Keresés

Részletes keresés

dj Creative Commons License 2008.10.04 0 0 9
Jah, én ezt úgy oldottam meg, hogy mindenki megkapta a spamfilterhez az adatokat, ha érdekli őket megnézik és csinálnak vele amit akarnak, aztán akibújt-akinem az egy hónapnál régebbieket törlöm.
Előzmény: Wic (8)
Wic Creative Commons License 2008.10.04 0 0 8
igen. nekem viszont azt kéne megoldani, hogy látszódjon a címzett is. a levélkarantén a sm-en keresztül elérhető. és ha látom a címzettet is, nem kell minden egyes levélbe belépnem, hogy eldöntsem: deliver, trash vagy spam folderbe dobjam.
Előzmény: dj (7)
dj Creative Commons License 2008.10.03 0 0 7
Gondolom evidenciaként kezeli, hogy az a címzett akivel belépsz a SM-ba ezért nem jelenítődik meg.
Előzmény: Wic (6)
Wic Creative Commons License 2008.10.03 0 0 6

Sziasztok!

 

Tud valaki megoldást arra, hogy a SquirrelMail inbox folderben ne csak a feladó, tárgy, dátum, hanem a címzett is látszódjon az oszlopok között?

itt:

 

 

SzG Creative Commons License 2004.03.10 0 0 5
Sziasztok!

Meglett a gond! Semmi köze nem volt a userekhez, jogokhoz, csak az install hiába ismerte fel hogy Cyrus a szerver, nem konfigolta tökéletesen be. A Cyrus esetében a speciális folderek nem a gyökérben vannak, hanem az Inbox alatt, meg kellett mondani a config.php-ben, hogy INBOX.Sent a Sent és így tovább, most tökéletes.

Már csak egy apró gondom van az SM-el, beállítottam hogy az új levelek legyenek alul. Ez okés is, de ha belépek egy folderbe, akkor az 1. blokkba visz, ahol a 98-as leveleim vannak, és nem az utolsóba ahol a legfrissebbek. Ezt lehet valahol beállítani?

Előzmény: SzG (4)
SzG Creative Commons License 2004.03.10 0 0 4
Köszi!
Sorry a lassú válaszért, nem voltam idehaza. Valószínű hogy az apache usere lesz a kulcskérdés, van valakinek ötlete hogy milyen groupban kell lennie hogy menjen az SM?
SzG
Előzmény: schgy (2)
schgy Creative Commons License 2004.03.03 0 0 3
Ja és a cyrus user jogosan jön elő, mert ugye imap-on keresztül beolvassa a bejelentkezett user tartalomjegyzékét.
schgy
Előzmény: schgy (2)
schgy Creative Commons License 2004.03.03 0 0 2
Azt, hogy milyen userrel és csoporttal fut az apache maga. (A httpd.conf-ban, meglepő módon User és Group név mögött adják meg a megfelelő user-t és csoportot, de a ps -ef is kiírja, hogy ki futtatja az apache-ot, vagyis a httpd-t).
Ő futtatja ugyanis a squirrel-es php-scripteket.
A belépő user nevében gyakorlatilag soha semmi nem fut.
schgy
Előzmény: SzG (1)
SzG Creative Commons License 2004.03.03 0 0 1
A gond talán pont az, hogy én sem tudom milyen user nevében fut. Top-ban nem látom jelét annk hogy a belépő user nevében bármi is futna, külön usert nem generált, a cyrushoz tartozó cyrus user ugrik előre a top-ban az imapd programmal.
A webszerver apache, mit keressek a konfigjában?
Előzmény: schgy (0)
schgy Creative Commons License 2004.03.02 0 0 0
Nem igazán értem a problémád egyik részét (milyen user nevében fut a program?).
Mindenesetre normális PHP-scriptek futnak, tehát az a user:group kombináció az igaz, ami a Web-szerverre is az. Az apache config file-jében tudod megnézni (már ha pont Apache van ott, ahová a squirrel-t tetted). Leírva ugyanez a squirrel csomag INSTALL nevű file-jában van, ahol azt magyarázzák milyen owner-t kell definiálnod pl. a data directory-nak.
Remélem ez az infó elég a problémád megoldásához, mert nálam a squirrel egy sima sendmail-lel és imapd-vel dolgozik együtt, így a cyrus lelkiéletét nem ismerem.
schgy
Előzmény: SzG (-)
SzG Creative Commons License 2004.03.02 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

cyrus-imap mail szerveremre tettem fel egy SquirrelMail webmailt. A jogokkal nem stimmel valami, az INBOX tartalma látszik, de a baloldalon a Folderek helyett egy hibaüzenet jelenik meg:

ERROR : Could not complete request.
Query: CREATE "Sent"
Reason Given: Permission denied

Nem látom milyen user nevében fut a program. Kinek kell és milyen joga legyen a cyrus user által tulajdonolt imap directoryn?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!