Jaja, meg egy komplett cserépkályha miniatürizált változatban szükség esetére, hozzávaló gyújtóssal, szénnel, miegymással. A nagyobb rönkfákat meg magam után húzom.
iratok, naptár, notesz, tolltartó, benne fekete és lila filc, kulcs, telefon, nedves törlőkendő, rúzsok, szájbalzsam, kis kiszerelésű krém, pénztárca millió kártyával, telefontöltő, telefon, néha adatkábel is, egy neszeszer, benne óvszer, betét, tampon, kicsi törülköző, tusfürdő, körömreszelő, kiskanál :), parfüm, szájceruza, aztán még repülőgépen használatos papucs vagy mi az ég, egy Kindle, pzs, mindenféle kallódó papírfecnik, blokkok. És még van hely benne. :)
hát, intim betétet, tampont nem hordok magamnál, mert nekem nincs rá szükségem. késem sincs (mert fegyvernek minősül), csak a szokásos apróságok.....
de (és csakis a saját nevemben beszélve!) óvszert mindig hordok magamnál, mert mint említettem, ki tudja mikor lehet rá szükség! :-) (amikor először voltam nővel, akkor sajnos nem volt nálam, viszont szerencsére a partnernél igen.....) :D
Hát igen, mert sajna úgy tűnik hogy a pasik sokkal nagyobb táskáiba ez nem fér bele. Nem is tudom milyen haszontalan kütyük, bicskák meg ilyenek vannak nálatok. Az meg már csoda lenne, ha vészhelyzetben a barátom segítene ki a táskájából egy betéttel...
Naaaa, megtörtént! Kétszer nagyobb táskát vettem, de valami oknál fogva ez sem nyeli el azt a sokmindent amit beledobálok::(( Lehet, mégiscsak velem van a baj!
Aki nála zavartabb, az már festi magát és hazudós. :))
Nuszisat bármikorra, van nuszis pizsamája, nuszis bugyija, nuszis táskája, nuszis matrica van az autóján, és van nuszis kalapja is. Na szólj hozzá, ilyen nuszogányos lelkivilágú a kedveském. De legalább nem Hello Kitty rajongó, mert rögtön lemondanék róla mint örömforrás. Meg általában. De nem az eszéért meg a felnőttségéért szeretem. :)