Keresés

Részletes keresés

terminator x Creative Commons License 2004.03.09 0 0 4
Egyetlen értelmes megoldását látom a helyzetnek. Lehet, hogy kimoderálnak, mindegy. Oda kellene menni hozzájuk, egy-egy iszonyatos pofon mindkettőnek, és rájuk ordítani "most már fejezzétek be, b****átok meg!"

Hova lehet még süllyedni, nem hiszem el...

Röné Creative Commons License 2004.03.09 0 0 3
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: vízöntőő (-)
JOEKER Creative Commons License 2004.03.08 0 0 2
...Ha még Anettka is tiltakozik...???
pucros Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1
Nincs igaza Fehér Anettnek.

Gusztos kijelentése nem értékítélet volt.

Egyszerűen csak utalt bizonyos műfaji keretekre.

Azt nem mondta, hogy Anettkának lenni negatív dolog. Arra utalt, hogy ez a miniszterelnök munkaköri leírásában nem szerepel, a posztjának hatékony betöltéséhez szükséges tekintélynek pedig a maradékát is porig rombolja, a helyét meg felszántja és behinti show-val.

Turulmadár Creative Commons License 2004.03.08 0 0 0
Gusztos Péter „nevemet és közismertségemet kihasználta Magyarország miniszterelnökének a lejáratására” – fogalmazott Fehér Anettka

A reális önértékelés szép példája. :))

Előzmény: vízöntőő (-)
vízöntőő Creative Commons License 2004.03.08 0 0 topiknyitó
Anettka pert indít Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő ellen
2004. március 8. 13:34

MTI – Panoráma
Pert indít Gusztos Péter szabad demokrata országgyűlési képviselő ellen Fehér Anettka – ezt ő maga közölte az MTI-vel hétfőn.

Fehér Anettka azért szánta el magát arra a lépésre, hogy pert indít Gusztos Péter ellen, mert a SZDSZ-es képviselő „politikai Anettkának” nevezte Medgyessy Péter kormányfőt.

„Nem hasznos, ha a miniszterelnök politikai Anettkaként nagyot szóló javaslatokkal kerül a címlapokra” – fogalmazott Gusztos Péter a Szabad Tanácskozás című budapesti rendezvényen vasárnap.

Gusztos Péter „nevemet és közismertségemet kihasználta Magyarország miniszterelnökének a lejáratására” – fogalmazott Fehér Anettka, s mint hozzátette, a közeljövőben dönti el ügyvédjével, hogy személyiségi jogi vagy kártérítési pert indítson a politikus ellen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!