Keresés

Részletes keresés

JAMIE222 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 1445628
Előzmény: ÁtlagFf_1963_3 (1445627)
ÁtlagFf_1963_3 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 1445627
Eugene H. Krabs Creative Commons License 2 órája 0 0 1445626

Ott se értik a választói akaratot ezexerint, hogy nem akarnak több menekültet, migráncsot, niggert, arabust, pakit

Persze mindenki szeretne baxni is meg szűznek is maradni. Na de miután az okos brexiterek hazaküldték a szemét rohadt kelet-európaiakat, ez történt:

„Pick for Britain” (Szedd a britnek) kampány, amely a helyi lakosságot célozta meg a gyümölcsszedési munkákra, teljes kudarccal zárult. A brit állampolgárok a toborzási kísérletek ellenére nem voltak hajlandóak elvégezni a nehéz fizikai munkát. A hazai munkaerő aránya a mezőgazdasági főszezonban a 11%-ot sem érte el. Emiatt a brit farmokon súlyos munkaerőhiány alakult ki, és tonnaszámra rohadt el a gyümölcs a földeken."

Előzmény: Surci111 (1445625)
Surci111 Creative Commons License 3 órája 0 0 1445625

Ott se értik a választói akaratot ezexerint, hogy nem akarnak több menekültet, migráncsot, niggert, arabust, pakit

Pedig elég világosan mondják már ott is, meg a németeknél is, nembaj, majd elmagyarázzák nekik a választásokon

Előzmény: hlln (1445622)
JAMIE222 Creative Commons License 3 órája 0 0 1445624
Előzmény: JAMIE222 (1445623)
JAMIE222 Creative Commons License 3 órája 0 1 1445623

Alakul Paks:

ÓRIÁSI ÖRÖMHÍR PAKSRÓL

https://www.youtube.com/watch?v=edFWEsAojc0

hlln Creative Commons License 3 órája 0 0 1445622

Akkor nézd meg a legújabb angliai üdvöské (munkáspárti miniszterelnök Andy Burnham), akinek egy olyan nyilatkozat volt a belépője a hatalomra jutása után, hogy a "wealthy" körzeteknek jobban ki kellene vennie a migránsok, bevándorlók elszállásolásának, befogadásának a probléméjából a részüket. Tehát ez a fő gond...

Akkorát fog bukni mint a ház.

Előzmény: Quawie (1445604)
CS.V.D Creative Commons License 4 órája 0 0 1445621

Felülről jövőnek kell lenni, hogy azt sulykolják az emberekbe, nem csak jogaik vannak de kötelességeik is.

És jó példákkal elöljárni.

Nyilván ehhez kellenek jó bíróságok is, akik a bűnözőket rendesen elitélik , lehet a fényképét teljes névvel mutatni, stb...

Előzmény: advocatusdiaboli (1445618)
toromon36 Creative Commons License 4 órája 0 0 1445620

Ahhoz képest, hogy Paks alapjáraton megy és a románok teljesen lekapcsolták az atomot, csoda hogy van áramunk és még nagyobb csoda, hogy nem olvastam extém árakról.

Előzmény: advocatusdiaboli (1445619)
advocatusdiaboli Creative Commons License 4 órája 0 0 1445619

Csak megjegyzem, érdemes ránézni a "holadelejre" - míg még kora délután is export-pozícióban voltunk, most már 60%-ban importról megyünk...

Ha csak annyi tárolókapacitás volna (irgalmatlan mennyiség ez is persze - kb: 50GWh akkukapacitás kellene, jelenleg egész Németországnak van mostanáig kb: 31GWh, a sokat emlegetett méretükhöz képest világbajnok bolgároknak 12GWh...) ami elég egy éjszakára kompletten, akkor a napelemek kapacitását megduplázva nyáron már el tudnánk menni csak napelemről, csak megújulókról.

És ez még nem is tűnik elérhetetlen célnak.

Csak az év többi része ne lenne...

advocatusdiaboli Creative Commons License 5 órája 0 0 1445618

Csak ugye hogy változtatsz ezen egy olyan szisztémában, ahol mindenkinek joga van megszavazni azt, hogy ezen ne változtassunk...?...

