Én se fogadnám örökbe MP.-t , de szegény ember vízzel főz ... aszondja' a közmondás .
De sajna semmi sem biztos , odébb van még a választás . Tegnap a főlapon olvastam , hogy vidéken már veszik a szavazatokat (akár 100 ezerért is) . A félistenéknek meg van pénz a közös bukszánkban .
Karácsony "alkalmatlansága" részben a Fidesznek is köszönhető az önkormányzatokat sújtó pénzügyi elvonásokkal, meg hozzájárul az is hogy teljesen szétesett az őt főpolgármesteri székbe juttató óellenzéki koalíció, így a közgyűlésben sincs többsége.
Racz Andras szerint a tolmacs egyszeruen nem hallotta Putyint, de nem mert szolni. Ettol sokkal nagyobb baj, ahogy a Kaladu kamerak elott odault az orosz terfelre eligazitasra. Nawroczky nem veletlenul mondta le az utjat Budapestre.
Alexandrával elcseszték a fideszesek, ennyi. Apám nagy fideszes, megmondta, hogy nem tetszik neki Alexandra.
Amúgy nemrég megkérdezte, kire szavazzon? Jobb lesz, ha MP-re szavaz? Mondtam, hogy neki nem lesz jobb, de a fiataloknak talán jobb lesz. Akkor a fideszre szavaz, mert utálja a fiatalokat .
Egyszerű motivációk ezek. Az USA-ban is 80 éveseknél van a vagyon, 80 éves elnökök versenyeznek
Dehogyis... Vitézy esetleges érintettsége esetén sem lett volna ekkora a prájd. És abban is biztos lehetsz, hogyha a fidesz megszerezte volna a hatalmat, az arab viszi rákosrendezőt.
Dehogy. A korrupció a fidesz éltetője és összetartója. A rossz hír, hogy maga az ország az uram-bátyám viszonyok és a megoldjuk okosva világa, innentől kétséges, hogy bármilyen formáció, amelyik ezeket leváltja hogyan nem fog belesüllyedni a mocsárba...
Én is Vitézyre szavaztam volna, de aztán az utolsó pillanatban Szandika jól összeorbánozta, emlékszünk ugye? Úgyhogy végül nem szavaztam egyikükre sem, gondolom nem én voltam így egyedül
Pár éve felétek jártam Csongrád és Szentes között Gádorosra mentem, ott lőtt keresztben az úton egy felhevült vadász, nem voltam 30m-re a tűzvonaltól kocsival.
Látta a nyomorult, hogy jövök, de nem tudta kihagyni..
Nincs kifogásom a hivatásos vadászok ellen, de ez a bérvadász söpredék ez minden alatt van.
egy Kakadu/Lézer/Tónió triumvirágosból se néznék ki semmi jót... utolsó szarzsák mind
Pont ezt a hármast pötyögtem be én is erre, csak aztán már nem fejeztem be és nem küldtem el.
Igen, ezek velejükig romlott gazemberek egytől egyig. A fidesz egy bűnpárt.
Apropó Navracsics: ő is sikeresen bohócot csinált magából a napokban, csak a fönci tolmácsa meg malacmarci bérminimumos performansza mellett nem rúgott labdába. De az facebookján vsz most is megtekinthető az "ilyen volt-ilyen lett" mutatvány a Googlemapről.
A Fidesz bármillen módon csak borzasztó lehet - még családi/koleszos haver maffia nélkül is...
Amúgy télleg 1×űbb lesz tőle mexabadulni, ha máshonnét nem is, de a jelöltyeik nem kifejezetten egyívásu csapat, nem köti össze őket semmi különös, nemigen lehet őket jutalmazni/zsarolni...
"A Völner-Schadl vesztegetési per idei utolsó bírósági tárgyalási napján az ügy egyik fővádlottja, Völner Pál egykori igazságügyi államtitkár visszakapta ügyvédi jogosítványát. Mostantól ismét praktizálhat, és már ügyféljelöltjei is vannak."
Kis idő, és ő lesz Schadl szügyvéggye is... esetleg páros napokon szügyvéd, páratlan napokon szügyész... de még bíró is lehetne azokon a napokon, amikor amikor húsvét hétfő csütörtökre esik...
más fizet azért, hogy a klub tagja lehessen... most már mi is csatlakoztunk ehhez a csoporthoz a basi alatt ténylegesen - hurrá basi, kösz, elintézted - a szájalásban persze már 10 éve netto befizetők vagyunk...
mosolyogj....
nem is merek belegondolni, hogy mit gondolnak az eu boldogabbik felén Mo-ról, vagy inkább a magyar választókról..
Nyilvánvalóan nem erre gondoltam, hanem arra, hogy boszi szerint MP csak egy újracsomagolt Fidesz volna.
Meglehet, de akkor sincs most más esélyünk ezt a maffiarezsimet felszámolni. Majd utána legfeljebb elzavarjuk MP-t is, őt már biztosan könnyebb lesz, teljesen kizárt, hogy 4-8 év alatt ki lehessen egy olyan újabb egyszemélyes maffiát építeni - amit a basi teljesen konkrétan már négy évtizede célzottan és folyamatosan épít.
Ideje lenne elfelejteni ezt a "Magyarországnak járó uniós források" mantrát... ugyanis illen nem létezik, csao narancsgeci politikai lózunk... mééég a leginkább alanyi jogú támogatásra hajazó földalapú támogatás is feltételekhez/jogosulcsághoz kötött juttatás, ami igényelhető, el köll vele számolni, sőőőt, adott esetben meg is tagadható/visszafizettethető...
