Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.27 0 0 211
Bochkor bevállalja Anikót!

Csernus prolongálva...

elvtársnő Creative Commons License 2004.05.27 0 0 210
Szabó Tamás: Drogfutár voltam

Blikk, 2004-05-27

Miskolc - Hétszázötven Ecstasy tablettát, 27 gramm speedet, valamint 3 gramm kokaint foglaltak le a rendőrök Szabó Tamástól (21), aki Anikó egyik kérője volt a Nagy Ôben
A fiú a Blikknek elmondta: a főváros egyik szórakozóhelyén ismerkedett meg valakivel, aki könnyű pénzkeresetet ajánlott neki. Így lett drogfutár, bár azt soha nem tudta, kinek szállítja az árut, alkalmanként 100-150 ezer forintért.

Szabó Tamás (21)

Szabó Tamás szerint az is szerepet játszott tettében, hogy a játékban kudarcot vallott

ma már nagyon bánja, hogy azonnal kiesett a TV2 Nagy Ô játékából. Bár amikor meglátta Anikót, azt gondolta, kiszáll a játékból. De erre nem volt lehetősége, mivel Anikó az első adásban elbúcsúzott tőle. Tamás most úgy gondolja, ha végig játszhatott volna, nem kerül bele abba a drogügybe, ami miatt egy napot előzetes letartóztatásban töltött.
- Mint minden fiatal, én is kipróbáltam a drogot - vallotta meg lapunknak Szabó Tamás. - De a mostani ügynek ehhez semmi köze. Budapesten egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg valakivel, aki megkérdezte, volna-e kedvem könnyű pénzkereséshez. Nem titkolta, hogy kábítószerről van szó. Azonnal kijelentettem, hogy kereskedésről szó sem lehet. Így futár lettem. Nem tudom, kinek vittem a drogot. Egy megadott helyen kellett letennem a csomagot.
Szabó Tamás nem titkolta,


Az akció során 8 millió forint értékű kábítószert foglaltak le, de nem mind Tamástól (Fotó: ORFK)

hogy keresett ezen, mivel a megbízójával 100-150 ezer forintban állapodtak meg alkalmanként. A fiú nem tagadja, pár hónapig csinálta. Az utolsó szállításért már nem kapta meg a pénzét, és erre már nem is számíthat.
- Egy jóakaróm feldobott - mesélte Tamás. - Csütörtökön taxival mentem haza, és otthon már a rendőrök vártak. A családom semmiről sem tudott. Természetesen arról az anyagról sem, amit otthon megtaláltak a rendőrök.
A lakáson 750 darab Ecstasy tablettát, 27 gramm speedet, valamint 3 gramm kokaint foglaltak le. Szabó csütörtökön nem, de péntek reggel már vallomást tett a rendőrségen. Aznap este ki is engedték.
- Anyukám nagyon ki van borulva - tudtuk meg a fiútól. - Nem akartam, hogy nekik bajuk legyen. Nagyon megbántam, amit csináltam. Csak abban reménykedem, hogy felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszom, hiszen szeptembertől szeretnék továbbtanulni Pesten.
- A rendőrség vizsgálati osztálya folytatja a nyomozást - mondta dr. Lichy József ügyvéd, Szabó jogi képviselője. - Ma kihallgatták a védencem. Abban bízunk, nem fogják meggyanúsítani üzletszerűséggel, és marad a jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaélés bűntette. Tekintve az ügy összes körülményét, reális az esély, hogy felfüggesztett büntetést kap.
A büntető törvénykönyv szerint ez a bűncselekmény 2-8 évig terjedő börtönnel büntetendő.

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.26 0 0 209
Lehet, hogy most nem bókol6, csak a fogdaőrnek?
Előzmény: Törölt nick (207)
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.26 0 0 208
Szabó Tamás
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.25 0 0 207
Ez egy új tapasztalat, új lecke neki
Előzmény: Törölt nick (206)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.25 0 0 206
Talán Ő az?
Előzmény: kábelbúvár (205)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.25 0 0 205
A miskolci rendőrök kábítószerkereskedőkkel kapcsolatos nyomozásuk egyik lépéseként összehangoltan, azonos időben kezdtek házkutatásokat a fővárosban és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei megyeszékhelyen.

