Keresés

Részletes keresés

cika34 Creative Commons License 2004.08.30 0 0 5

Sziasztok!

 

Kétéves gyereknek szerintem már a hónaljában is meg lehet mérni

a lázát. (enyém is üvöltözős volt, másfél éves kora óta tudom a hóna

alatt mérni a lázát, hátradől, én meg mesélek neki közben.)

Jafarka02 Creative Commons License 2004.08.29 0 0 4

Sziasztok!

 

hát nálunk a fülhőmérő nem jött be, igaz OMRON márkájú. Össze vissza mér! Viszont OMRON digitális homloklázmérő eddig még mindig jó volt (igaz azóta csak egyszer volt beteg, de akkor elég hosszasan a kislányom), főleg éjszaka mér hamar és kifejezetten élvezi napközbeni lázmérést is. A higanyost akkor használom, ha esetleg nagyon magas a láz, hogy pontosabb értéket tudjak azért, vagy ha nem hiszek a digitálisnak.........

Előzmény: Leta (3)
Leta Creative Commons License 2004.08.29 0 0 3

Szia!

 

Mi is használtunk mindenféle lázmérőt már, kezdtük a higanyossal, aztán a digitális, de mivel nagyon sokat volt beteg a lányom a 10 éve alatt, kb. 3 éves korában meguntuk a hosszas lázmérést, és vettünk egy fülhőmérőt. Nagyon jó, mert 1 másodperc alatt kijelzi a gyerkőc hőmérsékletét. A legmacerásabb mindig az éjszakai lázmérés volt, de persze akkor megy fel a legjobban. Ezzel viszont akár 10 percenként megmérhetem, anélkül, hogy felébredne. A miénk is Braun. Ez drágább, mint a többi, de én csak ebben tudok megbízni.

 

Ennek ellenére a pár héten belül születendő babánk hőjét biztos a popsijában mérjük majd, mert szerintem ez túl nagy egy újszülött fülébe.

 

Leta

Előzmény: Orsi (-)
gyrmur Creative Commons License 2004.08.29 0 0 2

Szia Orsi! Szerintem tök mindegy, hogy melyik digitális hőmérőt veszed meg, ugyanúgy mér az összes, kivéve persze, ha költesz a fülhőmérőre.

 

Mi 4 gyereknél ugyanazt az elvet követtük: soha nem tettük egyik gyereknek se a popsijába a hőmérőt. Te szeretnéd, ha neked így mérnék meg a hőmérsékletedet?

Csak hónaljban mértünk. üdv mrs

Előzmény: Orsi (-)
Shiro Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1
Szia Orsi!

Nekünk nemtommilyen digitális lázmérőnk van. kb. 2perces. Eddig úgy vettem észre, hogy megbízható értéket ad. Két és fél éve van meg, és még nem kellett benne elemetcserélni. Igazából azt sem tudom, hogy milyen kell bele és hol kell belerakni. Elég keskeny a hegye, tehát nem bántja a baba popsiját. Ja, jelenleg már két gyerekre használjuk, az egyik bölcsis, úgyhogy le van bőven terhelve. A Váci úti Brandonban vettük ha jól emlékszem 1500,- Ft körül.

Üdv.: S.

Előzmény: Orsi (-)
Zsuzsó Creative Commons License 2004.03.22 0 0 0
Szia Orsi!

Nekünk sem vált be ennyi idősen a higanyos lázmérő. Popsiban már nem mertem kísérletezni, hónajban meg kivárni... Kaptunk egy fülhőmérőt. Tény, hogy meg kell tanulni vele mérni, és nem ad pontos infót egy éves kor alatt (a füljárat mérete miatt) de én most már csak ezt használom. Egyetlen hátránya az ára, mert ez is 10.000,-HUF volt.
Van egyébként digitális hónaljlázmérőnk is, de ehhez képest az is nagyon lassú, a homloklázmárő pedig egyáltalán nem ad hiteles láz adatot.
Ha meg tudjátok venni, én a fülhőmérőt ajánlom (a minek Braun márkájú)

Zsuzsó

Előzmény: Orsi (-)
Orsi Creative Commons License 2004.03.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, hogy milyen digitális gyorsan mérő lázmérőt vegyünk?
Eddig a hagyományos higanyos lázmérőt használtuk, de nagy az üvőltés mindig, ha már közeledünk a popsija felé. Ezért keresünk egy emberségesebb módszert a mi kétéves kisfiúnknak.
Kinek milyen lázmérője van, mennyire elégedett vele?
Köszi:
Orsi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!