Budapestnek nem Karácsony kellett - hanem nem kellett semmi/senki, akinek Fideszes szaga van. Protest szavazás volt, és ezért sem jó az ilyen, mert értelemszerűen nem biztos, hogy a "bármi más" jó-jobb, de akkor is mindenképpen jelezni akarják az emberek, hogy mit nem akarnak.
Ezért nincs értelme az MP ellenes siránkozásaidnak sem - szavazz nyugodtan a basira, úgyis ezt fogod csinálni, ne nézz minket hülyének, még ha saját magadat győzködöd is, ezt fogod végül úgyis tenni.
De akinek tényleg elege van a basiból - az úgyis MP-re fog szavazni, MERT NINCS ÉS NEM IS LESZ MOST MÁS, akármilyen. És szerintem most valóban mi leszünk többen, és most nem fognak tudni úgy megosztani minket, mint ahogy eddig sikerült.
A legutóbbi választáson 54% a basinak kétharmadot ért, de a 18-as választáson ebben a rendszerben 49% is kétharmadot ért, sőt, 2014-ben egyenesen 45% is kétharmad lett - ebben a szisztémában a győztes "mindent visz". De most konkrétan a Tiszának valós esélye van bőven többséget szereznie, most nem fog sikerülni a basinak sokfelé osztania az ellenzéket.
Ühüm, és kb. élethossziglani uralkodóként a nyakunkba vesszük Magyar Pétert, aki szintén a Fideszből jött (de ő a "jó fideszes"), merthogy mellette senki nem fog labdába rúgni, az is biztos.
Megtanulta, hogyan kell elnyomni mindent és mindenkit, a legjobb helyen.
"...egyébként meg egy basi, családi maffia és intézményesített lopás és diktatúraépítés nélküli Fidesz önmagában még nem is hangzik olyan rettenetesen."
Hááát... egy Kakadu/Lézer/Tónió triumvirágosból se néznék ki semmi jót... utolsó szarzsák mind, ott folytatnák, ahol a Csútigeci abbahagyta... a zemberarcú csicska Navra 1 csúszómászó szintyére küzdötte le magát, ami meg a többi, feltörekvő ifjútörököt illeti: má' abstart ebbe születtek bele, hogy a 6alomé' bármit... neeem... bé köll szántani, a helyüket hetedíziglen sóval behinteni: konkrétan a Fideszt - és a kapcsolódó szervezeteket (alapétványokat, egyleteket, bárméket, amék pénzt kapott tőlük) -, bűnszervezetté nyilvánítani, a tagságot/vezetőséget 10 évre eltiltani a közügyek gyakorlásától mééég akkó' is, ha véletlen +úszták a büntetőeljárást...
Már kb: mindegy, mit kérdeznek. Az ország elhülyített feléhez semmi más információ nem tud eljutni, mint amit a NER enged.
A valóságot csak választások után fogjuk megismerni (ha egyáltalán...) - mert szerintem a most mér Fidesz erősödés mögött zömében az áll, hogy a teljes pályás megfélemlítési letámadás után nagyon sokan nem mondanak már igazat a közvéleménykutatóknak.
Nem látni a kutatásoknál sehol sem, hogy a megkérdezettek mekkora aránya tagadta-tagadja meg a választ - a "nem tudom, még nem döntöttem el" már egy válasz, akik az első mondat után azt válaszolják a telefonba meg a becsöngető kérdezőbiztosoknak, hogy "bocsi, nem érek rá" - azok bele sem kerülnek a statisztikába...
a tiszásoknak azt (is) kellene kérdezgetniük a médiákban, hogy a januári, törvényben rögzített benzináremelést miért csak 6 hónapra halasztja el az adócsökkentés kormánya?
ezek jo resze lerohadt berhazakban van, ahol felujitottak 6-7-8 lakast, szinvonalasan, a többi rohad, mert a tulaj lexarja/nincs penze...
en sokkal ertelmesebbnek tartottam volna, ha rajukhuznak egy 10-20szoros közös költseget kötelezöen a felujitasi alapba teve..
nyilvan, ami most megy, az nagyon nem jo...
de en a betiltast latvanyintezkedesnek tartom, mert nem fog hozni javulast, söt..
a problema a VI-VII kerület lerohadt ingatlanallomanya a gangos berhazakkal, ahol a lakok egy resze nem akar/tud felujitasba tolni lakasonkent 5-6-10 millio forintot (teljes homlokzat, gepeszet stb).. es addig ez szepen tovabb pusztul... a megoldas szvsz a komplett airbnb hazak lennenek, de nyilvan sok tulaj meg nem fogja eladni, ha 60 eve benne lakik (erthetö)
"Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetést és a vadászati tevékenységtől eltiltást indítványozott"
szánalmas...
miért nem akkor számolnak be az esetről, amikor már megvan a végleges ítélet? (mert fel fogják menteni, és még ennyit sem fognak kapni)
egyébként meg uaz kellene, mint a németeknél a gyorshajtás esetében: nem vagy meggyőződve, hogy mire lősz? Emberölési kísérlet, ennyi.
ilyenkor nem lehet simán perelni a kcsgöt kártérítésre?
Tiszás vadász lett volna, A4-re nem fér ki a felsorolás, hogy milyen szabályokat szegett, szegtek meg az adminisztrációtól kezdve a lövés leadásáig bezárólag..