A rendőrök nagy mennyiségben foglaltak le különböző drogokat és elfogták a több szálon futó kábítószerügy több vélhető szereplőjét. Rendőrkézre került többek között az egyik kereskedelmi televíziócsatornából a műsorban a főszereplő hölgy kegyeiért versengők egyikeként megismert Sz. Tamás is.

mno

Hogy mik vannak!!!

csiri bá Creative Commons License 2004.05.25 0 0 204
a több ezer szilikoncica és magát született tehetségnek tartó jelentkező között

Pontosabban 6ezer elmebeteg között. :O)))
Már ahogy Á. A. mondta. :O))

Előzmény: kábelbúvár (202)
shit4sale Creative Commons License 2004.05.25 0 0 203
na, két lángész összejön...bravó!
Előzmény: kábelbúvár (202)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.25 0 0 202
A Nagy Ő záró adásának vendége lesz Árpa Attila, az RTL Klub egykori kreatív igazgatója. A ValóVilág első két sorozatának producere nem véletlenül bukkan fel a műsorban. Ha annak idején ő nem adja áldását Anikó VV-s szereplésére, talán sosem ismertük volna meg az érdi kebelcsodát és nem lehetett volna épp belőle később Nagy Ő a konkurens tv2 műsorában. A kedd esti adásban azonban olyan kijelentéseknek lehetnek a nézők fültanúi, ami nem feltétlenül illik a műsor szellemiségéhez, viszont Árpa Attila nem okoz nagy meglepetést.

Az egykori producer, azóta botránykönyv-szerző és filmrendező szokásához híven kendőzetlenül elmondja véleményét, és ha történetesen ennek épp a Nagy Ő a célpontja, az sem okoz problémát. Árpa szerint Anikó "skandináv típus, halvérű, semmi temperamentum, tűz nincs benne". Amikor a VV szereplőválogatásán felbukkant, Árpának eleinte nem is tetszett a lány, de viszonylag normálisnak tűnt a több ezer szilikoncica és magát született tehetségnek tartó jelentkező között.

Azt azonban abszolút melléfogásnak tartja, hogy ezt a lányt szemelte ki a tv2 a Nagy Ő főszerepére. A műsor készítése szempontjából ugyan előny, hogy Anikó semmi váratlan dolgot nem produkál, de sajnos ez ugyanakkor a minőség rovására is megy, egy rejtélyes vagy vulkánként robbanó hölggyel izgalmasabb lehetett volna a műsor.

Az eredeti tervek szerint az utolsó adásban került volna sor a döntő rózsaceremóniára, ám amikor Attila visszautasította a neki szánt virágot, elcsúszott az eredeti ütemezés. Így lett az utolsó adás témája a "Beszólok Anikónak", de ebből nemcsak Árpa Attila véleményét ismerhetjük meg, hanem kiderül az is, hogy Bálint máris összebútorozott egy lánnyal, akivel teljes az összhang.
ma.hu

Előzmény: elvtársnő (201)
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.25 0 0 201
Pikáns történetek a magyar média fenegyerekétől a TV2 romantikus meséjének zárófejezetében MA 19.45


Nyílt lapokkal. Akár ez is lehetne a Nagy Ő utolsó adásának alcíme, hiszen mindenki itt lesz, aki az ügyben - ilyen-olyan szinten - érdekelt és tét híján őszintén elmondja, amit tudni érdemes. A legnagyobb durranásnak talán a magyar média fenegyerekének, Árpa Attilának vallomása ígérkezik, aki elmeséli hogyan fedezte fel Anikót a tévénézők számára. Vajon egyszerű munkakapcsolat volt csak a konkurens kereskedelmi csatorna egykori kreatív igazgatója és az akkori valóságshow szőke bombázója között vagy esetleg jóval több annál? Netán pont az ellenkezője? Árpa - többek között - ezt is elmeséli a klubról…


A hónapok során Anikó fórumain, a cikkek hozzászólás rovatában nagyon sok érzelemdús vélemény érkezett mindkét tábor oldaláról. A műsor készítői felhívásával adott volt a lehetőség, hogy személyesen is elmondják, megkérdezzék, jelezzék esetleges szimpátiájukat vagy ellenszenvüket. Leveleket vártak azoktól, akik meghódítanák, akik egyetértenek eddigi lépéseivel és azoktól is akik szívesen beolvasnának neki, akik szerint döntéseit rosszul hozta, nem figyelt eléggé a férfiak jelzéseire...

