Advo. a blekkrokkmerc épp most küldte a picsába Uschi von der Pfizert a költségvetési tervezetével együtt, ezen felül a spanyoloktól az olaszokon át nagyobb és sok kisebb ország is elküldte a picsába.
Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) a júliusban módosított finanszírozási terve alapján mandátumot adott egy kínai renminbiben denominált, elsősorban kínai intézményi befektetőknek ajánlott devizakötvény (“pandakötvény”) kibocsátásának megszervezésére Magyarország részére – olvasható az ÁKK honlapján pénteken közzétett tájékoztatásban.
---
ÚJABB FASZA KÍNAI HITEL!
Kell a sok gyűlölködő kampányra, amit kétpofára zabál a sok segghülye magyar, miközben EZEN IS szarrá keresi magát a NER.
Tehát, amíg megy a rinya az ex pronós csajról, addig a rinyára elköltött pénzből már vaklakiknek vastagodik a bankszámlája... és nem az idióta segghülye rinyálóknak.
A többinek lehet megdögölni. Már a kórházba kerülés is komoly halálközeli veszélyforrás, de ha háziorvos sem lesz, akkor marad a kórház. Ahol amúgy sincs mindig orvos.
Naponta ilyenkor átlagosan 50 embert látnak el a háziorvosok, ez azt jelenti, hogy nem nagyon tudnak 10 percnél több időt fordítani egy betegre. Az őszi–téli időszakban még nagyobb a betegforgalom a rendelőkben – naponta átlagosan 80 embert látnak el az orvosok.
Nem vonzó a fiatalok számára ez a terület, mivel a szakmai megbecsültség finoman szólva sem egyenesen arányos a háziorvosokra háruló terhekkel, az indikátorok függvényében pedig az alapfinanszírozás is kevesebb
– mondta az Indexnek három évtizede praktizáló Mangó Gabriella, aki Gyöngyösön két körzetet is ellátott 2500 beteggel. A doktornő azt is elárulta, hogy ezen a nyáron még kevesebb háziorvos praktizál, miközben eddig is humánerőforrás-hiányos volt a terület. „Ha ez így megy tovább, kiszámíthatatlan helyzetet fog eredményezni” – hangsúlyozta. Ennek okaként az alapfinanszírozás csökkenését és az ügyeleti rendszerbe kényszerítésüket említette.
Egy kész szerződést kellett aláírniuk, az esti túlmunkát pedig a 70 év feletti háziorvosok fizikailag nem tudják vállalni, sokan inkább a nyugdíjat választják
– közölte a kollégák visszajelzései alapján a gyöngyösi rendelő üzemeltetője. Az ügyeleti idő utáni szabadnapot a kollégák hiánya miatt becslése szerint az ország 90 százalékában nem tudják kivenni. Arra is kitért, hogy a fiatalok nyelvtudásukkal már könnyen találnak jobbnál jobb ajánlatokat a területen szintén erőforráshiánnyal küzdő Nyugat-Európában.
Álnéven végzett távmunkával gyűjtöttek pénzt a rezsimnek észak-koreai IT-munkások A kommunista vezetés több ezer munkavállalót szabadított az amerikai munkaerőpiacra, akik összesen 88 millió dollárt gyűjtöttek a rezsimnek.
Igen, Karácsonynak vannak ilyen valóságtól teljesen elrugaszkodott balfaszságai. Neki főpolgármesterként a tisztelt utazóközönség érdekeig kéne nézni és a hajléktalanproblémát nem az ő rovásukra szőnyeg alá söpörni. Meg bulikaplaccot csinálni a Pesti rakpartból.
Vitézyre neg azért nem szavaztam mégse, mert gyogyós-Szandi sikeresen összeorbánozta.
Alapbol kinek van kedve 20 percenkent azt hallgatni, hogy Brusszel haborut akar? Negyed eve nincs tv elofizetesem se, meg a kocsiradiora meg a Youtubera kellenne valami megoldas. Tele a faszom a kormanyod debil propagandajaval.
Megvan a nemzet aranytartaléka, a 94,7 tonnát biztonsággal őrzi Dél-Pesten a Magyar Nemzeti Bank – tudatta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke pénteken az MTI-hez eljuttatott videófelvételben.
Kósa Lajos elmondta, hogy a Parlamentben többször, többen feltették a kérdést, megvan-e a befektetési arany, hol van a nemzet vagyona, és felvetették, hogy ezt ellenőrizni kellene.
érdekes, két hete a misi is megnézte, és akkor is megvolt... tehát akkor tényleg nincs már meg...
Mert neha atkapcsolja nekem a beallitasomat. Alapbol arra van allitva nekem, hogy csak az altalam kovetettek postjait lassam. Neha atdobja nekem a Twitter altal javasolt tartalomra. Nincs idom fassagokat nezegetni.
KG engem azzal a mondatával veszített el végleg, hogy "ha Vitézy Dávid nekem azt mondja, hogy a közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló, akkor én őt elküldöm a fenébe".
sima sárga irigység, szerinted orbán hogy nézne ki egy IC4-ben? :) ja meg hová ülne?
hát sajnos az is van, hogy illene átadni a fiataloknak a stafétát, de egyrészt nem megy, de még a beismerése sem.. így inkább több körben hülyét csinálnak magukból...