Egy nagyon nagy próbatétel, egyben civilizációs kísérlet az, amiben most részt veszünk. Valójában lehet, hogy mi most igen szerencsések vagyunk - mert, ha ez a kísérlet elbukik, akkor igazi "aranykorban" élünk most, olyanban, ami nem csak korábban nem volt, hanem meglehet, a jövőben sem nagyon...

Előzmény: CS.V.D (1445617)
CS.V.D Creative Commons License 5 órája 0 1 1445617

Egy NAGY baj van mindenhol, és NAGYON sok mindenre igaz.

Mindenkinek jogai vannak...

Kötelessége senkinek. Max a MÁSIKNAK, hogy kussoljon és tűrje emennek  a jogait.

Előzmény: advocatusdiaboli (1445602)
CS.V.D Creative Commons License 5 órája 0 0 1445616

MESTER! 

A betárcsázós netet nem térítettem, de a mobilbuherálás az ment, ingyen 0690, ingyen sms, ingyen hívások, mind a mobilról. Meg a Nokia telefonok függetlenítése appal telefonról. :)

Manapság nem követem mik mennek.

Előzmény: Surci111 (1445567)
rednalhgih Creative Commons License 6 órája 0 0 1445615

Az lehet hogy nem fog működni bármennyire is jól hangzik mert közelebbi országot fognak választani európa helyett.Felszívja munkaerejüket kína,dél-korea,japán milliós tételben.Már sok éve folyik a vitenami-kínai határon egyfajta feleségkereskedelem,a kínai vesz magának vietnami felséget.Nyilván a hatóságok tudtával.Aztán ott van még a zseniális önpusztító oroszország,szintén várják majd tárt karokkal mindet.Nem tudom kinek lesz vonzó a 200 nettó (mert ugye kevesebbért kell dógozni többet) itt jó távol a hazájuktól.

Előzmény: Surci111 (1445594)
rednalhgih Creative Commons License 7 órája 0 4 1445614

Legendák?Hát nem tudom fővárosiként ezek közül melyiket gyakorlod ,meg azt se hogy felmenőidnek kellett egyáltalán.Nekem még mostanság is esélyes disznóölés.

Igen kaszáltam,nagyfater megtanított ,de fatertől is jobban csinálom.Megvan a kaszaverés is,fenni is tudom.Eszközök a lomosba hozzá.Ha szükséges bármikor megoldom.

Nád a környéken alig,nem volt hozzá szerencsém.Arra is vigyáznak mert fészkelőhely.Balatonon sok éve ordítanak hogy a nádat nem kéne stégekkel szétqrni mert a limnológia fejét fogja és leírták mekkora posvány lesz enélkül a tó.Valami talán elindult visszafelé a nagy körbeépítés korszaka után.Meglátjuk meddig jutnak.Itten a megyébe nádfedeles kulipintyó is van,bár nem láttam személyesen,tehát valahonnan ahhoz is szereznek nádat.Egyik ösmerős hollandiába ment ki nádfedeles tetőket csinálni.Azok a lüke hollanderek ugye...

Igen húztam ki disznyót,persze nem egyedül hanem négyen.A szúrás,feldolgozás rokon utcabelijének feladata mint kedvelt böllér.Kevésbé véres sztorit bíznak rám,tepertő,hurkatöltés,hurka alapanyag bekeverése,béltisztogatás (fujj) meg a pörzsölés (imádom) de késsel levakarni a szart róla már kevésbé.Vért is ittam..fujj...de csak egyszer soha többé.A sült vér se kedvenc,meghagyom másnak.

Vágtam a fát igen.Mostanában kevesebbet de létezik még kályha.Régebben platónyi mennyiséget reggeltől estig,néhány sérüléssel de minden ujjam megvan.Ugye van itten valami cociális tűzifa program jó sok érdeklődővel,na azok se gázzal melegednek.Baltát nem hagyom másnak élezni,magam csinálom mert akkor lesz belőle valami.Többgenerációs köszörűkővel,amit oda nem adnék semennyi pénzért.Kést is itthon élezem,saját koronggal.

