Keresés

Részletes keresés

Corall Creative Commons License 2006.10.09 0 0 32
Én is ezt akartam mondani.
Előzmény: ágaskodó (31)
ágaskodó Creative Commons License 2006.10.09 0 0 31
Boldog szülinapot Mari!
coq Creative Commons License 2005.09.16 0 0 30
A múltkor volt vele egy riport az RTL-en, nagyon szimpatikus volt!
ágaskodó Creative Commons License 2004.04.01 0 0 29
A Madách színház falán
ágaskodó Creative Commons License 2004.03.26 0 0 28

A mi erdőnk aljánban Gálffi Lászlóval
ágaskodó Creative Commons License 2004.03.18 0 0 27

Kiss Mari Mácsai Pállal, Gálffi Lászlóval és Járó Zsuzsával a Kopasz énekesnő próbáján.
ágaskodó Creative Commons License 2004.03.18 0 0 26
Végre egy ontopic!

Hegedűs a háztetőn, Golde szerepében. Legközelebb április 29-én adják.
Előzmény: Gömbtatu (25)
Gömbtatu Creative Commons License 2004.03.18 0 0 25
Nekem és a tatuembernek egyöntetű véleményünk, hogy imádnivaló Kiss Mari. Szép és tehetséges. Na jó, ez előbbi kicsit túlzás, de én szépnek tartom.

Legutóbb a Hotel Plazaban láttam a Játékszínben. Maga a darab nem egy örökzöld, és bár Gálvölgyi nem olyan rossz benne, de Matthau jobb volt. Viszont Marink egyszerűen remek a megcsalt, megkeseredett feleség szerepében. Nem játssza túl, és nem is kezeli ujjgyakorlatként.

Miben láttad mostanában? Én most nem vagyok otthon, de általában színházbuzi vagyok, úgyhogy jöhetnek az ajánlatok a kis szépséggel.

Egyébként imádtam pl. Ló Szerafinként is.

Ha elpusztul a tulok,
szarvából lesz a tülök,
de ha én elpüsztülök,
belőlem nem lesz tulok.

Előzmény: ágaskodó (23)
nortagem Creative Commons License 2004.03.18 0 0 24
Ugyan, mért viccelne? Nem hiszem el, hogy a Nemzet ott tart, hogy már szégyenkeznie kell az embernek, ha egészséges, magyar módon akarja nevelni ivadékait. Vagy tényleg ennyire belesüppedtünk volna a komenyizmus mocsarába? Csinos Iter nagyon jó példát hozott föl, Miniszterelnök Úrnak a Családról vallott nézeteire minden igaz magyarnak oda kéne figyelnie. Viszont tényleg ne romboljuk már a topikot, Ágrólszakadt biztos nem örül neki.
Előzmény: Gömbtatu (21)
ágaskodó Creative Commons License 2004.03.18 0 0 23
Valóban nagyon szép nő!
Előzmény: Törölt nick (12)
Gömbtatu Creative Commons License 2004.03.18 0 0 21
Te most viccelsz, ugye?
Előzmény: Törölt nick (20)
aranyalma1 Creative Commons License 2004.03.18 0 0 19
Húúú de gáz ez a topic......
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 17
Te majd légy jobb szülő, mint amilyen az Édesanyád volt, neveld föl tisztességesen a gyermekeidet, olvass föl nekik verset minden este. Én még ráérek a családalapításon gondolkodni, de Én is sok gyermeket szeretnék, avval járulnék hozzá a néppességfogyás megállításához.
Előzmény: Törölt nick (16)
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 15
Szegény Iter! Szomorú gyermekkorod lehetett, kommunista nagyi, anyagilag nehéz helyzetű édesanya, nem irigyellek. Szerintem nincs fontosabb a világon, mint a Család.
Előzmény: Törölt nick (14)
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 13
Furcsa az ízlésed, Nekem az ilyen hervadt színésznőcskéktől lekókad a Péniszem.
Előzmény: Törölt nick (12)
ágaskodó Creative Commons License 2004.03.17 0 0 11
Na ne! Azért színésznő, hogy bármit el tudjon játszani.
Előzmény: nortagem (1)
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 10
OFF ON

Persze, nem is gondoltam, hogy a nagyidat ki kéne végezni, szerintem pár hónap fogház korrekt büntetés lenne számára. Mostmár Én se írok ide többet, csak ha Kiss Mariról eszembe jut még valami.

OFF OFF

Előzmény: Törölt nick (9)
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 8
OFF

Hát, ha Engem kérdezel, Én a megélhetési komcsiknak se kegyelmeznék, de ez tényleg nem ide tartozik.

ON

Előzmény: Törölt nick (7)
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 6
Szerintem se romboljunk topikot, azt én is elítélem. Tökre sajnállak, hogy komcsi nagyid van, kár, hogy nem húzták lámpavasra idejekorán. Mármint úgy általában a komcsikat, nem a te nagyidat.
Előzmény: Törölt nick (5)
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 4
Á, ne higgy az újságoknak, mindent összeírnak, például akár buzeranciával is összefüggésbe hozhatják az embert, mint szegény Alföldit, vagy – amit te is olvastál – az alkohollal, mint Hernádit vagy most ezt a Kiss Marit. Tudod, én messzire elkerülöm a pletykalapokat, a gyomrom kifordul tőlük, inkább olvasok színvonalas nemzeti sajtót, Demokratát, Szittyakürtöt, Nemzetőrt.
Előzmény: Törölt nick (2)
nortagem Creative Commons License 2004.03.17 0 0 1
Nagyon helyes ez a Kiss Mari, csak az arcvonásain némi melankóliát, rezignáltságot vélek fölfedezni, legalábbis ezen a képen. Jól sejtem, hogy elsősorban szomorú színdarabokban játszik? Tudod, e fotográfia alapján az egész élettörténetét le tudnám írni az intuícióm segítségével, olyan sokatmondó ez a fénykép.
Előzmény: ágaskodó (-)
ágaskodó Creative Commons License 2004.03.16 0 0 0

Kiss Mari a „Ne most drágám!”-ban
ágaskodó Creative Commons License 2004.03.12 0 0 topiknyitó
Kiss Mari

A kedvenc színésznőm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!