A demagóg Kovács és a -goncogi szerint, az EU kiegyenlítésre törekszik.
Ezzel szemben, az elvtársak, -csendben- átrendezik, átjátsszák külföldieknek a magyar piacot, --ingyen!
Söt! A Werber, az idétlen Medgyessy -egy nyerő ember, csak hát az ország veszít vele!
már bocsánat, de a HírTV adta le azt a manipulált videót is, amelyen úgy vágták a képeket a Nobel-díj átadáson, mintha Megyóné étkezés közben dohányzott volna (és a narrátor még belée is hazudta ezt a mikrofonjába...)
ezek után hadd ne tekintsek egy párttévét elfogulatlan forrásnak.
viszont "akinek csak a szakáluk valódi" kifejezés nem a legszerencsésebb volt, de ez inkább élcelődés volt mint uszítás az egész szövegkörnyzetet és hangulatot nézve. jók az ilyen viccecskék és elbagatellecskék, valóban...
Werber fasisztázásán is ilyen jót mulattál-é vajjjjon???? ;-)
Nem volt "mocskos zsidózás", nézd meg a videót a HírTV-ben (letölthető), a tömeg csak azt skandálta "elég volt! elég volt!".
viszont "akinek csak a szakáluk valódi" kifejezés nem a legszerencsésebb volt, de ez inkább élcelődés volt mint uszítás az egész szövegkörnyzetet és hangulatot nézve.
Neked jelent valamit a "koltoi kep" kifejezes? á, semmit.mondjuk azt, hogy én kökeményen túldimenzionáltam az egészet, miközben Te a fürdőszobában mosdattad a szerecsent... ;-))))
Ezzel szemben a Horngyuszi forumanak vegenek se kellett lennie, maris Orban levadaszasarol volt szo. frappáns, ideillő és méltó válasz.
"én nem vitatom, hogy ezt most el lehet kenni ilyen módon, hiszen a szakállasok biztosan a vörösök télapó szakszervezetét jelölték, rendben."
Latom nem lehet veled megertetni, hogy a szakallasok nem zsidokra utalnak. Probalok mast, ha az egesz mondatot veszed, ugy is a szakallasokrol van szo? Neked jelent valamit a "koltoi kep" kifejezes?
"egybemosni: azért az bevállalható, hogy itt nem arról van szó, hogy a rozmaringos réten egyik nap a leányegylet tart pitypangfonó versenyt, a másik nap ugyanazon a helyen meg megerőszakolnak egy tinédzser lányt.
mivel a zászlóégetés a tüntetés után volt, nem is értem, a tüntetés szervezői miért határolódtak el az esettől, mikor már a sarki krimóban/otthon itták a fröccsöt.
nos?" Ezzel szemben a Horngyuszi forumanak vegenek se kellett lennie, maris Orban levadaszasarol volt szo.
A szorszalhasogatast TE kezdted el ebben a topicban, most ez visszautott. Latom nem tetszik. jaja, én akkor nem folytatnám tovább a "te vagy a hülye", "nem, te vagy a hülye" homokozóba való vitát... ;-)
Szinten unalmas az, hogy mindenben zsidozast keresel, kerestek. Fajdalmas, de tudomasul kell venned hogy nem volt az. jaja, borzasztóan fáj. nekem, aki szerint mindenki úgy zsidózhatna, ahogy akarna. (úriember nem zsidózik...you know... ;-)
én azt mondtam, hogy nem kell takargatni, ha valaki úgy gondolja - ja, persez senki nem gondolja úgy ;-) -, hogy a "zsidók" (így en bloc) tehetnek a magyar nép elsősorban tehetetlenségből származó helyztéről, meg a világ pénzügyi uralmáról, nos azt ki köllene mondani, nem homályos utalgatásokat tenni.
én nem vitatom, hogy ezt most el lehet kenni ilyen módon, hiszen a szakállasok biztosan a vörösök télapó szakszervezetét jelölték, rendben.
de még egyszer: ha nekem valaki azt mondja, hogy van olyan felmenőági nőrokonom, aki remek az ágyban, csak egy kicsit sokat kér az élvezetért, én még elég nagy bizonyossággal sejtem, hogy mit akart mondani...