Az óceánhoz még nem volt szerencsém,de lassan posványosodó nagy tengerünkön bőven látni vitorlást.Azokat applikációval tartják karban?Valami szagértelem is kell hozzá a jelek szerint,meg hát le is köll gyártani.

Rokkát már nagyszülők se nagyon használtak,inkább dísznek állt a sarokba pirosra lefeste.Sajnos nem láttam élőben,de erről is van video bizonyára :)

Vályog?Hát azt már az idősebb cigányok se nagyon vetették.Mióta megjelentek egyéb alapanyagok nincs is nagyon értelme.Ettől persze meg lehet tanulni de piszkos meló.

Befőzés?Azt megcsinálja más helyettem,jobb mint bármelyik bolti.Nyilván látom hogy készül,nem lenne probléma.Kovászos ubit én csinálom.

Buzonyág?Ammeg hova?:)
Mondjuk láttam felvétel amelyiken ukrán katona semlegesít ruszki drónt egy vastag ágacskával.Kőkori megoldás high tech ellen.

Nem tudom hogy jön ide a politika és a szavazgatás mert képességekről volt szó.Attól hogy eleink összehoztak egy kádár rendszert nem tehetünk.Amúgy mit kellett volna tenni tankok és 100 000 ruszki ellen a vasfüggöny mögött?Megpróbálták.Egyszer.Két hétig tartott.Ez nem afganisztán ahol mindenkinek fegyvere van és turbános vadállat.A földrajzi adottságokról nem beszélve.

Az ici-pici probléma most ott van hogy öregszik sok szakma amelyikre még mindig szükség van és lesz amíg emberiség az emberiség.Az icibb-picibb probléma ehhez hogy nyakunkon a klímakatasztrófa ami ledarálja a bolygó felét és a másik fele ennek következményeit nyögi áttételesen.A mégicibb-mégpicibb probléma hogy a kényelmes,modern életmódunkhoz nem lesz elég nyersanyag,áram,víz,karbantartott rendszerek,azokat működtető szakik.Lehet flegmára venni a képességek elsorvadását,de olyan korszakba léptünk bele ahol az ellátási láncok bármikor megszakadhatnak és visszatérhet egy "csinál magad mert a bótba nincs" életmód.Nagyon efelé tartunk öles léptekkel.

Vót mán ebbe az országba 500 év alatt nem kevés pofára esés.Egy kiszáradó,áramot importáló,magát élelmiszerrel alig ellátó,erősen fogyatkozó,egészségét pusztító országnak/népnek inkább mindent is meg kellene tanulni vagy újratanulni.Mert lehet hogy az angol nyelvtudás és a szoftverkezelés kevés lesz,pláne ha a több százmilliós népvándorlás elindul a klíma miatt.

Ez nem sci-fi,ez nem elmélet hanem mindennapi gyakorlat,lásd ceuta ostroma.Készülődik az "európa erőd" sztori fasisztoid kormányokkal és tűzparanccsal.

Előzmény: Logofet (1445564)
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 7 órája 0 0 1445613

Próbáld elsütni az Alapjogi Chartát bármely magyar bíróságon. Ott fognak lyukat röhögni köréd.

Előzmény: AnchorMan (1445610)
Surci111 Creative Commons License 7 órája 0 0 1445612
Quawie Creative Commons License 7 órája 0 2 1445611

Az osztrák-német cégek meg nácik.. :)

Teljesen be fog csavarodni a csávó..

Cola, popcorn :)

Előzmény: Surci111 (1445608)
AnchorMan Creative Commons License 8 órája 0 1 1445610

Pünktösen... annyi csak a feladat, hogy előtte a menekültügyi konvencijót annak rengye és móggya szerint fel köllene mondani,  majd rögtön utána a juniós Alapjogi Charta vonatkozó rendelkezéseit hatálytalanítai, aztán tőlem má' a Főddközi-tengeren cápaeledelt csináhatnak belőlük... csak sorjában...