A Nagy Ő szerkesztősége kérte mindazon hölgyek és urak jelentkezését, akik erős rokon- illetve ellenszenvvel viseltetnek Anikó iránt. Nos, a jelentkezők megvannak és immár Önöknek is elárulják érzelmeik okát. Ám nem csak szóbeli vállalkozó akadt, egy hölgy ugyanis arra készül, hogy megtanítsa a srácokat udvarolni, mert szerinte ebbéli képességeik híján mondtak rendre csődöt az erősebbik nem képviselői. A továbbiakban pedig megismerkedhetünk Anikó legújabb hódolójával, valamint személyes beszélgetések és bejátszások segítségével idézzük fel a műsor legvidámabb vagy éppenséggel legmegrázóbb jeleneteit.

TV2.hu

pocoknyuszi Creative Commons License 2004.05.25 0 0 200
Ma este szívélyes beszélgetés keretében (büntetésül, mert túl unalmas volt?) néhányan égetik még egy kicsit Anikót (pl. Árpa Attila).
Előzmény: elvtársnő (197)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.24 0 0 199
Lakat T. Anikóhoz:

"Ha az agyába akarnék belehelyezkedni..."

elvtársnő Creative Commons License 2004.05.24 0 0 198
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.24 0 0 197
Willy aranyköpései II. rész:

1. megygújtok 1000 db gyertyát, jön Anikónak a szülei, jön Anikó és a szüleje... (fiúk nevetésben törnek ki)

2. A családlátogatás után: Anikó nagyon meghatott, amikor a kapuban fogadtam az édesanyjával, nem is gondolta, hogy én 1000 DB-RA KÉPES VAGYOK ÉS A LÁTVÁNYTÓL ÍGY EGY KICSIT EL VOLT OCSÚDVA, tehát nagyon tetszett neki:))

elvtársnő Creative Commons License 2004.05.24 0 0 196
Willy összes I. rész:

1. bemutatkozás: Vili vagyok, 34 éves, Veszprémből jöttem, ott is lakom. HAJADON vagyok, nem voltam még nős.

2. az első rózsaceremónia

A: szeretném, ha elfogadnád!

W:köszönöm szépen, SOKÁIG FOG ÉLNI?

A: biztos!

W: köszönöm szépen!

3.John-t tanítják magyarul: W: JÓL vagy az ágyban?

4. Egerben/az első vetkőzés

W: nem akartam zavarba hozni a szemeimmel vagy a tekintetemmel, mer' egy hölgyet ha az ember végig FRUSZTRÁLJA a testet, ez egy nő számára nem biztos, hogy a legelőnyösebb. Végülis jó alakja van az Anikónak így összegezve.

5.a második rózsaceremónia előtt:

W:Anikó mindenkire jó BEHATÁST tettél!

6.Moulin Rouge-os produkció előtti sminkelés közben:

W: a csókos száj, azt mondják az az igazi, ezért jó vastagon ki is kentem a számat.

Oszi:Willy, a Capellában szétszednének!:)

W: Fölteszem ezt a piros NYAKKENDŐT. (egy boa volt az)

7.Ugyanitt a műsor után:

W: testünk mutogatásáról volt szó, lehet, hogy az Anikó így próbált hozzánk közelebb kerülni, hogy a nőket mindig vonzza a férfi segg vagy fenék látványa, ha lehet így fogalmazni és lehet, hogy ezért döntött RÁNK, hogy pont a mi fenekünket akarja látni.

8.a negyedik rózsaceremónia előtt:

W: maradnék, mer' jó, tehát szeretek itt lenni, jó a társaság, még NEM ADTAM KI ÖNMAGAMAT.

