"csetlés-botlás, erősen fölszaladt a szemöldököm amikor ma először hallottam. Egy EU-s ország vezetőjétől elfogadhatatlan"
a tettei alapján 1 mondatban deklarálta mellé az eu áruló fogalmát is.. egyébként tényleg azt várom, hogy mit fognak lépni, ha az EU/NATO mondja: húzzanak a genyába..
Hát, én meg nyáron Boszniában foglaltam szállást 4 napra, Bihac körül, ami nem szerb rész, de lehet lemondom ha nem sikerül elzavarni orbánt... Ugyebár elég sokat tett azért, h a nem szerb részeken utálják mint a xart.. és ki tudja nem e lesz ott egy hülye, aki meglátja a magyar kocsit, majd "elégtételt" vesz..(múltkor már pl előjött a magyar termékek bojkottja..)Persze, nyilván ennek minimális az esélye, de ezt a minimálist is el szeretném kerülni. Meglássuk, addig alkot-e vmit Boszniában..
Ugye az van, hogy a közkeletű tévedéssel szemben van egy csomó elvileg és gyakorlatilag is versenyképes magyar kkv Magyarországon. A napokban jértam olyan cégnél, amelyikhez Szingapúrból hoznak ide alapanyagot megmunkálásra és aztán szállítják vissza, megéri. Mert olyan precizitással dolgoznak. Van élet a NER-en túl és kívül is.
Azt kellene látni, hogy a NER elsősorban a közszférát veri szét, rabolja le és teszi tönkre -ezért irdatlan kamu Gabika szövege a cégek bejáratánál látható támogatási táblákról- és "csak" másodsorban a versenyszféra cégeit. Na de a tüdőrák sem a vesét szedi szét első körben, aztán mégis kihat arra is. Hosszú lenne itt kifejteni a működési mechanizmust, de ez van. Na most, pl. a magyar tudományos élet olyan csapásokat kapott az elmúlt 2 hónapban, amiről teljes csönd van a magyar médiában, miközben a hatásai borzalmasak. És ez odabasz a versenyszférának is.
Az én állításom valami olyasmi, hogy a határon vagyunk: Messze nem akkora még a baj, mint azt sokan gondolják, van egy csomó ambiciózus és versenyképes cég, köztük még neres cégek is, de ahhoz sem kell sok, hogy iszonyatosan nagy legyen a baj. Billenhet erre és arra is, de ha marad ez a rendszer, akkor csak a lecsúszás irányába tud billenni. Tehát, valójában az a kérdés, hogy egy kiélezett helyzetben merre mozdulunk el, a teljes lecsúszás felé, vagy a felfelé indulás esélye felé.
Azért ez több, mint csetlés-botlás, erősen fölszaladt a szemöldököm amikor ma először hallottam. Egy EU-s ország vezetőjétől elfogadhatatlan. Még akkor is, ha EU-szkeptikus, mondjon értelmes érveket, de ne azon durcizzon, hogy elvehetik a kedvenc gecizős játékát.
Mert amúgy maga az attitüd nem új, tudjuk jól, hogy ha rajta múlna akkor holnap kilépne. Csak ugye Putyin kurvájaként kell a tagság, kell a vétó - na de mi értelme van, ha már az se marad..
Probalkozhatnak azzal, hogy leadjak a harmadat a Trump csaladnak, es a tobbivel lelepnek. Sajnos az utobbi hetek azt mutatjak, hogy Trumpek nyitottak az ilyen uzletekre.
"Másrészt mi van, ha eleve az a B-terv, hogy a választások nagyarányú bebukása esetén egyszerűen lelépnek a devizatartalékkal? Ugyanakkor ehhez szerintem pár harmadik világbeli banánköztársaságon kívül nem lenne senki partner, az USA-Kína biztosan nem"
ezen a giro-n vagy min keresztül nem lehet(ne) ezt megakadályozni?
gondolom egyből menne a nemzetközi körözés kb mindenkire orbántól a pü miniszteren át az mnb elnökig bezárólag (+ csatolmányok)
"A Romániában nagy botrányt okozó felvásárlási tervet elutasította a román kormány. Azon bukhatott el a tranzakció, hogy a magyar kormány és az MVM túl szoros kapcsolatokat ápol Oroszországgal."
Má' szőröstalpúak is kiebrudajják ezt a muszkaszoponcot... nahááát...
Igen, mint soraimból is kitűnik, van bennem némi frusztráció - saját civilizációs köröm tehetetlen-tétlen baromként asszisztál önmaga felszámolásához, és pióca jogászhordáknak saját életünknél-jövőnknél is fontosabb nem is jól kitalált, alkalmasint nem is ilyen helyzetekre gondolva meghozott irányelvek és szolgálati szabályzatok szigorúan szögletes betartása.
ehhez képest mondjuk a Basi vétójoga épp most lett elvéve, "nehogy már a lekvár tegye el a nagymamát" alapon
Eggen... a Törvényszék ki is kérte magának, má'csak fel köll jelenteni... jogosulatlan adatkezelés, rágalmazás...
Cserébe maga árútta el, hogy megvan neki az inkriminált lista, és nem fél használni... vagyis igaz, hogy a kormányban, frakcióban szétkűtték...
Az a nyűg, hogy a rágalmazás alkalmából magánindítvány köll, előterjeszteni csak a sértett jogosult, viszont a mentelmi jog rágalmazási ügyekere nem vonatkoz...
„Micsoda véletlen, hogy a Magyar Péterék megszorító csomagját bemutató újság ellen pont egy olyan bírónő lépett fel, akinek a neve és budapesti címe megegyezik a Tisza-aktivisták kiszivárgott listáján található nőével” – írta.
Hogy is van ez?
Ez az a bizonyos lista ami a Tisza szerint ki lett lopva tőlük?
Akkor ez a lista az ami a jog szerint a nem beavatottak számára tiltott olvasmány?
Tartani is tilos, vagy nem?
Akkor hogy is tudja valaki összevetni a benne lévő neveket bármivel is??