Előzmény: Order of Hermes (1445593)
gdp Creative Commons License 8 órája 0 1 1445609

Nem értem a hozzászólásodat. 

Előzmény: Kotóni (1445603)
Surci111 Creative Commons License 8 órája 0 1 1445608

Látom odaát nemvölvus teljesen belebolondult már a rákosizmusba... :D

Előzmény: Eugene H. Krabs (1445605)
Surci111 Creative Commons License 8 órája -1 0 1445607

Minden esetben amikor valami ilyesmit akar a befogadó társadalom, azt a migrik durva támadásnak élik meg, ami egyenes út a radikális iszlám, vagy bármilyen más radikalizmus felé. 

Be kell vállalni, az allahosokat ki kell innen szorítani teljesen, akinek nem teccik mehet vissza a sivatagba. Nincs olyan hogy itten majd ők radikálisan allahoznak, fel se lenne szabad hogy merüljön opcióként, vagy csináljátok európai módra ahogy mi elvárjuk vagy takarodó, érdekes nekem ez evidencia, ha Irakba akarnék költözni nem lóbálnám a Bibliát a mecset előtt

EU-s bevándorlási programot kell hirdetni, és be is kell vándoroltatni a 3. világból elsősorban a szakképzett munkaerőt, ha kap egyből munkát, talán jobban fog menni a beilleszkedés

Első részben egyetértünk, olyan jöhet aki konkrét munkára érkezik ÉS beszél angolul és/vagy a célország nyelván

Viszont beilleszkednie nem kell, ahogy végetér a munkaiszony már repülhet is hazafele a picsába, családegyesítés kizárt dolog

Ha nagyon maradni akar akkor tegyen állampolgári vizsgát, egyéb esetben utilapu, látható hogy nem működik itten a beilleszkedés

Allahos kibocsátó országokat tiltólistára tenni (meg a négereket, szikheket egyéb vallási fanatikusokat) a bevándolráli program elsődleges célpontja a Távol-Kelet és az európai muszka térség

advocatusdiaboli Creative Commons License 8 órája 0 1 1445606

Azért az illegális migráció csatornáit nagyon jól le lehet szűkíteni - ha van rá akarat. A fölösleges (használhatatlan) embereket is gyorsan vissza lehetne küldeni. A szociális rendszereken élősködést is remekül korlátozni lehetne - csak itt üt vissza, hogy az "őslakosságon" belül is már olyan széles rétegek rendezkedtek be életmódszerűen erre, hogy ez népszerűtlen volna, olyat meg politikus nem akar csinálni...

Ahogy már sokszor előkerült aggályként - nem biztos, hogy ez a modell, amit mi most magunknak berendeztünk, az képes lesz az igazán fogós civilizációs és gazdasági problémákkal megküzdeni, az ehhez szükséges (jórészt népszerűtlen) lépéseket meghozni. Ez már anno is nehezen ment - a valóságban ugye a 29-es nagy gazdasági válságot végül is a második világháború "oldotta fel"...

Eugene H. Krabs Creative Commons License 8 órája 0 1 1445605

Egyetértek Surciúr, csak hát a kivitelezés mégsem könnyű. Minden esetben amikor valami ilyesmit akar a befogadó társadalom, azt a migrik durva támadásnak élik meg, ami egyenes út a radikális iszlám, vagy bármilyen más radikalizmus felé. 

Mit lehet mégis csinálni? Szigorítani kell a szabályokon, erősíteni a rendőrséget, aki bármilyen kis bűncselekményt elkövet, már repülhet is vissza, ez OK. A jelenlegi svéd helyzet biztos vagyok benne, hogy nagyrészt a rendőrség töketlenségének köszönhető: sok évtized jóléti állama, szinte nulla bűnözés után rájuk szakadt a 3. világ valósága, ezzel nem tudtak mit kezdeni. 

EU-s bevándorlási programot kell hirdetni, és be is kell vándoroltatni a 3. világból elsősorban a szakképzett munkaerőt, ha kap egyből munkát, talán jobban fog menni a beilleszkedés. De az illegális migráció soha nem fog megállni, ebben is biztosak lehetünk. 