Szanalmas terelesi kiserleteid meg mar unalmasak, ahogy probalod egybemosni a zaszloegetest, a Dobrentei beszeddel. Mint regi forumlakonak, mondanom se kell hogy van a temanak sajat topicja. egybemosni: azért az bevállalható, hogy itt nem arról van szó, hogy a rozmaringos réten egyik nap a leányegylet tart pitypangfonó versenyt, a másik nap ugyanazon a helyen meg megerőszakolnak egy tinédzser lányt.
mivel a zászlóégetés a tüntetés után volt, nem is értem, a tüntetés szervezői miért határolódtak el az esettől, mikor már a sarki krimóban/otthon itták a fröccsöt.
nos? (avagy neked is szól, ha egy sima elhatárolódás elég, akkor miért volt ekkora a balhé a Tilos Rádió karácsonyi adása körül???? főleg, mikor rétegrádióról van szó, így jelentéktelen a dolog....????)
A szorszalhasogatast TE kezdted el ebben a topicban, most ez visszautott. Latom nem tetszik.
Szinten unalmas az, hogy mindenben zsidozast keresel, kerestek. Fajdalmas, de tudomasul kell venned hogy nem volt az.
Szanalmas terelesi kiserleteid meg mar unalmasak, ahogy probalod egybemosni a zaszloegetest, a Dobrentei beszeddel. Mint regi forumlakonak, mondanom se kell hogy van a temanak sajat topicja.
1. igen, elnézést, soraidból virított, hogy szereted Para-Kovácsot... ;-) mi a nyilvánvaló hazugság? a "legott"? marha nagy hazugság, valóban.
2. nos, vannak, akik állítják, hogy volt mocskos zsidózás, vannak, akik azt állítják, hogy nem. vajh mi az igazság?
3. dettó
Ismétlés a tudás atyja. Tehát: a zászlót majd egy órával a tüntetés befejezése és a tüntetők elvonulása után, az ottmaradt néhány tucat hülyegyerek égette el. (Egyébként a szervezők elítélték és elhatárolódtak a dologtól.) a zárójeles rész külön gyönyörű.... ;-)))
Barangó műsorvezető társai is elhatárolódtak Barangótól. folytassam???
4. nem volt az gyűlöletbeszéd, csak hát a műfelháborodásnak van/lehet politikai hozadéka. egyébként, ha Tilos-műsorvezető dumája gyűlöletbeszéd, akkor a Döbrentei-féle szalonzsidózás is az.
Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy az egyik keresztényellenes kirohanásokat tartalmazó műsorukban a műsorvezetők kijelentették, hogy ők mindannyian zsidók. Ez persze nem adhat okot antiszemita megnyilvánulásokra, de ha mégis megtörténik, akkor a provokátorok és az azokat védők ne háborogjanak. mint ahogyan, ha valaki állandóan a keresztényésglt szajkózza, ne csodálkozzon, ha részeg műsorvezetők ki akarják irtani? vagy hogy is van ez???
Lehet, hogy a hazugságok mennyiségét tekintve nem áll rosszul a Para, de minőségileg mi az hogy? Nagyon is! majd lesz időm, végigskerázom a Fórumot, hogy a "jobbos" újságírók, nyilvánvaló, oltári és szándékos hazugságairól is ily elítélően nyilatkozol-é... félek, nem.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ha lett volna bármikor(!) a tüntetés alatt "Mocskos zsidók!" skandálás,vagy bekiabálás akkor azt a tv2, rtlklub, mtv az aznapi híreiben nem adta volna le? Mert nem számolt be ilyesmiről akkor sem és azóta sem. És bezony a 94 kilépő is tévedhet. Volt itt már 40 aláíró "értelmiségi" is roma-ühyben, aztán meg jól beégtek... volna, ha a sajtó ugynolyan figyelmet fordított volna a zámolyi-ügy utóéletére, folytatására, mint a kezdetére. Bár égni így is égtek csak nem olyan nagy nyilvánosság előtt, mint amilyen nyilvánosságot kapott a levelük és a manifeszt politikai akciójuk.
Paranóóórmális nem a Hír TV csapdájába, hanem a hazudás után fennálló potenciális lebukás "csapdájába" sétált be. A hazugság leleplezése pediglen csak a te számodra lehet minősíthetetlen, szánalmas szerecsenmosdatás.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ha lett volna bármikor(!) a tüntetés alatt "Mocskos zsidók!" skandálás,vagy bekiabálás akkor azt a tv2, rtlklub, mtv az aznapi híreiben nem adta volna le? Mert nem számolt be ilyesmiről akkor sem és azóta sem. És bezony a 94 kilépő is tévedhet. Volt itt már 40 aláíró "értelmiségi" is roma-ühyben, aztán meg jól beégtek... volna, ha a sajtó ugynolyan figyelmet fordított volna a zámolyi-ügy utóéletére, folytatására, mint a kezdetére. Bár égni így is égtek csak nem olyan nagy nyilvánosság előtt, mint amilyen nyilvánosságot kapott a levelük és a manifeszt politikai akciójuk.