Hát ennyi egyenlőre, később összeírom a többit is!
(Idézetek egy másik topicból.)

elvtársnő Creative Commons License 2004.05.23 0 0 195
Akkor bocskor figyelmébe ajánlhatom a hamarosan címlapokra kerülő Viasatos Nagy őt kis extrával.
Garantált a címlapra jutás.
Előzmény: rob_tillman (194)
rob_tillman Creative Commons License 2004.05.22 0 0 194
észrevettétek, hogy a Bochkor mindig olyan lánnyal jár, aki épp aktuális címlap. 2-3 hónap, aztán jön a következő!
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.21 0 0 193
Mikor hogy...
Előzmény: pocoknyuszi (192)
pocoknyuszi Creative Commons License 2004.05.21 0 0 192
Meglepő páros! Bochkorról azt feltételeztem, hogy a nőiesebb, érdekesebb nők vonzzák.
Előzmény: BluE (191)
BluE Creative Commons License 2004.05.21 0 0 191
Néhány hete ismét összejöttek

Anikó és Bochkor őrülten szerelmes

Blikk, 2004-05-21

Budapest - Tavaly már egy pár volt Bochkor Gábor (40) és Anikó (29). Akkor nem tartott sokáig a viszonyuk, a Bumeráng műsorvezetője félt a kapcsolattól. Néhány hete azonban megkereste a Nagy Ô-t, hogy kezdjék újra: azóta lángol közöttük a szerelem.
Anikó tegnap délután utoljára állt a kamerák elé Nagy Ô-ként. A lány egy pillanatig sem tagadta, hogy a játékban nem találta meg azt a férfit, akit szeretni tudna. Választottjához, Willyhez csak barátság fűzi. A szerelmet a játékon kívül találta meg.

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.20 0 0 190
Még alig ért véget a Nagy Ő, de Anikó máris új férfi után nézett, a kiszemelt férfi pedig a pletykák szerint nem más, mint Bochkor Gábor.

Anikó az utolsó szál rózsa átadásakor kijelentette, csak barátság szövődött közte és a győztes Willy között. A szíve tehát hivatalosan is szabad maradt, jogában áll olyasvalakivel mutatkozni ezután, akinek semmi köze nem volt a versenyhez. Anikó szerint az, hogy nem alakult ki senkivel sem mélyebb érzelmi kapcsolat, nemcsak az ő hibája, a fiúk sem tettek meg mindent azért, hogy megszerettessék magukat. Ám ahogy a Storynak kijelentette, úgy érzi, ő is hibás: "Alkalmatlan voltam a Nagy Ő szerepére!"
ma.hu

Jókor jött rá!

elvtársnő Creative Commons License 2004.05.20 0 0 189
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.20 0 0 188

"Hát elmúlt, hát vége, tovább, tovább. Ballagott kedden a Nagy Ő. A képernyőről elfelé. Véget ért a szőke hercegnő és a még szőkébb herceg meséje. Mit nekünk szolárium, irány napozni!
2004.05.20 08:42 Bencze Mariann, ma.hu"

[cikk] Ne szabadítsuk ki Vilit! - ...kivasalta, majd mind megette

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.20 0 0 187
De a Mienk!!
;-)
Előzmény: -Survivor (186)
-Survivor Creative Commons License 2004.05.19 0 0 186
"....egyszerűségével, szókimondásával és vicceivel ...."
Oooooo....
egyszerusegevel- kevesbe szalonkepes kifejezessel: primitiv
szokimondasaval- magyarul: fogalma sincs, mikor mit lehet/kell mondani.En inkabb tapintatlan bunkonak neveznem...
vicceivel- az eroltetett homalybuta benyogeseit viccnek nevezni.......mondjuk eleg vicces:-)))))
Előzmény: elvtársnő (183)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.19 0 0 185
Intuíció!
;-)
Előzmény: Derrick felügyelö (184)
Derrick felügyelö Creative Commons License 2004.05.19 0 0 184
Ezt honnan tudtad már TEGNAP?
Előzmény: elvtársnő (166)
elvtársnő Creative Commons License 2004.05.19 0 0 183
Willy viheti a Nagy Ő-t (05.19. 09:15)
Csoportok: Belföld
Szerz: WT


Tegnap este végre kiderült, hogy a Nagy Ő Willyt választotta az érte küzdő lovagok közül. A bándi „óriás”-ról eleinte senki sem gondolta volna, hogy ő lesz a befutó. A hidrogénszőke, 203 centis szoláriumtulajdonos egyszerűségével, szókimondásával és vicceivel tudta levenni a lábáról Anikót.


Színes mai lap nyomán

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.19 0 0 182

Willybôl hatalmas feszültség tört fel a ceremónia után, örömében felkapta Anikót...

Előzmény: kábelbúvár (173)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!