Előzmény: Surci111 (1445601)
Quawie Creative Commons License 8 órája 0 2 1445604

Ehhez kapcsolódik, két hír, már múltkor be akartam tenni:  

Telex: Hírességeket fenyeget, ártatlanokat mészárol, megfékezhetetlen a marseille-i maffia új generációja

Telex: Megindult sok tízezer ember, most pedig mindenki azt találgatja, mi történt pontosan

Ezeken az arab-feka-faxomtdja milyen maffiózókon nem segít a jogállmiskodás, csak az ólom..

Ez előbb-utóbb új kefebajszosokat fog kitermelni, és most a bevándorlók lesznek a "zsidók"..

Előzmény: advocatusdiaboli (1445577)
Kotóni Creative Commons License 8 órája 0 0 1445603

ciprusolást akarnak?

vagy bai-int

Előzmény: gdp (1445581)
advocatusdiaboli Creative Commons License 8 órája -1 2 1445602

Mert EU van, és ilyesmit nem lehet csinálni sem a szabályok, sem a többiek ellenében. Ez egy szörnyű és kilátástalan csapdahelyzet - egy legalább többé-kevésbé működő jogállamban a kormányzat nem tud a szabályok-törvények és az ellensúlyt képező intézmények ellenében lépni (van ebben persze jó is - emiatt nem tud trumpli az USA-ból néhány elnöki rendelettel fasza is fasiszta diktatúrát csinálni, bár reggeltől estig ezen pörög).

Közben egyre nagyobb probléma, hogy azon országokban, ahol a népesség már a választásokat bőven befolyásolni képes hányada bevándorló hátterű (kb: mindegy is amúgy honnan jött, a lényeg az, hogy "jogállására nézve migri"), ott a migrikkel szemben keménykedni nem fog merni egy kormányzat sem. Aztán eljön az a pont, amikor már ezek lesznek 50%+1 arányban, és onnantól ki tudja...

Meloni egyébként úgy oszt munkavállalói vízumokat - hogy közben meg "cserébe" tényleg lényegesen keményebben lökdösik vissza az illegális migriket - viszont attól egyelőre távol van sajnos mindenki, hogy azt mondja: bizonyos kultúrkörökből és mondjuk bizonyos képzettségi-iskolázottsági szint alatt teljesen megszünteti a bevándorlást.

Előzmény: Surci111 (1445598)
Surci111 Creative Commons License 8 órája 0 3 1445601

Legutóbb egy szikh gyerek szúrt le egy angolt, semmi köze allahhoz, csak kést hord magánál mert ez a szikh tradíció. 

Na akkor ezt a tradíciót legyen szíves odahaza gyakorolni, az összestől el kell venni aki nem akarja átadni azt toloncolják ki

Azt sem értem hogy ez a nőbugyolálás miért nincs még az egész EU-ban betiltva, így közterületen, iskolában, boltban, akárhol megjelenni tilos, akinek nem teccik már mehet is vissza a sivatagba

Előzmény: Eugene H. Krabs (1445600)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 9 órája 0 1 1445600

Egyszerűen meg kéne tiltani hogy ezekről a területekről bármiféle munkaerőt ideimportáljanak, hozzanak indiaiakat meg távolkeletieket, egész Manila vagy Phnom Penh nagyon szívesen idejönne annyiért dolgozni mint az allahosok kapnak, akár a feléért is, indonézek szintén

Utóbbiak szintén allahosok, csaxólok. 

Na de a fő probléma továbbra is a kulturális különbözőség allahos vagy sem.

Legutóbb egy szikh gyerek szúrt le egy angolt, semmi köze allahhoz, csak kést hord magánál mert ez a szikh tradíció. 

Előzmény: Surci111 (1445596)
Order of Hermes Creative Commons License 9 órája -1 1 1445599

Mondjuk ez az egyetlen amit Orbanek jol csinalhattak VOLNA, ha tartjak magukat ahhoz amit mondanak.

Előzmény: Surci111 (1445598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!