint -- teszemazt -- wemhes allatokat agyonlowoldozni (aztat minden barom tuggya:)))))).

Előzmény: Probatbicol (42)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.06 0 0 42
Dícséretes teljesítmény kora reggel ennyi baromságot összehordani, elismerésem.
Előzmény: Andy Capp (41)
Andy Capp Creative Commons License 2004.04.06 0 0 41
Oké. Walesa meg villanyszerelő volt.
Aha. Oszten szopott is a nagypolitikban (mire a komcsikat elzawartak) mint a torkosborz...

Ismerek diplomás seggfejeket és diplomátlan okos embereket, úgyhogy ez önmagában még nem mérce.
Ok. Akkor teged 50%-os waloszinuseggel lo agyon holnap egy wadőr. Mar ti. wagy igen, wagy nem:))) Szowal: a seggfelyek es az okos emberek eloszlasa szerinted fuggetlen a tanultsagtol? Azert en sziwesebben wagyok osszezarwa kierdemesult academicsekkel, mint ecceru ketkezi gettolakokakkal, pedig altalaban nem wagyok nagyon eloiteletes:))))))

Az pedig, hogy az MSZP is kezd olyan sarkosan fogalmazni, mint a Fidesz, csakis üdvözlendő. Eddig is kár volt finomkodni.
Az, hogy a nyilatkozat neked teccik az ket dolognak koszonheto: egyreszt wisszakoszon belole a kadarista tahoizmus ude lewegolye (vo. "a fiatalok kulturaltan szorakoznak" ill. "Kósáné Kovács Magda intelligens elemzése") akar egy nyitwahagyott budialyto mogul, masreszt meg kb. ez a te szinwonal(?)ad is.

Mellesleg, amellett, hogy kokoma nem kis mertekben sunyi (egyik egyhaz laplyaban megtamadni a masikat?! miert nem a nepszabaccsagba teszi? nem engettek az eeftarsak? wagy az a czel, hogy hitgyuli ezentul a maszopnak gyucsse a kopogtatot?:)))) lyobb lenne, ha altalaban elnemulna, annyira a kiwenhett apparaccsik mintapeldalya. Wolt minden (az arczkepe alaplyan meg Hos Varos is:), csak Lenin Ozwegye nem talan; aztat meg tuggyuk (malyd keressed ki, hogy ki monta -- segitek: legalabb egy tuczatszor intelligencsebb, mint kokoma meg a wizwezetekszerelo egyuttwewe; mongyuk ez az emberiseg tulnyomo tobbsegere igaz:)))), hogy az apparaccsik mindenkoron a demokraczia fo ellensege (just like the manager:)))))))

Előzmény: Probatbicol (32)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.05 0 0 40
Nem a barátnéja, hanem a felesége: Rába Tímea. Mellesleg műsora van az m1-en, ami elég gáz...
Előzmény: Jo Tunder (39)
Jo Tunder Creative Commons License 2004.04.05 0 0 39
dear armagnac,

A történet arról szól amiről írtam. Kósáné az IHEU véleményét képviselte, ez pedig sem pro, sem kontra nem nagy ügy. Van benne valami szánalmas, mint minden magyar politikai történetben, de extrák nélkül. A pártigazgató úr a barátnéjával szokott egyébként fényképészkedni aki valami szépségkirálynő volt pár éve, innen tudom, hogy egyáltalán létezik. Szíjártó urat pedig múltkor láttam a kettes villamoson. Ennyi.

Előzmény: armagnac (38)
armagnac Creative Commons License 2004.04.05 0 0 38
Ez mire volt érv?:-o Nem tetszett eltéveszteni a topikot?
Előzmény: Jo Tunder (37)
Jo Tunder Creative Commons License 2004.04.05 0 0 37
Kósáné: Minden törekvés arra irányul, hogy a válasz igen legyen. Ott van az a bizonyos ötvenegyedik paragrafus, amely hallatára megszólal az emberben a vészcsengő. Ennek a lényege, hogy az egyházak intézményként együtt fognak majd működni a politikai intézményrendszerekkel.

A helyzet az, hogy egy szekuláris világszervezet az IHEU (International Humanist and Ethical Union) támadja az 51. cikelyt.

http://www.irish-humanists.org/HotIssuesSub/eu51.html

Urgent appeal to Heads of European Governments:
Delete Article 51 of the draft Constitution for Europe'

tessék megnézni a szöveget, és összehasonlítani KoKoMa interjújával.

egy hír :

IHEU is pleased to announce that Matt Cherry, 35, a member of IHEU's UN NGO Delegation has been elected secretary of the United Nations Non-Government Organizations (NGO) Committee on Freedom of Religion or Belief. In this position, he will work within the United Nations system to monitor, explore, implement and advance the fundamental human right to freedom of religion or belief.

sashimi Creative Commons License 2004.04.05 0 0 36
Nem tetszik a nyilatkozat. Tisztara fideszes szoveg.

sashimi

Előzmény: Turulmadár (-)
balgabelga Creative Commons License 2004.04.05 0 0 35
Komolyan?
Na neee!
Előzmény: Probatbicol (34)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.05 0 0 34
Azt hallottam, hogy 16.00. órakor elbújdosott.
Előzmény: balgabelga (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!