1. nem akarok "célközönsége" lenni sem a magnumnak, sem más faszságoknak. Azt akarom vásárolni, amire tényleg szükségem van, nem pedig azt, amire szerintük szükségem van.
2. nem akarok ÉN a szolgáltatómnak fizetni azért, hogy reklámot nézhessek. Pláne nem orrbaszájba. Úgy kezelem, mint a spam-et.
3. eszemben sincs reklámra kattintani, akkor sem, ha véletlenül látom. Ha mégis kíváncsi vagyok átlagban háromhavonta egy ilyen ajánlatra, akkor is gondosan megtisztítom az ajánlott hivatkozást a számlálós átirányítgatásoktól. Ha nem lehet, többnyire hagyom a fenébe.
Mindezt pedig teszem azért, mert:
a) nekem ez a reklámmennyiség TÚL SOK
b) különösen utálom a tolakodást, amivel beleszövik magukat a számomra hasznos információk közé.
c) mindezt 99.999 százalékban értelmetlenül teszik (lásd 1. pont).
Az utókornak (aki kénytelen lesz elviselni a fórumozást idióta magnum-vibrálás nélkül): Még mindig itt idegesít ez a nyavaja. :(
És ez akkor is így van, ha ritkítottam jelenlétemet, persze mindenki sajnálatára... ;)
Na, valamit mégiscsak elértek a vibrátorok: azóta már kétszer, nagy megelégedéssel fogyasztottam Schöller-jégkrémet. (az egyik pálcás volt, de gondoltam, ha a magnum nem szűnik, akkor egy ilyen 1 literes gyümifagyit is kóstolunk, a csakazértis-projekt keretében). Jó volt!
(És még annyit, hogy mi a faxnak szórakozik az algida elnevezésű provokátorbanda egy vallás főbb erénypontjainak a kicsinálásával? Mellékelten írom, hogy ugyanezt reagálnám a Tóra-fagyi és a Buddha-nyalás jellegű vallásbuzerára is! ...Most jöttem rá, hogy ez még fontosabb téma, mint az, hogy vibrál-e!) :(((
A topicot elnézwe, azt hiszem, szembe úszom az árral, de én nem kapcsolom ki a reklámokat, s még csak nem is bosszantom magam rajtuk. Walamiből a tartalomszolgáltatóknak is meg kell élniük, s pl. az Index elég jó fórumot működtet (már amikor, persze :)), s ez annyit megér, hogy elwiseljem a reklámjukat.
>> Jó, majd nekiülök winesíteni egy linuxos tűzfalat.
hogy mi????
van egy linuxos gép, ami tűzfal és proxy. emögé rakod a gagyi wines gépet, és az Exploderben beállítod, hogy a proxyn keresztül nyomulsz.
És előtte még van egy hardveres ISDN router, ami szintén tűzfal is.
Internet -->> ISDN router -->> Linux firewall és proxy server, víruskereső, levelező szerver ->>> Wines, linuxos vegyes hálózat , personal firewallokkal, personal víruskeresőkkel...
tedd be a (WinNT, Win2000 esetén) c:\winnt\system32\drivers\etc
könyvtárban a hosts állományba a következő sorokat:
(linux esetén az /etc/hosts nevű állományba)
217.20.131.3 forum.index.hu
127.0.0.1 sher.index.hu
127.0.0.1 sher2.index.hu
127.0.0.1 traffic.index.hu
utána a hálózat újraindítása, és a reklámok mennek a búsba :)
majd ha rendesen műxik a szoft, akkor engedélyezem újra a reklámokat én is.
Mijaz, hogy "volt"?! Itten figyel rögtön e fölött egy végletekig idegbajos fagyi flash. Mert azt akarják, hogy ájrópában csak a konkurrencia fagyiját szeressük!