Paranóóórmális nem a Hír TV csapdájába, hanem a hazudás után fenálló potenciális lebukás "csapdájába" sétált be. A hazugság leleplezése pediglen csak a te számodra lehet minősíthetetlen szerecsenmosdatás.
no igen. a hozzád hasonló idiótáknak köszönhetően tudom egyre inkább vállalni azt, hogy balos vagyok.
Kovácsnak van sok mindenje. nem csak külseje, hanem például azt is elmodhatja magáról, hogy a nagyobbik kormánypárt első embere. ez az a dolog, melyre sokan fenik a fogukat, ezért írtam, hogy nem kellene "nullázni"
te innentől nem létezel számomra görényke.
1.Ugyan honnan tudod te, hogy nekem mi tetszik és mi nem? A f@szság megnevezése és kikarikírozása legyen az balos, vagy jobbos nagyon helyes, de itt nem karikírozásról van szó, hanem egy nyilvánvaló hazugságról.
2.Igen
3.Ha egyszer azt hazudta a Paranóóórmális, hogy a tömeg "Mocskos zsidók!Mocskos zsidók!"-at skandált, akkor mit emeljen ki? Ismétlés a tudás atyja. Tehát: a zászlót majd egy órával a tüntetés befejezése és a tüntetők elvonulása után, az ottmaradt néhány tucat hülyegyerek égette el. (Egyébként a szervezők elítélték és elhatárolódtak a dologtól.)
4.A cukorka fogyasztása semmire sem mentség, főleg úgy, hogy ez egy nagyon ostoba kamu szöveg.
A Tilos Gyűl Öl et Rádiónak nem ez (keresztényirtós) volt az első és egyetlen közösségellenes, gyűlöletkeltő megnyilvánulása. Azokban az esetekben a rádió nem tartotta szükségesnek az "elhatárolódást", így nyilván a hőbörgők azonosították a rádiót a gyűlöletbeszélőkkel. (Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy az egyik keresztényellenes kirohanásokat tartalmazó műsorukban a műsorvezetők kijelentették, hogy ők mindannyian zsidók. Ez persze nem adhat okot antiszemita megnyilvánulásokra, de ha mégis megtörténik, akkor a provokátorok és az azokat védők ne háborogjanak.)
5. Lehet, hogy a hazugságok mennyiségét tekintve nem áll rosszul a Para, de minőségileg mi az hogy? Nagyon is!
1.nem vagy egyedul.ha egy mondatot latsz, hogy kovacs hazudik, logikus, hogy kovi II.ramszesz lacara gondolsz.
2.a para is stimmel, hiszen a pupos gnom kovacs indulhatna a paraolimpian, ha ott nem csak becsuletes sportolok vennenek reszt, hanem megkeseredett ven komcsi nullak.
Ez az, gyerekek, csak ügyesen!
Dumcsizzatok cukorkáról, zászlóról, szakállról, mindenféle okosságról,
csak nehogy arról legyen szó, amit az elkövető már régen bevalott:
én komolyan nem értem, ha valaki utálja a zsidókat, és ezt ki is mondja nagy nyilvánosság előtt, akkor később szintén nagy nyílvánosság előtt miért cáfolja saját magát? ha télleg utálja őket, akkor miért fél ezt kimondani??
ha valaki eléget egy zászlót, akkor ezt miért nem meri bevallani?? miért kell kamucukor sztorival jönni??
gyáva szarok
azt már csak télleg zárójelben: én tisztában vagyok azzal, hogy ez a nép több mint egy évezrede a megúszásra játszik és ez keményen beleivódott a tudatunkba.
de nem lehet mindent megúszni. lehet hasogatni a szőrszálat, meg kábszeres cukorkáról mesélni, meg hogy a zászlóégetés utána volt, meg hogy a szakállasok nem a zsidókat jelentik, de előbb-utóbb, ha hagyjuk elszabadulni az indulatokat, nem kizárt, hogy nagyon is konkrét és félremagyarázhatatlan történéseknek leszünk szemtanúi.
nem vészmadárkodásnak szántam. és ez vonatkozik mindenkire, pártállástól és világnézettől függetlenül.