"2017-ben az űrkutatás a Fejlesztési Minisztériumhoz tartozott. Sárhegyi István hiába bombázta ötleteivel és javaslataival a tárcát, nem voltak vevők az elképzeléseire. 2018-ban azonban a minisztérium megszűnt, feladatait és területeit a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztérium vette át. Egy terület kivételével: az űr a Külgazdasági és Külügyminisztérium fennhatósága alá került, ahol már önálló miniszteri biztost kapott a terület – magyarázta Sárhegyi István."
A valóságban meg az történt, hogy ellopták azon cégek anyagát, akik a kormányt bombázták, hogy lépjen be az ESA-ba. A maca, az Orsika, meg egy parlamenti képviselői helyért elárulta a szakmát.
Fölösleges állandó eposzi jelzőket fűzni például Lázárhoz, engem például idegesít.
abszolut nem folosleges, eppen ellenkezoleg
kommunikacio alapjai kezdoknek, elso lecke
a Fidesz ugyanezt csinalja, a haboruparti ellenzek, a haboruparti brusszel, a haboruparti markizaj, a haboruparti tisza, a haboruparti manfredweber, a haboruparti soros, a haboruparti haboruparti
hogy teged idegesit vagy sem, az a loteri kutyat nem erdekli
Ja látom van egy kis horpadás a nickeden, lényeg, hogy a motor működik! :)
Pont a minap követtem le a kormányzati propagandadömpinget, hogy mekkora király dolog az otthonstart és már hánysokezer építési engedélyt adtak ki. Érdekes módon a "csökkenő árakról" most már kussolnak.
MÁV-ot és a magyar közlekedést tönkretevő Lázár János ma alkalmatlan vezetőnek nevezte a háromszor Európa legjobbjának választott Nyíregyházi Állatkert igazgatóját. Ezenkívül azt is megtudhattuk a közpénzek drakulájától, a bukott batidai baktertől, hogy a Fidesz kegyet gyakorolt azzal, hogy eddig hagyta dolgozni Gajdos Lászlót. Sőt, szerinte Gajdos Horn Gyula és Gyurcsány szekerét tolta. Nyilván az utóbbi 15 évben😂😂😂 Lázár János nemcsak egy tolvaj, hanem abból is a legpofátlanabb fajta. Kérlek, írd alá a Gajdos Lászlót támogató petíciót, ahogy azt már több mint 200 ezer ember megtette! ui.: a képen Gajdos László egy gyurcsányista elefántbébivel látható.
Tudod én még (54 éves vagyok) emlékszem a nemtaggyűlésre, Kaya Imrahimra, Joszip Totra, koronaúsztatásra, Ezüsthajó Kft-re, stb., sőt a székházügyre is...
A saját gondolatait kifejezni nem tudó, ostoba, "telekszomszéd" gyerekkori haverja lett a leggazdagabb magyar, az egy fokkal jobb képességű lánya meg a leggazdagabb magyar nő a miniszterelnöksége alatt. Ilyent tényleg Afrikában látsz csak, valamelyik tábornok országában.
Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az egész évre nettó befizetők leszünk — ha év végéig érkezik még támogatás, az mérleg újra pozitív lehet a támogatások szempontjából.
Az is fontos, hogy nem minden uniós pénz folyik keresztül a központi költségvetésen: például mezőgazdasági támogatások vagy egyes programok közvetlenül magánszemélyekhez, vállalkozásokhoz érkezhetnek. Ezek az összegek a hivatalos „államháztartási” mérlegben nem feltétlenül jelennek meg ugyanúgy
Vagyok én csak mostanában read-only módban, a másik nikkemmel történt egy kis baleset :))
Egyébként őszintén szólva nem sok értelmét látom hogy folyamatosan ugyanazokkal a körökkel fetrengjünk a napi fosprolitikai dagonyában, na meg amikor ilyen hsz-ek vannak mint itt alább is hogy az EU lóg nekünk sokmilliárddal (járjárjár cigánymantra) de azt már elköltötték a rohadtukránokra, na az ilyen színvonaltalan hsz-ekre felesleges reagálni is
Hogy kis ON is legyen, lakáspijaci téma, valóban leült a kereslet, annyi van hogy most aki hitelt akar és jogosult a OSP-re akkor azzal él piaci hitel helyett, de kevesen akarják megvenni a 70 millás havannapanelt negyedszázadra eladósodva
6keres Airbnb-tiltás élesedik 1 hónap múlva, már jelezték a kínaiak-vietnámiak-törökök-izraeliek stb... hogy el kéne adni a kecókat, hosszútávú kiadásos 3% hozam nem túl csábító az eddigi évi 15% után, konkrétan az infát se fedezi. Na de szerencsére ezek Airbnb-re lettek kialakítva, jó részük nem is használható másra, ami kis lakás ott sokszor sötét, ablak is egy lichthofra, pár éjszakát olcsón aludni jó de hosszútávra csak ócsón lehet kiadni, ami meg nagy lakás azok fel vannak darabolva 3-4 egységre, de ugye egy hrsz, így csak egyben lehet megvenni, jelen állapotban csak hosszútávra kiadni lehet az egységeket, na de ezért nem fizetnek akármennyit, mert pont nem jön ki a matek, vagy vissza lehet alakítani többszobássá, de akkor megint le kell bontani a falig. Persze tricsilliárdokárt akarják eladni, az nem fog menni sztem hosszútávra lesznek ezek kiadva pár évig